Bosanmaya karar vermek?

5 ay once bi hevesle evlendigim insanin beni asagilayacagi hip biseyimi begememeleri temizlik yuzunden senden kari olmaz demeleri ve sohbeti bile once benim istediklerim olsun sonra sohbet demeleri iki kere sogudum demeleri yuzunden yanina gidip uzanmak istedigimde rahatsiz oldugunu fark ettigim yan yana kahve icelim diye kahve yaptigimda bana eslik etmek yerine karsi koltukta oturmami istedigi icin operek uyandirdigim adamin bana bi kez kendi istegiyle sarilmadigi ve kendimi bana yanliz hissettirdigi icin temizligime surekli karistigi icin makyaj malzemelerinin uzerindeki toza kadar halilarin altini kaldirip supurmem gerektigini sen temizlik bilmeyen bir karisin dedigi icin bosaniyorum. Benimde hatalarim oldu. Sakin kalamadigim aglayarak anlatmaya calistigim zamanlar sohbet etmek istedigimi uzanip film izlemek istedigimi soyledigim zamanlar hatta eski sevgilisiyle olan forograflari gorunce dolapta cevap verdigi icin ustune yurumem benim icin hatalardi. Sigarayi birakicam dememe ragmen soz vermeme ragmen yanliz hissettigim icin sigara icmem ve yalan soylemem hataydi. Ailesini arayip bu kariyi burdan alin ben bu kariyi istemiyorum yalan soyluyor bana demisti. Atlatmistik ama ben ailemin yanina ziyarete geldigimde onunla sevgililik gunlerimiz gibi telefonda konusmak ne biliyim 5 dakikada olsa goruntulu flan aramasi en azindan ozledim demesini beklerdim fakat ona sordugumda ilk defa evlendigimizden beri benimle ayri yatiyosun ozledin mi dedigimde yayiliyorum yataga demesi. Ben cok sevgi ve sevkat istemistim. Duygusal biriyim. Eskiden sevdigini cok belli ediyordu. Ama evlendikten sonra belli etmez oldu. Sohbet etmek istedim sarilmak opmek istedim beraber sarilarak uyumasak da biraz sarilip uyumak istedim. El ele tutusmaya devam etmek istedim. Sorun olunca konusarak cozebilmek istedim. Salak gibi onu hala daha seviyorum ve ozluyorum. Ama geride donemiyorum. Simdilerde barismak istiyor ben ailemin yanindayim farkli sehirlerdeyiz. Dusundumki benim gobegimden temizligime hic biseyimden memnun olmayan bi adam benden daha iyisine laik degilmi. Ben sevdigimi cok bunaltiyorum sanirim yani sevgimi belli etmeden duramiyorum bu benim en buyuk sorunum. Simdi bosancagimi soyluyorum cunku bugun boyle yapan yarin cocugumuz olunca nasil davranirdi diyorum. Bosanmak o kadar zor ki benim icin. Insanlar beni acik kapi gorucek diye cok korkuyorum. Bende bitiyor tabiki hersey ve bosandigimda da iliski yasamak bana gore degil. Bekarlikta nasilsam oyle devam edicem. Ama insamlar sirf bosancagim icin o. Gozuyle bakan bi suru yazilar okudum. Aslinda gayet acik dusuncelerini belirtmisler en azindan saklamiyorlar bosanma konukarindan okuduklarimla.28 yasindayim. Bir daha birine guvenemem bir daha birini sevemem bir daha biriyle evlenemem. Bir kere gelinlik giydim bir kere balayina gittim. Bir daha kimseyle aile olmayacak olmam belki coxuk sahibi olmayacagimi bilmek beni cok uzuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bosaninca les bir hayat yasayacagimi insanlarin beni sadece kullanmak icin yanssacagini onun istediklerinin aslinda kolay seyler oldugunu ve daha zoruyla karsilastigimda anlayacagimi soyluyir. Simdi bazen barismak istediginde aklim karisiyor ve uzuluyorum. Ben aileme aciklamak zorunda kaldim 4 aydir ailemdeyim. Onun aileside durumu biliyor. Mahremiyetimizi koruyamadik. Herkes biliyoken nasil insanlarin yuzune bakarimki. Ya bana ilerde de senden anne olmaz derse ben yaranamadimki
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada su anda barismak istedigini ve bunlarin cozulemeyecek sorunlar olmadigini soyluyor.
Bosanmaya karar vermek?