Sevdiğim birisi vardı, sevgili olmak üzereydik. O benim ilk gerçek sevgilim olacaktı, ben de onun ilk sevgilisi ile olacaktım. Her şeyi onunla yaşadım. Fakat bazı dost bildiğim insanlar yüzünden aramız açıldı. Benim de hatalarım oldu, kabul ediyorum. Ağır şeyler söyledim ona. Beni her yerden engelledi, affettiremedim henüz kendimi. Çok peşinden koştum ama dinlemedi beni. Hem kendimin hem de başkalarının hatalarının bedelini en ağır şekilde ödedim. Çok acı çekiyorum. Son pişmanlık fayda etmiyor. Kendimi affettirmek istiyorum sadece. Onu gerçekten çok özledim. Ama o benimle artık böyle konuşuyor. Kasıtlı olarak beni kırmaya çalışıyor, hâlâ öfkeli olduğu belli. Ne yapabilirim bundan sonrası için? Sizce onun dönmesini mi bekleyeyim, yoksa mektup falan yazıp onun peşinde gitmeye devam mı edeyim? Bu arada ben 19 yaşındayım, o 29 yaşında. Lütfen "unut, yoluna bak" gibi görüşler yazmayın, rica ediyorum.
sen kabullenmedikçe daha cok canın yanacak. bu işin oluru yok adam seni istemiyor. bigün kabulleneceksin ama şu an kabullenmek istemiyosun, buna cesaretin yok. ama mecbursun. ne kadar uzatırsan canın o kadar yanacak. sanıyosun ki o hayatının aşkı. sen daha bişey yaşamamışsın ki. ah ahh yazık sana
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilip bilmeden konuşma. Sen onun kalbi değilsin, ne hissettiğini anlayamazsın. Ben senin tanıdığından daha çok tanıyorum onu. Böyle yorumlar yapmak haddine değil. Moral bozmaya çalışmak için efor sarf edecek kadar düşmeseniz keşke...
bak sen o kadar kör olmuşsun ki sana üzülen ve iyi niyetle bişeyleri görmeni sağlamaya calışan birine bile haksızlık ediyosun. sanırım ona da fevri davranışlarda bulundun. neyse ne halin varsa gör. ben onu tanıyorum demedim senin yazdıklarına bakarak yorum yaptım. saygısız bi kızsın. boşver bildiğini yap. ama unutma bu hayatta ne ekersen onu biçersin; hiç tanımadığın bana haksızlık ettin, bu bigün seni bulacaktır. ayıp ettin. soruyla bagımı koparıyorum boşuna yazma görmeyeceğim. yardımcı olmak isterken hakaret işitemem.
yazık cidden sana. yorumlara baktım senin iyiliğin için insanlar akıl vermiş ama herkese hakaret etmişsin. bi düşün biraz sen böyle seviyesiz bi pislik olursan kim ister seni? üzülmüştüm ama şimdi beter ol diyorum
O zaman şu sıralar üstüne düşme fazla çünkü sen üstüne düştükçe uzaklaşır biraz zaman geçsin sonra tekrar yazarsın ama o zaman da yalvarma düzgünce konuş duygularını belli etmeden
Her şey güzeldi, üç beş kuruşluk insanlar yüzünden hata yaptım ve bana öfkeli. Felaket tellalı olup insanların hayatlarını karartmaya çalışmayın bu kadar.