- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla bu konuda pek bişey düşünülemez.
Bu ilişki bitmeli hem de bir an önce bitmeli.
Bir yıldır çalışmayan ve duygusal bağlamda ilişki içinde olduğu hatunun sırtından geçindiği ve maddi olarak yetersiz bir duruma düştüğünüz hâlde uykuyu bahane edip işe gitmiyorum diyen biri erkek olarak doğmuş olabilir ama kusura bakma da adamlık nasip olmamış demektir.
Bu hususta diyeceklerim bunlardır.
Başka bir hususta bişey isteyebilir miyim acaba?
Senden bir tane daha var mı tanıdığın, senin gibi olan. Bizim aramızı yapsana varsa senden bir tane daha. Ha bu arada ben 3'te yatıp 4'te uyumuş olsam bile işine giden bir adamım. Ayrıca her türlü zorlu şartta uyuyabilirim.042 Yorumla
Soran+1 yılBizim olayımız şu. Ben üniversite okuyordum geçen yıl bitti o ara ben çağırmıştım onu oda uzak şehirde yaşıyordu. Pandemi falan derken bırde küçük yerdi iş olmayan öyle çalışmadı zaten çalışsın da istemezdim. 2 ay yazın bir ayrıldık yani o memleketıne gitti ben memleketıme. Sonra tekrar birleştik. Bu sefer merkeze taşındık 1 ay sonra beraber bir işe girdik ve virüs kaptık ilk gün. Sonra da benim üşengeçliğim ortaya çıktı oda üşengeç olmaya başladı tabi. Bende çalışmıyorum ama gelirim var. Onun da bir süre çalışmasını istemedim çünkü biliyordum çalışınca bir şeyler daha değişik olur. Birbirimze vakit ayıramayız falan biraz daha duralım dedim hep ben durdurdum onu. En son aylar geçti işte geçen kendiliğinden artık gitti işe girdi senın girceğin yok üşeniyosun diye. O mutlaka çalışsa da çalışmasa da 8 saat en az uyumalı. 8 saat uyumazsa olmaz. Benı bahane etti güya. Biz ikimiz de açıksözlü çok sinirli dik başı asi inat insAnlarız. Onun sayesınde ben iyice delirdim sinir hastası oldum en ufAk seyde patlamalar yaşıyorum krizler geçiriyorum. Kimse birbirinin lafının altında kalmıyor. Surcek gibi değil zAten bitircem de. Anlamadıgım benden bir tane daha ne anlam da istiyorsun? Nıye yani?
- +1 yıl
Yazdıklarını okurken bir ara eyvah dedim.
Bu da eziyet çektiği hâlde ayrılamam ondan diyen kızlardan diye düşündüm ama neyseki sürecek gibi olmadığının bilincinde ve bitirebilecek olgunluğa da sahipsin..
Ve niye yani derken?
Ben bi erkeğim ve ben bile senin ona gösterdiğin iltiması gösteremem.
Senin gibi İyi niyetli, olgun, aklı başında ve dik durabilen bir kadını bir erkek niye isterse ondan istiyorum, nie olacak.
Bence vardır etrafında senin gibi bir tane daha biraz düşünsen bulursun bence.
Soran+1 yılHayır hayır asla. Erkeksız olmaz onsuz yapamam diyen insanlardan değilim ben. Hayatta her şeye alışılır herkessız yapılır. Sadece aynı evde olduğumuzdan kolay bitmiyor normalde ki gibi. Yoksa saniye durmazdım.
Aslında iyi niyetli falan biri değilim iyi biri değilim yani sadece ınsanın hayatındaki birine karşı fedakar olmasından yanayım tek taraflı değil tabikide bunlar karşılığını da görmeliyim. Ama bence o asla benm gibi fedakarlık etmiyor ve biz sürekli kavga ediyoruz. Cazgır derler ya o kişilikte sert bir insanım. Aynı evde olunca ister istemez insan fedakarlık edip evli gibi bir sorumluluk altında olmalı. Daha yeni işe başladı yaptığına bak. Bende işte 10 15 gune başlayacağım. Ve iş hayatına asla alıskın biri değilim ama mecburiyetten çalışmak zorundayım bunun bilincindeyim onun gibi asla yapmayacağım işe başlayınca.- +1 yıl
""ınsanın hayatındaki birine karşı fedakar olmasından yanayım""
diye düşünüyor olduğun anlaşılıyor zaten ilk yazdığın yazıda da.
