Ve ona özlediğini konuşmak istediğini soluyorsunuz ve size ters tepki veriyor ne yapardınız müsait olsam yazarım diyor ama müsait aramıyor napmam gerek peki
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ona nasıl tepki verip davrandığınla alakalı bende de var aynı durum bende yazmıyorum aramıyorum sormuyorum gel diyor bakarız diyorum çünkü soğudum yapacak bişey yok önceden olsa 50 kere giderdim
Bı hafta sonra bazen konuşuyoruz öyle sürekli konuşmuyoruz bizde
Genelde ben yazmıyorum mesela o yazıyor ben yazınca da o yazmıyor Bi kaç kere böyle oldu bende bir daha yamamaya karar verdim o yazıyor zateb yazınca da hiç merak etmiyor musun beni oluyor yani bende merak etmiyorum tabi ki kendi haline bıraktım ister anlasın ister anlamasın artık Bi önemi kalmadı
Ben yazmıyorum sürekli beni merak edecek mı diye bekliyorum yok ve benim yanımda değil kendi memleketinde bı senedir görmüyorum oyuzden ne konuşuyoruz nede görebiliyorum uzakta olunca daha fazla konuşmak istiyorum iki gün yazmıyorum oda yazmıyor bakalım kendi ariyacakmi diye yok sonra ben yazıyorum isim var diyor bende o yüzden temkinli davranıyorum
Bence çok fazla ümitlenme derim
Ne gibi mesela
Herşeyle ilgili bel bağlama umutlanma belki de sana ayıracak vaktim yok vakti yok zaman ayıramıyor o yüzden bu durum da yapacak bir şey yok
Çalışıyor o ondan seviyor ediyor sevmese zaten ayrılırdı uzaktayiz diye ama sadece sürekli konuşamıyoruz müsait olduğunda arıyor ama işte oda biraz geç oluyor hepsi bu
Seviyor sevdiğinden şüphem yok aldatma huyuda yok zaten herşeye bel baglamiyorum herşeyi akışına bıraktım zaten hep hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum hepsi bu
Hayırlısı olsun
Teskkur ederim sana da hakkında hayırlı olsun
Rica ederim amin inşallah hayırlısı
Sen de ona müsait olma.
Bir haftadır konuşmuyoruz ve müsait değilim diyor ama başka yerde sürekli internete giriyor çok sağol biraz birşeyler desen napayım
Bak benimde önceki ilişkim aynı böyleydi son aylarda hep ben özlerdim ben buluşmak isterdim o resmen zorla gelirdi buluşmaya o da 1-2 saat ve bizimki 5 yıllık ilişkiydi. Sonuç olarak da beni aldattı demekki o yüzden böyle davranıyormuş bana tabi seninki de aynı olur diyemem ama sakın peşinden koşma kendini değersizleştirirsin bak başka yerlerde aktif diyosun istese seninle de ilgilenir o yüzden kendini hiç üzme böyle biri için geri dur o yazmadan yazma.
Teskkur ederim sende çok kötü şeyler yasamissin aldatmiyor oyenden ama dediğin gibi ne olur bilemem ama biz uzaktayiz bı sene dir birbirimizi görmüyoruz oyuzden
Çok zor sadece 15 gün yanımdaydı sonra memeleketine gitti gelecem diyor bı turlu gelemiyor insan sevdiğini özlüyor bı senedir burda bekliyorum çok zor birşey göremiyorsun onuda geçtim insan sesine bile hasret oluyor
İşleri falan mı yoğun o yüzden mi gelemiyor eğer öyleyse sabret elbet gelir ya da sen gidersin ama bence açık açık sor nedenini ben seni özlüyorum hiç olmazsa sesini duymak istiyorum sen neden bu kadar ilgisizsin bana karşı bilmediğim bişey mi var falan diye sorabilirsin o zaman vereceği cevaba göre davranırsın sende olumsuz cevap verirse de sakın üstüne düşme kendi haline bırak biraz değerini anlasın
Soguk yaparim ve yazmam
Seni sevdiğinden emin misin?