Aşk İlişkileri Tatlı kız profili? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tatlı kız kimdir tarif edebilirmisiniz?Veya foto dan yola çıkarak. Tatlı kız profili? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. En berbat anı bile güzelleştirebiliyorsa tatlıdır. Net 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. O bence hissediliyor ya yani betimleyemedim şu an ama konuşurken anlıyor insan 0 0 Yorumla
rirepourtout Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tüm erkekler bana tatlı diyor onları çeken tatlı olmammış. Minyon bir kızım bir de çok cıvıl cıvılım galiba bu iki şeyin kombinasyonuna erkekler tatlı diyo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben tatlı mıyım bakarmısın Yorumla rirepourtout +1 yıl Nasıl bakayım Yorumla Soran +1 yıl @cokmekburcu fake hesabım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güler yüzlü, 165 170 arası boy, tercihen beyaz ten,50 55 kilo arası, sarışın, mavi gözlü, eğlenceli, bakımlı, kültürlü keşke böyle biri olsa. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zıttıyım ama çok tatlıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten bu belirttiklerim kimde olabilir ki Yorumla Soran +1 yıl Bi arkadsş var benim ama bence tatlı değil o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beni ona ulaştır ben bi şansımı deneyeyim Yorumla
İnfluce Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamzeli filansa direkt tatlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla İnfluce +1 yıl Gamzeli misin sen Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla İnfluce +1 yıl O zaman çok tatlısındır sen Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla
kavanozda1adam Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hangi fotodan yola çıkacağız pardon 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnsta ver Yorumla kavanozda1adam +1 yıl kavanozda1adam Yorumla kavanozda1adam +1 yıl M. Çetin polat Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla kavanozda1adam +1 yıl Yazan olmamış Yorumla kavanozda1adam +1 yıl Buradan mesaj at ben seni bulayım Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şımarık olan kısa boylu olan eğlencelik 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tip olarak Yorumla SoLiDeR +1 yıl Makyajı abartan saçı boyatan açık giyinen ama fiziği olmayan kız Yorumla Soran +1 yıl Hayır büyük göz gamze Yorumla SoLiDeR +1 yıl Ağzı yüzü şekilden şekile girebilen kız :/ Yorumla Soran +1 yıl Hay senin tatlı kız anlayışına Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,2b cevap paylaştı. Ben değilim o kesin gerisini siz halledin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En berbat anı bile güzelleştirebiliyorsa tatlıdır. Net
Hmm
O bence hissediliyor ya yani betimleyemedim şu an ama konuşurken anlıyor insan
Tüm erkekler bana tatlı diyor onları çeken tatlı olmammış. Minyon bir kızım bir de çok cıvıl cıvılım galiba bu iki şeyin kombinasyonuna erkekler tatlı diyo
Ben tatlı mıyım bakarmısın
Nasıl bakayım
@cokmekburcu fake hesabım
Güler yüzlü, 165 170 arası boy, tercihen beyaz ten,50 55 kilo arası, sarışın, mavi gözlü, eğlenceli, bakımlı, kültürlü keşke böyle biri olsa.
Zıttıyım ama çok tatlıyım
Zaten bu belirttiklerim kimde olabilir ki
Bi arkadsş var benim ama bence tatlı değil o
Sen beni ona ulaştır ben bi şansımı deneyeyim
Gamzeli filansa direkt tatlı
Evettt
Gamzeli misin sen
Evett
O zaman çok tatlısındır sen
Bilmem
Hangi fotodan yola çıkacağız pardon
İnsta ver