Ve biz erkeklerin iyi die tabir ettiği şey aslında budur zaten.
Ki ilişkiler de normal düzeyde ya da daha üst düzeyde ilerleyebilmesinin yegane sebebi bu karşılıklı fedakarlık hadisesidir aslında..
Ve olgun bir erkek karşısındaki hatun ne kadar cazgır ya da asi ruhlu olursa olsun kalbini okşayabilme yeteneğine sahip olan erkektir.
Evlilikler de böyledir. Karşılıklı anlayış karşılıklı tolerans ve karşılıklı iltimastan güçlenir.
Tek taraflı olursa ilişkide partner değil sırta yük olunur
Soran+1 yılKeısnlıkle çok haklısın. Oda benım sırtımda bir yük işte. Mesela sapık biri değil yani herkesin içinde bir şeyler vardır ama bana asla o şekil yanaşmaz. Başka biri olsa 1yılı geçik aynı evde yaşıyoruz ilişki isterdi. Ama o daha çok sakinken beni bebek gibi seviyor çocuğuymusum gibi masumca seviyor ama sinirlenince benim gibi ağzına geleni sayıyor ve bundan nefret ediyorum. Hayatımda artık onu istemiyorum. Bu yukun altında ezilmekten çok yoruldum. Parayı da hep ben düşünüyorum yemeği de ben yaparım temızlıgı de o bende yardım edeyım dıyor ama güvenemem onun yaptığı işe oyuzden işime karıştırmıyorum. Arkasını hep ben topluyorum resmen. Ama mesela anlattıklarından anladığım kadarıyla ailesi ona bugune kadar hiç kızmamış tek bir tokat ne annesinden ne babasından yemiş. Zora sokmamıslar onu hiçbir zaman köyde yaşıyordu zaten. Kendısı arada işte başka yerlere gidip çalışmış zor şartta da çalıştığı oldu ben hayatındayken ama şimdi ben onun hayatını daha kolaylastırmısken bu kolaylıkta ıse gıtmemesı o kadar sinir bozucu ki.
Soran+1 yılO mesela özellikle anne profilini hiç kötü söz söylemeyen azarlamayan vurmayan biri olarak tanımlıyor iyi anne öyle olurmus baba içinde aynısı ama alakası yok. Onun olmasa da hepimizin bence az da olsa dayak yemişliği vardır. Ben mesela dayak yerdım kötü söz de duydum ya herkesın başına gelmiştir kim 4 4lük ki. Ama benım ailem mükemmel insanlar maddi açıdan hiç dediğimi ikiletmediler sevgi olarakta beni çok sevdıklerını biliyorum. Anne baba da insan sonuçta bir sinirlilik anıyla vurabılır laf diyebilirler. O kadar serbest bırakılmıs karışılmamıs ki böyle sanıyor şımartılmıs gibi sanki. Birde maddi durumları çok kötü. Yani şimdi babasından para istese 50 100 lirayı başkasından borç alıp göndercekler insanlar. Benım ailem öyle değil ama çok uçuk rakamlar olmadıkça çok zengin olmasakta benim ailem her zaman istediğim parayı verebilirler mesela şimdi bana 300 400 yemeğim için lazım desem gönderirler 1000 2000 ancak lazımsa mesela gerçekten önemli bir şey için onun için de gönderirler benim eğitimim içinse yararım içinse. Ama ailem beni çalışıyor biliyor burda şu an önden bu girdi şimdi de ben gircem işe. Artık geliri kescekler. Bu ay son. Ve para anlamında sıkıntı çekiyoruz ben daha yük olmak istemiyorum durum böyle işte.
- +1 yıl
Hadisenin ana fikri de bu zaten evlatlarınızı çok sevin evet ama el bebek gül bebek büyütmeyin. Sizden ayrı bir dünya kurmaya çalıştıklarında başaramıyorlar.
Sana gelince neleri hakediyorsun tam olarak bilemem bilmiyorum fakat kızma ama bu adamın seni haketmediğini çok iyi biliyorum..
Bundan sebep lütfen seni yoran insanlar kim olursa olsun çıkar hayatından. Bu dünya üzerinde hiç kimse aynaya baktığında gördüğün yüzden daha kıymetli değil - +1 yıl
Benim ailemin durumu da iyidir ve ne zaman başım dara düştü verin desem verecek ve destekleycek yapıdadırlar fakat asla hiç bir şekilde hiç bir durumda istemedim bundan sonra da yardım istemem.
krndi imkanlarımla halletmeye çalışırım. Olgun ve ayakları üstünde durabilen erkek böyle olmalı. Ailesine bile sırtta yük olmayayım diyen insan kız arkadaşının sırtına hiç olmaz.
- +1 yıl
"Bu ay son" kararın için de ayrıca tebrik ederim.
Benim " senden bir tane daha var mı" sorumun araya kaynayıp gitmiş olmasına da ayrıca üzgünüm..
Soran+1 yılBenımkiler işte el bebek gül bebek öyle büyütmediler. Yanlışımda uyarırlar çoğu şeyime hep karıştılar nenkadar karışmalarından nefret etsem de. Çünkü anne baba çocuğuna doğru yolu göstermeli. İşte bu dayak yemeyınce azar yemeyınce sanıyor ki onlar iyi anne baba. Ya çocuğuna durduk yere vurursan kızarsan kötü anne baba olursun. Ama sen haketmişsindir ve bizim toplumda da var bu özellkle çocukken ergen yaşlar da falan muhakkak ki az çok dayak yiyilmiştir. Serbest bırakılınca böyle oluyor işte. Ben memleketteyken yıllarca üniversiteye gidip oradaki o insanlardan kurtulmaya calıstım (bizimde geçmişimiz de zor kötü şeyler yaşandı dışarıdan etkenler olarak) ınat ettim gittim de aılem benı cok uzaklara gönderme taraftarı değildi. Ailemden 24saat uzakta taa batı da okudum ve burda kalmak istedim. Normalde burda kalmama kendi asıl işimi yapmadan izin vermeyecek ailem izin verdi. Özellikle babam kendı ayakları uzerınde dursun para kazanmanın zorluklarını öğrensin dedi. Ve öyle de kaldım. Bizim maddi durumumuz iyi olduğu halde babam asla şımarmamızı istemez. Çalıştırır zoru yaşamamızı ister. Ama onda mesela kendı anlatıyor. Koyde yasıyolar babası gel bana yardım et demiş bikaç kez buda uyuyomus gitmemiş sonra pişman olmus gitmediğine babası da eve gelince daha bir şey dememiş. Benım babamın ağzı durmazdı. Kardeşim var 16yasında babam bir iş yapcağında onu da çağrıe görsün öğrensin yardım etsin diye gelene kadar zorlar yapmazsa en sonda ağzı durmaz. Bu serbest bırakılmayı iyilik sanıyor sonra böyle tembel oluyorsun işte yapsa güzel yapar aslında ama içinden gelcek gerçekten yapmak isteyecek ki öyle yapsın ve bu erkek 26 yasında saka gibi..
Soran+1 yılEvet çok haklısın ben zAten bı hayatta en çok kendımı seviyorum ve benı yoranı at kenara sinir eden az gıcık eden insanlarla bile görüşmüyorum birtek bunda böyle oldu aşktan falan değil ha farklı şeyler karışık şuanda ben çalışana kadar birinin maaşına da ihtiyac var 2 3 ay en azından.
- +1 yıl
Kusura bakma bu hafta gece çalışıyorum o yüzden gündüz uyumam gerekiyor. Biraz direndim sana yazayım die ama uyuya kaldım yazamadım bunca saat özür dilerim cwpsız bıraktım.
Şimdi de gürültüye uyandım yazıyorum.
- +1 yıl
Ve bizim işler biraz karışık diyorsun da ne kadar karışık olabilir ki? Merak ettim doğrusu. Ve ilaveten sabahtan beri konuşmadınız mı hiç? Hadiseyi çözüme ulaştırmaya uğraşmıyor mu?
Son olarak sen nerelisin ki, batıya 24 saat mesafede olasın?
Soran+1 yılKaradenizliyim ben. İzmir de yasiyorum.
Soran+1 yılBiraz once geldi yanima ugrasiyor tabi her zaman ki gibi gelip nazlatip sevmeye calisiyor agzimdan tek kelime cikmadi put gibi oturuyorum hicbir sey demedim.. boyle susunca konusmayinca asla korkuyor bir kere etmistim bunu baya korkmustu
Soran+1 yılMarkete gitmisti cikolata almis gelmis bana yemedim tek kelime konusmadim zorla yedirmeye calisti yine yemedim. Sarilip sinirli olmamiz kavgalar hicbir seyi degistirmiyor sevgim hep ayni seviyorum seni falan dedi ama istemiyorum yarin yine ayni olcak ya da aksam en gec bikac gun sonra.
