Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım?

Arkadaşlar sevgilim 2 gün önce akşam baktım bana bir foto yollamış hani dugune gitmiş yanında bir erkekle fotoğrafını atmıştı açıklama falan yapmamıştı sadece fotograf atmıştı bende sinirlendim dedim bu fotoğrafı atma amacın ne niye kendini tek atmadin dedim sen bu ilişkiye zarar veriyorsun böyle ergen ergen hareketler yapma ben böyle şeylere gelemiyorum dedim bide makyaj yapmıştı ama abartmisti biraz bende dedim aferin biraz daha makyaj yapsaydın dedim sonra bu bana demedigini bırakmadı dedi o benim küçük kuzenim bana abla diyor bana demiş enişte var mı bende seni anlatmisim demişki bir foto cek at ona bende dedim başta belirtseydin bunu yapmazdım gece uyumadım yalvardım resmen uzur diledim dedim öfkemi kontrol edemiyorum o yüzden oldu bu son birdaha olmaz dedim ama dün bana bı sürü mesaj attı ayrıldı dedi sen bir kıza nasıl davranacağını bilmiyorsun babam seni ve senin gibilerin 5 para etmez egosu için bu günlere getirmedi falan yazdı abim daha bana bu lafları kullanmıyor sen nasıl kullanırsın ama o beni kuzenlerimden kıskanıyor herkesten kıskanıyor niye böyle yaptı anlamadım arkadaşlar bana bir yol gösterin ne yapmalıyım mesajlarına cevap vermedim?
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım?