Unutamadım 😭😭?

Ben 21 yaşına gireceğim evliyim size benim hikayemi anlatayım siz karar verin ben 17 18 yaşındayken benim kuzenim vardı önce o bana seni seviyorum dedi iki üç gün anca konuştuk sonra biz olamayız dedim oda anlayıs ile karşıladı aradan 1 2 ay geçti kuzenim mesaj attı böyle bizim köyden seni bir oğlan görmüş numaranı istiyor dedi bende vermedim dedi kuzenim bende iyi yapmışsın dedim aradın 1 hafta geçmeden kuzenimin dediği oğlan bulmuş benim numaramı annem babam yanimda kalıyorlar bir gün gece 12 beni gizli numara aradı sen kimsin dedim kim olduğun söylemezsen babama derin dedim oğlan tabi kim olduğun söyledi seni gördüm senden çok hoşlandım dedi ben hayır ben kimse ile sevgili olmam dedim sonra bir bakmışım sevgili olduk 2017 yılını son ayı sevgili olduk her günümü telefonumuza kaydettim her güzel günlerimiz 2018 yılında ayrılalım dedi o kadar çok baglanmisim ki onsuz ölürdüm heralde bırakmadım yakasını oğlan fakir bizim variyet iyi bide oğlan ailemin dedigine göre uyusturcu eroin içermiş ben duymadım tabi sevgilim ayrılalım dedi olmaz dedim kaç kere geri barıştık o beni bırakmayı hiç istemedi ama ailem izin vermez bizim evliligimize bunu kendi de biliyordu bir gun sevgilim askere gidecekti gitmeden ona elim ile havlu işledim 😭Askerlik biter aşkımız bitmez 😭yazdım havluya tesbik aldım baş harfimiz yazılı buluştuk ben ağlıyorum tabi sevgilim göz yaşımı sildi gelirim dedi gitti öğün akşam da sevgilimin asker gecesi vardı oturdum bir köşeye ağladım annem gördü beni niye ağlıyorsun diye ben anlatım anneme konuyu annem o oğlan iyi değil dedi her neyse ailem o oğlan ile olan ilişkimi öğrenmiş tabi sevgilim askerde konuşuyorduk ailem telefonu elimden aldı sevgilim ile konuşuyorum diye ailem herkes duydu seni dedi beni dövdüler beni 38 yaşında birine verecellerdi ben istemedim sonra başka bir görücü geldi bana oğlan 28 yaşında benden 10 yaş büyük şimdi beni ismete gelen aileye evt dedin içim kan ağlaya ağlaya sevgilim bana ulaşmaya çalışmış bende okadar dua ettim bi evlenmeden bir gun karşı karisya gelip neden bıraktın beni demek istedim olmadi evlendim sevgilim kuzenin benim düğünüme yollamış artık ne diye yolladıysa şimdi 2 senelik evliyim ama hep bir yanım eski sevgilim de onu ile gecirdigim günlerin aklıma geliyor onun yeri bende başkaydı şimdi de başka aklım hep onda ⁉️⁉️⁉️sizce ben ne yapmalıyım eski sevgilimi unutmak için ⁉️⁉️⁉️
Unutamadım 😭😭?