- +1 yıl
Bi erkek olarak hem şaşkınım hem sinirliyim ve hâlâ şaşırmaya da devam ediyorum. Bu kadarına pes doğrusu.
Anne baba bunu çocuk gibi yetiştirmiş yetiştirmesine fakat ciddi anlamda çocukluktan çıkamamış daha. - +1 yıl
Kararlılığını destekliyorum 26 yaşında bir çocuğa bu zamana kadar iyi sabretmişsin bile
Soran+1 yılDun gece dogumgunumden bahsediyoduk neler etcez yapcaz diye tam 2 ay var. Ikidebir yanima gelip konusmaya calisiyor simdi de diyor ki dogumgununde her seyi alcam sana ogun bayramimiz olcak falan bir seyler diyor hala konusmuyorum tepki vermiyorum
Soran+1 yılEn kotusu de size gore ve herkese gore ben sabretsem de ona gore o hicbir sey yapmiyor ara ara hatasi oluyor ama benimde oluyormus benim yok ya cidden yok.
- +1 yıl
Bu şekilde devam etmelisin bence. Sakın yelkenleri suya indirme. Doğum gününde herşeyi alacakmış bi de bak bak bak.
Sabahın köründe sen kimsin de sana bahane bulacam derken nerdeydi aklı
Soran+1 yılTekrar geldi yanima simdi ozur dilerim ne olur yapma ama sabah cok uykum vardi aksam hep uyanip uyudum uyuyamadim sen boyle yapinca bende uzuluyorum gibi laflar dedi dizime basini yaslayip yuzumu oksayip yine cevap vermedim.
Soran+1 yılBende sinirlenince ayni onun gibiyim boyle laflar falan sayarim ama benmkler daha mantikli olur ve ben sjnirlencegi bir sey yapmadim ki sinirlensin uykulu olunca da huysuz oluyor bir sey demesen de.
- +1 yıl
Ben sana senin de hatan varmış bak diyecek değilim Laz kızı.
Hem olsa bile ne olacak. Kız dediğin hatası olsa da sevilmeli
Soran+1 yılE yani ama iste onun agzina laf verecek bir sey etmedim. Akilli insan surekli ozur dilemez cunku kendini ozur dileyecek duruma dusurmez.
- +1 yıl
Bence taviz vermemelisin.
İşine karışmak gibi olmasın ama Bence daha fazla bu ilişkide de durmamalısın. - +1 yıl
Bütün bunları biliyosunn ama yine de bu eziyeti çekiyorsun pes doğrusu
Soran+1 yılYanima gelip gidiyo. Simdi de diyo ki niye boyle yapiyosun para yuzunden mi yoksa hic merak etme sana yetcem. Zaten sende caliscan ikimizde maas alinca cok iyi geciniriz ozaman istedigin her seyi yapariz alisverisini falan filan diyo hic uzulme sana kiyamam falan gibi laflar ediyor dert etme birseyi falan. Icimden gecenler ( e biri dert etmek zorunda sen etmiyorsan ben mecburum) ayrica bu buyuk ihtimal sunu dusunuyor yarin uyari alir sadece oyle ise devam eder. Ya atma ihtimalleri varsa bu olmaz. ALLAHIM nerden nereye dunya yansa sacini tarayacak biriydim gamsizdim hicbir seyi takmazdim simdi beni oyle hale getirdi ki mecbur kafamda hep bir seylerle dolasiyorum.
- +1 yıl
Biz buna hayatı göğüslemek diyoruz.
Benim de başımda kavak yelleri eserdi bir zamanlar fakat hayatı yakalamaya çalışmaya başlayınca bir de böyle kıymet bilmezlerin sadece kendini düşünenlerin sıkıntıları çıkınca kafada bin türlü şeyle dolaşmaya başlıyorsun.
İşin en kötü tarafı da kıymet bilmezler için kendimizi yoruyor olmaktır.
