Lütfen cevap verin, haksizmiyim, normalmi bu?

Erkek arkadasim ile 3 yildir uzak mesafeli iliski yasiyoruz. Bu zamana kadar baska kizlar ile bi sorunumuz olmadi güvenimi kiracak bisey yapmadi ama bana gec yazdiginda deli oluyorum. 3 gündür teyzelerinde kaliyor hasta olduu icin görmek amacli uzak oturuyorlar diye, telefonu sarja takiyorum askim diyip 2 saat yazmadi. Deli oldum neden yazmadin dedim yemek yedik konulari konustuk sohbet ettik vs dedi. Bende kizdim sinirlendim neden 2 saatte 1 kere telefona bakmiyorsun diye oda ben üstüne gittikce daha fazla sorunca kizdi ne bu güvensizlik noluyor diye sinirlendi. Bana genel olarak gec yazdiginda icime cok fena bir öfke giriyor, kendimi kontrol edemiyorum deli gibi mesaj atip aramak istiyorum kendimi zor tutuyorum. Benim güvenimi yikacak bisey yapmadi ama bi kac saat haber alamadimda deliriyorum. Zamaninda babam ve annem arasinda ihanet sorunu vardi, belki onun etkisindendir bilmiyorum. Her an herseyden haberdar olamak istiyorum bana söylemeden hic bisey yapmasin istiyorum. Mesela teyzesinde oldugunu biliyorum yinede hep yazsin istiyorum. Haksizmiyim? Neden böyeyim´? Normal mi bu? Nasil düzelebilirim?
Lütfen cevap verin, haksizmiyim, normalmi bu?