Aşk İlişkileri Kasiyer kalçama baktı neden olabilir 😅? Aşıkoldmgaliba Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bayaaa yakışıklıydı aşık oldum galiba 🥰29 30 yaşında vardı acaba evli midir? Güncellemeler+1 yıl Kızlar sizin de hoşunuza giderdi 190 bembeyaz tenli çocuk erik gibi kütür kütür istediği her yere bakabilir kıskanmayın😂😂 Kasiyer kalçama baktı neden olabilir 😅? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sen de orana baktı diye aşık mı oldun? Allah'ım sana geliyorum ya.😀 Aşık olunacak kişilere aşık olun ya. 1 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben olsam müdürü bulur şikayet ederim sende ki kafaya bak 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalça bakan bir adama aşık olduysan sapik seviyorsun demek ki gotume değil gozume bakılmasını tercih ederim sahsen 1 4 Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Yüzümde baktı ablacım Yorumla Merlo +1 yıl vaay be dokturmus adhdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzüne baktigindan bahsetmek yerine gotunden bahsetmissin ama yazıda tuhaf olan o. Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Abla yüzüme baktı desem soru bu kadar dikkat çekmezdi napim 😂 Yorumla
defnekaya277 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evliysede kısa bi zaman takılmaktan sorun olmaz, duygusal bağ olmadığı süreceOnun dışında bilemem 1 6 Yorumla defnekaya277 +1 yıl @Tarkan24 özelden mesajlaşımmıben 1xper oldugum icin ilk mesajı atamıyom Yorumla Tarkan24 +1 yıl Takip etmen lazım olur Yorumla goktendusenucelma +1 yıl Ahlaki erozyona teşvik edin bravoi Yorumla defnekaya277 +1 yıl @Tarkan24 ettim Yorumla AltaylardanToroslara +1 yıl @goktendusenucelma 👏 Yorumla Tarkan24 +1 yıl Ne ttakip ettim ne edildim bir konuşmamız olmadı tamam ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her baktığımıza aşık olsak ohooo. La cascada casa demiştir o kadar ya da bunun ki neden bu kadar küçük te demiş olabilir çokta umutlanma 1 2 Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Küçük değil ki abicim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman büyük diye bakmıştır Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Git sor ya da bişeyi unuttum bahanesiyle numaranı falan bırak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl bir şey ya. Kalçana baktıysa kesin aşık. Hey Allah'ım 😅 0 2 Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Yüzüme de baktı herkes sapık demiş çocuğa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abicim uzak dur Yorumla
Angelixx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bi insan kalçasına baktı diye niye mutlu olur acaba 2 3 Yorumla goktendusenucelma +1 yıl Kasiyer ya arkadaş mal sayımıni ondan önce birisi yapmış diye hehrhalde hey Allahım manyaklar iste Yorumla Angelixx +1 yıl @goktendusenucelma Başka bir gün de aldıklarımin fiyatını söyledi diye yazmasın 😂 Yorumla goktendusenucelma +1 yıl Ahahaha olabilir 😅 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl her erkek her güzel kadının kalçasına zevkle bakar. normal bir şey. 0 0 Yorumla
xModSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cirkin olsa bakan sapik der sikayet edersin. 1 3 Yorumla goktendusenucelma +1 yıl Evet güzel de çirkin de olsa sapik sapiktir Yorumla Pre-Workout +1 yıl @goktendusenucelma soran kişi öyle düşünmüyor ama Yorumla goktendusenucelma +1 yıl @Pre-Workout o onun ergenligi ister yakışıklı olsun ister çirkin kalçama bakan insan benim icjn sapiktir. Yorumla
7Cristiano7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her erkek bakıyor zaten arkadan istiyordur😂😂 0 0 Yorumla
SaNDieqo Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kalçaya baktığı an aşık oldun :D :D? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hoşuna gitmiştir. İyi mi o kadar? 0 1 Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Evet abi Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Herkesinkine bakiyor 0 2 Yorumla Aşıkoldmgaliba +1 yıl Öyle mi diyorsun abi Yorumla taytayko1 +1 yıl Öyle tabiki Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evliler de bakabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen de orana baktı diye aşık mı oldun? Allah'ım sana geliyorum ya.😀
Aşık olunacak kişilere aşık olun ya.
Ben olsam müdürü bulur şikayet ederim sende ki kafaya bak 😄
Kalça bakan bir adama aşık olduysan sapik seviyorsun demek ki gotume değil gozume bakılmasını tercih ederim sahsen
Yüzümde baktı ablacım
vaay be dokturmus adhdj
Yüzüne baktigindan bahsetmek yerine gotunden bahsetmissin ama yazıda tuhaf olan o.
Abla yüzüme baktı desem soru bu kadar dikkat çekmezdi napim 😂
Evliysede kısa bi zaman takılmaktan sorun olmaz, duygusal bağ olmadığı sürece
Onun dışında bilemem
@Tarkan24 özelden mesajlaşımmı
ben 1xper oldugum icin ilk mesajı atamıyom
Takip etmen lazım olur
Ahlaki erozyona teşvik edin bravoi
@Tarkan24 ettim
@goktendusenucelma 👏
Ne ttakip ettim ne edildim bir konuşmamız olmadı tamam ya
Her baktığımıza aşık olsak ohooo.
La cascada casa demiştir o kadar ya da bunun ki neden bu kadar küçük te demiş olabilir çokta umutlanma
Küçük değil ki abicim.
O zaman büyük diye bakmıştır
Git sor ya da bişeyi unuttum bahanesiyle numaranı falan bırak
Nasıl bir şey ya. Kalçana baktıysa kesin aşık. Hey Allah'ım 😅
Yüzüme de baktı herkes sapık demiş çocuğa
Abicim uzak dur
Bi insan kalçasına baktı diye niye mutlu olur acaba
Kasiyer ya arkadaş mal sayımıni ondan önce birisi yapmış diye hehrhalde hey Allahım manyaklar iste
@goktendusenucelma Başka bir gün de aldıklarımin fiyatını söyledi diye yazmasın 😂
Ahahaha olabilir 😅
her erkek her güzel kadının kalçasına zevkle bakar. normal bir şey.
Cirkin olsa bakan sapik der sikayet edersin.
Evet güzel de çirkin de olsa sapik sapiktir
@goktendusenucelma soran kişi öyle düşünmüyor ama
@Pre-Workout o onun ergenligi ister yakışıklı olsun ister çirkin kalçama bakan insan benim icjn sapiktir.
Her erkek bakıyor zaten arkadan istiyordur😂😂
Kalçaya baktığı an aşık oldun :D :D?
Hoşuna gitmiştir. İyi mi o kadar?
Evet abi
Demek ki güzel kalçan varmış
Kesinlikle evlenmelisin
Herkesinkine bakiyor
Öyle mi diyorsun abi
Öyle tabiki
Evliler de bakabilir
Benim yasimda he
Verecenmi