Bunca sıkıntıyı sürekli çekeceğine bu işi bitirsen iki gün ayrılık sıkıntısı ve yalnızlık boşluğu çeker atlatırsın. Bence kendine gençliğine ve güzel düşünlerine güzelliğine eziyet etme bu kadar. - +1 yıl
Zira onun bu yaptığını 3 yaşında yeğenim yapıyor. Önce ortalığı karıştırıyor, çığlık çığlığa her şeyi kırıp döküyor anne babası küsünce sürekli özür diliyor bi daha yapmıcam büyük adam olcam die yalvarıyor ama ertesi gün yine aynı. Hadi bu evlattır atamaz satamazsın.
Fakat senin bu adamı çekmenin bir açıklamadı olabilemez.
Soran+1 yılZaten onunla zorluk gormeye baslamadim maddi anlamda ondan ceksem de ben hayati ogrenmeye basladigimda 13 yasindaydim cok kotu insan geldi gecti hayatimdan haliyle bende iyi kalamadim ama ben her olumsuzlukta her kotu seyde hep gamsiz oldum sonunda yani insan kotu seyler yasayinca icine kapanir asiri yorulur bir sey edesi gelmez ya aksine yasadigim seyler daha cok hirslandirdi beni. Yasadiklarim yuzunden hep aglayacagima guldum mesela takmadim hicbir seyi sover kavga eder bazen dalga gecerdim insanlarla. Ahini aldiklarim da oldu ahimi alan da oldu. Yani senin o bahsettigin kavak yelleri ne yasarsam yasayim basimda esmeye devam eder. Cunku ben buyum guclu bir kizim hicbir sey beni yildiramaz. Ve evet bitcek cunku duzelmeyecek. Hayatta en sevdigim en deger verdigim kendimim onuda onla ziyan etmeyecegim.. dunya yansa ben yine sacimi taramaya devam edecegim.
Soran+1 yılEvet olamaz. Zaten ona hicbir anlamda mecburiyette hissetcegim bir sey olmadi olamaz da.
- +1 yıl
Henüz 13 yaşında hayatı öğrenmek zorunda kalmış bir kızın başına ne-neler gelmiş olabilir, o karşına çıkmış kötü insanlardan kastın ne olabilir çok merak ettim doğrusu.
İlaveten bütün bu hayatın zorluklarını çekmiş olmana rağmen yaşamaya daha sıkı sarılmış olmandan dolayı ümitliyim ki bu çocuktan da kurtulacağından eminim.
Fakat bu kurtulma hadisesi için neyi ve ne zamanı bekliyorsun?
Aklında ne var yani?
Soran+1 yılBasta bir duzenimi oturtmaliyim tamamen sonra aklimda bir seyler var. Ve burda kaldigi muddetce eskisi gibi olmayacagim ona normalde iyi ama sinirlenince kotu oluyordum simdi ise umursamaz davrancam hic ilgilenmicem anlasin br seyleri arrtik. Onlar uzun hikaye ve hatirlamak istemiyorum. Ayrica 13 diyip gecme bende simdi dusununce kucuk cocuk yasi diyorum ama hicbir anlamda 13 gibi degildim disaridaki insNlardan yana cok sey yasadim yasim hicbir zaman oyun oynayan bir cocuk olmadi maksimum 9 yasina falan kadsr oyun oynamisimdir 13ve sonrasi zaten kotulukler basladi.
- +1 yıl
Evet böylesi çok daha mantıklı ve ilgisizlik bir kadının bilinen en güçlü silahıdır. Ki buna eziyetin bir bedeli olmalıdır.
Geçmişte yaşadıklarını tekrar hatırlatmak değildir niyetim fakat unutmuş olduğunu da düşünmedim doğrusu. 13 diyip geçemem zaten, 13 yaşında yeğenim var markete ekmek almaya gönderemyoruz. Senin neler yaşadığını bilmiyorum ama hayata 13 yaşında başladım demek sıkıntıların o yaş için fevkalade büyük ve zor olması demek
Soran+1 yılHayatta kimse yasadigi hicbir seyi unutamaz ki zaten bir kez yasamissin unutulmaz hicbir sey ama eskisi gibi aklina gelmez biri sormadikca benimki de oyle.
- +1 yıl
Kusura bakma sadece merak ettim o yüzden sordum.
Tekrarı olmaz emin olabilirsin.
Benim de hayatımın dönüm noktası denebilecek acıların oldu elbet küçük yaşta acılarla yoğrulmak nedir bilirim az çok ama ben bir erkeğim 13 yaşında bir kız çocuğunun çektiği gibi olmaz çektiğim hiçbir çile.
