Benimde hatalarım oldu, ben vicdan azabı duyuyorum bazen ama onun pek umurunda değil gibi sizce yazmalı mıyım?

Eski erkek arkadaşımla güzel bir ilişkimiz vardı aslında son zamanlar ilgisizdi bana karşı bazı kararları erken alarak hata yaptık, ileri bir tarihte iş için şehir dışına gideceğini söyledi bende evlenelim ozman uzaktan olmaz görüşemeyiz dedim, bikac ortak arkadaşımızlada paylaştım bu durumu sonra bana uzaktan olur eder dedi bende olmayacağını söyledim, evlenmek için erken oldugunu, acele şeyleri sevmediğini söyledi bende 1 2 yıl sonra evlenelim dedim yine erken dedi ben onunla ilklerimi yaşadım her şeyin ilkini yaşadık yani eşim gibi gördüm baglandım hatalarını bile göremez hale geldim dogum günümü bile kutlamadı bana ince bir davranışta bulunmadı ne de güzel bişey söyledi gönlümü yaptı ama ben herşeyiyle kabul ettim onu, burda benim tek hatam daha önce bir sevgilim olmustu bunu söylemedim ona kötü niyetli değil ama sadece beni cok sevmesi için ama eski mesajlarımı yakaladı, hepsini okumadan aldım telefonumu elinden beraber uyuduk falan yazıyordu devamını okumadı keşke okusaydı beni evlilik vaadiyle kandırıp bişeyler yaşamak isteyen biriydi oda ama izin vermedim, bırakıp gitmişti sonra pişman oldu ama affetmedim, bunu sevdiğim güvendiğim gibi sevmedim onu anlattım herşeyi bana inanmadı ayrıldık kac kere yazdım aradım ama umursamadı beni benimde hatam var yalan konustum ama pişmanım gercekten sizce yazsam mı?
Benimde hatalarım oldu, ben vicdan azabı duyuyorum bazen ama onun pek umurunda değil gibi sizce yazmalı mıyım?