Bir süre karşılıklı kafa dinlemek mantıklı mı?

Erkek arkadaşımla güzel giden bir ilişkimiz var ama son zamanlarda muzdarip olduğum bir konuyu çok sık yaptığı için büyük Bi tartışma yaşadık kendisi büyük Bi sınava hazırlanıyor elimden gelen anlayışı gösterip gündüzleri onu rahatsız etmiyorum mesaj atmıyorum derslerini daha iyi kavraması adına aksam yatacağı zaman 12 1 gibi birazda olsa konuşmak istiyorum mesajlaşmak sohbet etmek ama bunu yapmıyor benden kaçıyor uyuyacaksan uyu gibi cevaplar veriyor ve üzülüyorum böyle yapmasının sebebini anlayamıyorum beni cepte olarak gördüğü için mi davranıyor diyorum ama benimde senin için elimsen gelen bu ne yapabilirim diyerek brni manipule etmesi üzüyor bi süre kafamı dinlemek sakin kalmak ve onunda sınavına daha iyi odaklanması adına konuşmamaya karar verdim sizce ne yapmalıyım ben mi abartıyorum yani bende her kız gibi gündüz olmasa bile aksamları 1 saat bile olsa bana vakit ayırabilir diye düşünüyorum gündüz bomboş bir gün oluyor aksamda iki sohbet etmek benimde onun bi kız arkadaşı olarak ihtiyacım oluyor bence fikirlerinizi paylaşırsanız Mutlu olurum
Bir süre karşılıklı kafa dinlemek mantıklı mı?