- +1 yıl
Ve malum biz senin gibi okumuş biri olmadığımız için fabrikada çalışıyoruz. Ve vardiyalı olduğumuz için de 23:⁰⁰'da iş başı yaptık. Bundan ötürü geç cevap yazdım. Kabalık olarak görme lütfen
Soran+1 yılOda fabrika da çalışıyordu. Bende yeni mezun oldum mecbur fabrikaya şimdilik idareten gircektim.
- +1 yıl
Nedir durumlar.
Bugün işe gitti mi? - +1 yıl
Seni haketmediğinden kesinlikle emin olduğum bir arkadaştı o ve inanır mısın güncellemeni okuyup üzüldüm işin aslı bir ilişkinin daha böyle duyarsızlık umursamazlık yüzünden bitişine.
Umarım kalbinin aynası bir sevda ve kadınlığına yakışır bir adamlıkla ödüllendirir hayat seni.
../
ha bu arada
Çok süper görüş seçilmiş bu arada, sayende xper kazandığım için de teşekkür ederim çok.
Soran+1 yılBurada mısın?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani sizin ilişkinin cılkı çıkmış adam birde çalışmayıp senden geçiniyor iyi yere kapak atmış resmen kusura bakma ama böylesi ile değil ömür geçirmen bir saniye durman hata. Yani senin sevgilin benim işimi yapıyor olsa 1 saat çalışmaz bunu söylim benim gecem gündüzüm hafta sonum yok gibi her an biri bir sorun oluştu diye arayacak diye diken üstündeyim. Yani hem sen hem ailesi çok yüz vermişsiniz. Parasız kalınca anlar ben olsam çoktan kapının önüne koymuştum.
07 Yorumla
Soran+1 yılBENİm kapının önüne koymadığımı kim dedi? O olaylar çok karışık ama haklısın. Ömür geçirilir mi be? Oylesıne sanıye bile fazla bunun bilincindeyim ve az kaldı bitecek suyu coktan kaynadı fokurduyor bile. Parasız zaten kalıyoruz ve bilincin de bununda ama işte uykulu bırde sınırlı olunca paşamızın sknde olmuyor afedersiniz ama cidden sinirlendim ona karşı. Bilemiyorum benden çok yüz aldı mı? Sonucta ben olması gerekenı yaptım bir evdeyken ınsAnlar bırbırıne karsı fedakarlık yaparlar. Bende ılk defa bırıyle yasıyorum. Olması gereken giibi oldum. Sinirlenmelerim kavgalar delirmelerim hariç tabi. Ama ailesınden yana evet giç dayak yemeyı bırakın bağrılmamış bile insAn zora da sokulmamıs hiç.
- +1 yıl
Kapının önüne koyup tekrardan almışsın kediciği diyeyim o zaman acıyıp ama o seni tırmalamaya devam ediyor. Yani belki senin paran sana fazla bile gelecek bunu doyuruyorsun. Sen olması gerekenleri fazlası ile yapmışsın yani karısı olsan boşanma davası açmıştın çoktan ya da başkası olsa ohoo. Evlilik olsun olmasın her insanın özellikle de birbirini seven insanların saygı ile çözüm vari olmalırı gerek bu sende var ama onda yok. İnşallah düzelir diyeceğim ama huylu huyundan pek vazgeçmez. Senin gibi anlayışlı birini arayıp bulamayan çok
Soran+1 yılKarısı olsam emin ol boşanma davasını çoktan açmıştım orası kesın ama iyi bir haberim var neyse ki değilim 🤣🤣 aslında öyle anlayışlı biri değilim çok sinirli sert bir insanım her şeye olacağından daha fazla tepki veririm ama ben zaten böyleyken bunu daha cok katlatan da o. Ama tabi ona sorsan sinirlenmeye o kadar gerek yok. Karşılıklı fedakarlık olunca gerçekten anlayışlı bırı olabilirim hatta ona haketmediği halde yeterince anlayıslı oldugumu düşünüyorum (haketmediği halde). Baskası bunu benden asla göremez. Aynı evde farklı durumlar da böyle oluyormus demek. Yakın arkadaslarıma durumu anlatınca sasırıyolar sen böyle insanı sktr et en ufak saygısızlığa gıcıklığa bile gelemezsin nasıl sabrediyosun diyolar millet inanamıyor bana ama ona sorsan gayet normal her şey. Ya da farkında ama bana csktırmıyor. Neyse her şey olacağına varır. Bizim sonumuz yok zaten olmasın da.
