Uykudan sebep işe gitmemezlik olur mu?

Sinirden delircek gibiyim. Size bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Sevgilimle birlikte yaşıyoruz. Yeni işe başladı bu 5. günü olcaktı gitseydi tabi. Bizim bunla uyuma problemimiz var. Gerçi nede problem yok ki her şey bir sorun. Mesela onun yatcağı oda karanlık ve sessiz tamamen olmalı benimkinde ise az da olsa ses ve ısık olmalı. Öyle asla yatamıyorum asla uyumam. Çünkü benim de kendime göre yaşadığım şeyler var bir mecburiyet yani. Neyse arada kızardı bundan dolayı ya direkt uyurdu oyle ortamı sevmese de ya da yan odaya geçerdi. Yan odaya geçince kızıyordum çünkü düşünsenize evli olsakta sürekli yataklarımız ayrı mı yatcaz? Ben onun için fedakarlık yaparım yaptım da bu konu dahil bir çok şey de. Ama o yapmıyor. İlla tam istediği olacak. Dün yatarken de tv sesi yoktu en aza ındırmıstım sadece loş bir tv ısığı ayrıca göz bandımı da verdim ona karanlık oldu yani. Ve dun gece hiç laf etmedi bana 12bucuklarda uyudu. 7bucukta kalkması gerektı kaldırdım gitmicem ben bugun işe dedi karşı çıktım senın ısıgın yuzunden uyuyabıldım mı dedi oysa ki uyudu yani. Ben hıc uyumadım mesela. Git işe öyle şey mi olur bahane bulma benı bahane etme dedim. Sen kimsin ki sana bahane bulcam falan dedi. Basladık atısmaya oda bende cok sınırlı inat insanlarız. Göz bandını da verdim karanlıktı oda zaten dedim sesli konusarak sana göre öyleydi herkes senin gibi hissetmek zorunda değil anlasana şunu gıtmıyorum ıse falan kımseye hesap vermek zorunda değilim işten atarsalar da atsınlar umrumda değil ben bu uykuyla uyuyamam dedi. Zaten o atısmalarla uykusu da dağıldı benım dağıldığı gibi moralim alt üst oldu. Aldı telini yan odaya gitti orda oyun oynuyodur artık. Bugune kadar hep benden geçinmiştik. Şimdi de bu paraya çok ihtiyacımız olduğunu bildiği halde böyle yapıyor. Herkes uykusunu süper şekilde alıp mı işe gidiyor? Eger gitmeyeceğini bilseydim beni bahane edip gram uyku uyumaz onu istediği ortam da bırakırdım. Zaten ilk maaşı tam olmayacaktı. Ne kadar ihtiyacımız olduğunu bildiği halde benı bahane edip gitmedi. Zaten çalışmak zor geliyor ona biliyorum. 1yıldır çalışmadığı için vucut alıskın değil. Sanki kendi yeriymiş gibi kafaya esince gitmemek nedir? Nefret ettim cidden nefret ettim. Sonunı hikayenın biliyorum bikaç saat sonra gelip özür dileyecek ama bıktım cidden yaşlandırdı beni siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de işe gitmeyip işi bıraktı. Çok zor ağır iş dedi görüyosun burnumun içine kadar heryerım toz oluyo başka iş bulcam dedi. Ve şuanda 0 paramız var yani iş seçmek gibi hakkı yoktu. En azından bir ay dayan dedim yok yapamam ben hemen yenisini bulurum dedi. Kriz geçirdim gözünün önünde belki gider eder dedim ama hayır gitmedi. Taş olsa çatlardı yerınden seven insan sevdiği için ölür bile bu benım için bizim için işe gidemedi bende tamamen bitirdim pazartesi günü gidecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılalı yaklaşık 1 sene olacak. Ve beni çok yıprattı psikolojimi skti desem yeridir. Onca şey yaşadım böyle olmadım ama bir deliyle aynı evde yaşamak beni mahvetti. Bu 10 ayda da başıma türlü türlü olaylar geldi ama son 5 aydır kendimi iyi hissetmeye başladım. Hayatıma birini aldım kız erkek kimseyle konuşmak istemezken şu an biriyle beraberim ve onu seviyorum bunun tam tersi üzerime titreyen sorumluluk sahibi biri şükürler olsun hakettiğimi buldum mutluyum evliliğe gider gözüyle bakıyorum.
Uykudan sebep işe gitmemezlik olur mu?