Evleneceğim adam evli ve iki çocuklu çıktı ölüyorum?

Nolur bana biri bisey desin. Küçükken anne baba ayrilmasiyla ortaliklarda surundugum bi hayatim oldu sonra artik ortalıkta kalmayayim diye evlendim evlendiğm kişiden siddet de gördüm herseyide boşandım.. hala ortalıklardayim ve dedim ki yeni bi hayatim olsun biriyle tanıştım 6 aydir hersey o kadar mukemmeldiki bana aşkından deliriyodu bende ona gozlerime bakarak aşığım diyodu surekli bir insan nasıl bu kadar yalan duygu besler.. Bana ailesiyle arasi olmadigini yanliz bir adam olduğunu onunda evlenip bosandigini birtane çocuğu olduğunu soyledi.. Meger hersey yalanmis 6 aydir beni surekli az kaldi evlenicez diye diye oyaliyo ne ailesiyle tanistirdi ne bisey bende saf salak gibi kandim ona aşık oldum. ya bu serefssz ev bile tuttu evlenicez diye meger hala evliymis iki çocuğu varmis hatta ailesi onlari baristirmaya çalışıyormus enistesinin numarasini buldum zor oldu ama buldum adam şok oldu bu napiyo dedi esiyle sadece ufak tefek sorunlari var ama barıştıricaz dedi. Şu an ben ne yapayim intihar mi edeyim kendimi mi keseyim nolur bisry deyin su hayatta başıma gelmeyen kalmadi. dun aksam öğrendim tum bunlari ben ne yapicam ne
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi de beni tehtid ediyor. Neymis o iki senedir karısının yanına gitmiyormus dava sonucu bekliyomus bana soylemekten beni kaybetmekten korkmuş. Şimdi de bana diyoki omur boyu pesini birakmicam evlencegin adamin karsiina cikicam bu benim dicem ona ben dokundum once dicem diyo seni mahvedicem aynaya her baktiginda beni goruceksin diyo korkuyorum ne yapsam.. bunlar boş tehtidlermi sizce hani korkutmaya mi calisiyo
Evleneceğim adam evli ve iki çocuklu çıktı ölüyorum?