- +1 yıl
İşte ben bile arkadaşlarınla aynı görüşteyim hoş evlilikte bazı fedakarlıklar daha fazla olabilir bildiğim kadarıyla ama siz evli değilsiniz. Yaşlarınız kaç neden buna bu kadar katlandın diye sormayacağım sevmişsindir düzelir demişsindir ama işte sonuç. Hakkında hayırlısı olsun. En doğru kararı vercek olan sensin bizim ahkam kesmememiz yanlış.
Soran+1 yılOyle bir ask yok gozu kor eder falan ya onu ben zaten yasamistim ask bir kez yasanir. Nedenini nasil anlatsam ki orasi karisik. Yaslarimiz 24/26. Evet duzelmesini bekledigim oldu ama cok gecmeden anladim duzelmeyecegini. Bitcek sonunda belli bir sey bitsin de kurtulayim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok şımartılmış bir erkek ya aileden ya senden çok bile sabretmissin yaşının sorumluluklarını almak zorunda hiçbirimiz ise. giderken dört dortluk gitmiyoruz mesela benim isim çok ağır bazen sevgilimleyken hiç uyumadan gittim bazen o uyudu bana yeter dedim. bazen ben uyudum o bana yeter dedi sonuç olarak ayrıldık o konu farklı fakat diyecegim sey seninki kendi ayakları üzerinde duramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKesınlıkle öyle hepiniz bana hak vermıssınız ve bende haklı olduğumu bilerek buraya yazdım. O çalışsa da çalışmasa da 8 saatlık uykuyu kesınlıkle almalı. Ben iş hayatına hiç alışkın değilim daha geçen yıl okul bitti. Ama 10 15gune başlayacağım ve ben asla böyle bir şey yapmam. Kimse bayıla bayıla uykusundAn uyanıp gitmez işe. Ama mecburıyet var herkes zorunda para için. Ve ne kadar zor durumda olduğumuzu bildiği halde böyle yapıyor Allah akıl fikir versin ben bunla evlenip hayatı kendime zindan etmem zaten biter yakında elbet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bencil, sorumsuz ve düşüncesiz bir sevgilin var.
"Zaten sorun olmayan bir şey mi var" demişsin. Bu sözün zaten ona karşı duyguların, kör gözler dışında bakmadığın bir ilişki olduğunu apaçık ortaya koyuyor.
Soruna cevap ise sevgilin kovulduğu zaman aklı başına gelir. Bu kafa ile onun burnu bir ömür ***'dan çıkmaz inan bana.17 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın yalnız kör gözlerle bakmam için deli gibi sevmem gerek oda yok. Yani aşk olması gerek. Bunlar bende yok benimki alışkanlık falan o tür bir şey. Birde sürekli böyle kötü değil olsa zaten saniye çekilmez. Ben zaten sizler gibi düşünüyorum bunu ona da kaç kez dedim. Kaç kez bırakmak istedim o bırakmadı asla. Aynı evde olmasak saniye durmam yanında. Kovulmasını asla istemem. Çünkü çok ihtiyacımız var o paraya ve bunu sanırım en çok ben düşünüyorum. Toxic bir ilişki içindeyim ama elbet bir gün biter. Evlenmeyeceğim kesin de.
- +1 yıl
Bu şekilde düşünmene gerçekten sevindim. En azından her şeyin farkındasın. Hem neden bıraksın ki o seni? Maddi olarak her şeyini çekiyorsun, aynı evde temizliğini yemeğini yapıyorsun, düzenli cinsel hayatını karşılayacağı elinin altında hazır bir kadın olarak duruyorsun. Yani maddi manevi her anlamda sırtını sana dayamış zaten neden ayrılsın. Bu ilişkide evliliği goremiyorsan daha fazla uzatma bence. Sen tek başına her şeyi yapıyorsun zaten bir takım şeylerde (biraz ilgi, cinsel hayat) de olmayı versin. Zamanla psikolojini toplayınca daha iyi ilişkilere kapı açabilirsin.
Soran+1 yılCinsel tarafı hariç dediklerin doğru aramızda öyle şeyler yok zaten oda öyle biri değil.
