Arkadaşlar bir hata yaptım görüşleriniz?

Arkadaşlar dün yürüyüşe gittim.33 yaşında bir bayanım. Tek çıktım. Hata yaptım. Yürüyüşte hem önüme hem arkama birisi geçti. Sonra teşbih filan çıkardı. Sonra ben rahatsız oldum. Oturulacak yerler vardı oturdum. Sonra o kişi bir tur atıp koşa koşa geldi yanıma oturdu. Konuşmaya çalıştı benle. Neyse konuştuk havadan sudan. Kendisi askermiş evlenip boşanmış.1 tane 3 yaşında kız çocuğu varmış. Neyse ınsgram adresimi kaydetti. Konuştuktan sonra ayrıldık. Bugün boştum dışarı çıktıktan sonra onu gittiğim yere çağırdım konuşalım diye. Marketten birşeyler almış dondurma çikolata su gibi şeyler. Bir de bana 6-12 yaş grubu şapka almış. Dalga geçiyor heralde dedim. Bana neden boşandığını anlattı. Ben ilk gördüğüm birinin suyunu dondurmasını yemem. Sonra benim elimi tutmaya öpmeye başladı. Sonra cep telefonuna ikimizin resmini çekti. Ben ayrıldıktan sonra bana verdiği şapkayı attım. Insgramdan engelledim. Daha ikinci gün gördüğün birini nasıl öper nasıl elini tutar. Bir de el tırnaklarımla oynamaya başladı. Korktum arkadaşlar. Çok büyük hata yaptım. Birdaha dışarı tek çıkmayacağım.
Arkadaşlar bir hata yaptım görüşleriniz?