Kafam karışık bana yardım eder misin?

öncelikle merhaba, umarım iyisindir. benim yaklaşık 6 senelik erkek arkadaşım var (bff). şurdan başlim biz başlarda şakalaşıyorduk cidden hepsi şakaydı işte kayınvaliden sana selam söylüyo, görümce'nin selamı var gbib... başta bunların gereçkten hepsi birer şakaydı daha sonrasında bu böyle uzun uzun devam etti işte yok ben senle evlencem falan demeye başladı bu yaklaşık 1.5 yıl böyle devam etti daha sonrasında beni sinir etmeye ve beni sinirlendirince baa hoşuna gidiyoru bana açık açık bunu dedi. bana yaklaşık 3 ay önce sevgilisi olduğunu söyledi ve yaklaşık 8-9 aydan beri çıktıklarını ve kimseye söylemediğni, sadece bana söylediğini söyledi... bende gittim bunun üzerine kızı falan araştırdım ne o ada ait hesap var ne de takip ediyor. aralarda çok olay oldu bu türe benzeyen şaka vs vs ve bana şey sordu işte 9 sene sonra falan ben kimseyle evlenmmessem benimle evlenir miydin dedi bende cevap verdim ona ayınısını sorduğumda evet dedi. ve işte bana hiç bakın cidden önceden zor halimi hatrımı soran insan bir anda sorar oldu, bana tatlım, balım canım dedi.. ben şok neyse devam ediyorum bu beni kıskanmaya başladı daha sonrasında baya kıskanıyordu işte rica ederekten bu fotoğrafı kaldır bilmem ne.. ve bana her gün işte kıskanim diye zaar başka kızlara olan şeyini konuşmalarını anlatıyo.. 1 ay önce falan arkadaşımla konuşurken anastasya benim demiş... ve bir kaç gün sonra bana cidden aşkım dedi gülüşüne ölüyorum dedi... sorarsanız sevgilisini anlatıyor mu bana çok değil ama anlatıyo bana en başından beri sevgili mevzusunda yalan söylüyormuş gibime geldi ve de devam ediyo bu düşüncem arada bazen ben senin abinim diyo ama aşırıı nadir sen ne düşünüyorsun? napmam gerek? bana bir yol gösterir misin...
Kafam karışık bana yardım eder misin?