Soran+1 yılAslında görmüş hayatı ama işte yaptı. Artık sevildiğimi düşünmüyorum ve biliyorum değerimi birgün anlayacak. Defolup gider sorun cıkarmaz.
Allah kolaylık versin işin çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin haklı olduğumu bilerek yazdım buraya hiçbiriniz beni tanımıyorsunuz neyse onu yazdım. Ama sorsan o haklıdır. Ben de sınır hastasıyım zaten kafayı yedirtti bana. Bencilliğinden bıktım.
Soran+1 yılKesinlikle %100 bencil diyemem ama çoğunlukla bencil olabilir. Zora sokulmayı sevmiyor. Tam nefret ettiğim erkek tipi.
Toksik ilişki
05 Yorumla
Soran+1 yılKesınlıkle toxic
Soran+1 yılAyri kalma imkani yok ki hani olsa
Sevgilin ergen gibi davranıyor bencil
07 Yorumla
Soran+1 yılNormalde o karanlık sessiz diye yan oda da uyumak istiyor bende kızıyorum ona çünkü evli olsakta yan oda da mı yatcaktı yani. Benımle evlenmek istiyorsa onunda bir şeylere alışkın olmalı lazım. Normalde tv açıkken ve mutlaka bir ışıkta uyurdum. Sırf o uyuyamaz diye tv sesını de kıstım herhangı lamba da yakmadım. Ama onun yaptığına bakın. Sorsan o haklıdır. Çok bıktım artık ondan. Bir işe girdi zaten ılk ay tam maaş almayacak birde bir günde kesıntılı alcak ya da atılacak. şu an paraya çok ihtiyacımız olduğu halde bu duruma düşürüyor bizi. Herkes sanki uykusunu alıp işe gidiyor. Milyon tane insan var sabah uykusunu seven herkes işe gitmek için can atmıyor ama mecburiyet gitmek zorundalar. Bununla güvenip yola çıkılmaz.
Soran+1 yılO hep böyle hep ! Birde benden çok şikayetçidir yok egolusun yok öylesin böylesin haddini bildiriyorum hep ama oda asla altta kalmıyor bende ego varsa onda da var güvenilcek hiçbir yanı yok ama oda böyle işte gel birde bana sor. 24yasındayım saçım da bikaç beyaz çıktı o kadar kötü oldum ki genetik bir şey asla değil ailem de geç yaşlanma var hatta. Bunun derdi gamsız tasasız olan beni yaşlandırdı.
Soran+1 yılHerşeyini yaptığım halde arkasını topladığım halde saygısızlığı sinirlenince hiç bitmiyor oda benım gibi sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz asla. Aramızda neyse ki cinsel şeyler yok öyle biri de değil. Biz ayrılsak maksımum 1 haftaya ben kendıme gelirim o gücü kendım de her zAman her durumda hissediyorum. Hakkı yok evet ama ona sorsan sinirlenince her şeye hakkı var. Siniri geçince bikaç saate yine yanıma gelip özür dileyecek hep aynı senaryo ama çok yoruldum bitsin artık en yakın zamanda.
Soran+1 yılSaygısızlığa asla gelemiyorum sevgisizlik bile daha iyidir. Hele ki biri için bir şeyler yapıyorsun ya oda nankörlük yapıyor bencillik yapıyorum Allahım çıldırıyorum. Sonra içimden canavar cıkıyor kötü de ben oluyorum iyi mi? Başta çıldırtıyo delirince de kötü ben. Evet ben hep güçlü durmak zorundayım çünkü. Güçlü olmayanı ezerler bu hayatta güçlü olmayan ezilmeye mahkum. YumusAk biri olsam herkes başıma çıkar. Bir şey olduğunda tak tak kim olursa olsun cesurca derim her şeyi. Hiçbir şeye susmam hiçbir şeyden de korkmam ölümden öte köy yok. En fazla ölürüz. Ben zaten bu hayatta çok çektim. Saf salak biri olsam kesin ölmüştüm o kadar şeye. İnsan bir şeyler yaşadıkça ders alıp tecrübeli olup yola devam ediyor ben güçlük görünce yorulup kenarda oturmayı değil daha çok hırslanmayı savaşmayı seviyorum. Kimse vazgeçilmez değildir onun da suyu fokurduyor. Bitmesi çok yakındır ama önce bir işe gireyim de.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar