+1 yılKardeşimin telefonunda tik tok diye saçma sapan bir uygulama var merak edip girip gezdim orda bir kız sürekli kapalı videolar paylaşmıştı canlı yayında açık saçlıydı bide burda tanıştığım birinin sevgilisi olmuştu hatta kızın fotoğraflarını attı kız kapali açık fotoğraflarını atmış sevgilisine
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDolaylı olarak gördüm ben. Dışarıda çöpün yanında bir tane flash bellek bulmuştum bilgisayarıma taktım içi boştu ama programla flash belleği taradım. Geçmişte yüklenipte daha sonra silinen resim video falan çıktı. Fotoğraflara baktığımda kapalı bir kızın fotoları vardı ve ilerisinde bir takım özel foto ve videolarıda vardı. Kişinin özel hayatına saygısızlık olduğu için verileri sildim ve flash belleği imha etmiştim.
00 Yorumla
+1 yılSon flörtüm ben istemeden atmıştı saçı açık foto. Bozuntuya vermedim ama beni rahatsız etti biraz daha yeni tanışmıştık o zaman daha yeni tanıdığı birine başı açık foto atması tuhaf geldi. Sonra konuşmayı kestik zaten devam etmedik.
10 Yorumla
+1 yılKalbinde Allah korkusu olan ve tesettüre bilinçli bir şekilde giren bir kız -kapalıysa- başı açık bir şekilde fotoğraf atmaz da gerçek hayatta denk gelmez de. Sadece geldiğinizi fark etmediyse bir anlığına görebilirsiniz ki onu da fark eder etmez hemen başını örter. Kızların kapalı birini açık şekilde görmesi normal zaten. Ayrıca herkesi aynı kefeye koymayın 🍃
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOooo kız olsa nekı kac tane evli kapalı bayan var resm atıp yalvarıyor sevabına doyur beni sen ısı seviyorsun diye bir tanrsı ankrdan İstanbula beni görmeye geldi 🙂🙂🙂
10 Yorumla Bu nesil kapanmayı yanlış anlamış kapalılar ama açıklardan beterler orasını burasını cekip erkeklere atıyorlar benim bildiğim kapalıların sacının telini babası kardeşi bide kocası görmesi haram degildir ama maşallah kapalılar kocası olmayanlara sevgili diye orasını burasını sergiliyor her yerleri meydanda zaten dikkatte cekiyorlar benim kapalı dikkat bile cekmemeli
216 Yorumla
Soran+1 yılBen de açığım ama senin gibi düşünmüyorum açık olan kadında dikkat çekmemeli bu din herkes için var ve karakter meselesi kimseyi bu şekilde geneleyemezsin sen iyi misin? Bunu önce sorgula sonra yargila
Soran+1 yılÖyle bir şey yok canim dekolte giyip açık saçık giyip kalkıp kimsenin giyim tarzini yargilayamazsin açık zaten açıktır diye bişey yok bu emir sanadaaa geldi sen de uyacaksin 👍
Soran+1 yılHaaa sen ben müslüman değilim uymam diyorsan o ayrı
- +1 yıl
Al iste bir cahil zihniyet daha acık olan müslüman değil öylemi sende müslüman değilsin o halde acıksın ya hani bana akıl vericegine kendine akıl ver kapan ozaman 5vakit namazınıda kıl sen neyi yerine getiriyorsunda bana burda cevap vermeye kalkıyorsun benimle polemige girersen ezilirsin benden söylemesi
Soran+1 yılBurda akıl veren sensin ben kimseye bişey demedim sen burda güzel güzel atıyorsun hiç bişey yapmayıp milletin giyimini yargiliyorsun yok dikkat çekmeyecekmis mis kendini her hale sokup kalkıp burada atıp tutamazsin benim saçlarim açık senin gibi dekolte giymiyorum namazımı kılıyorum kurani okuyorum araştırıyorum beni ezebilmen için benden iyi olmalısın ki rezil bir haldesin daha ne için yaşadığını bilmeyip insanları kınıyorsun
Soran+1 yılKızım fotona bakmadın mi hiç saç makyaj boya her şey tam takır? Önce kendini duzelt
Soran+1 yılBeni ilgilendirmez kuaför olmann hemen fotonu değiştirdin demek ki neymiş eksikmissin eksiklerini tamamlaa sonra insanların yaşam tarzını ne yaptığını yargılarsın kapalılar boya sürmüyor demedim sen de nefsine karşı koyamiyorsun onu dedim kapalılar da insan onu da demeye çalışıyorum yazıkk
Soran+1 yılCanım senden iki yaş büyüğüm benden sana tavsiye bilmediğin ve eksik olduğun konularda yorum yapma yazık olur böyle meşgul olursun birilerine sallarken iyi hazırlan iyi ol öyle salla kendin dibe batmisken kimseye akıl veremezsin kendine cici bak
Soran+1 yılEvet gizledim çünkü kimsenin dikkatini çekmek istemiyorum 😗 ama sen hem dikkat çekmek istiyorsun hem insanları giyim tarzını eleştiriyorsun çelişkili bir insansınnn 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı bi bayan olarak kapalı hemcinslerimden nefret ediyorum bi kız vardi sosyal medyada namus dersi verirdi birgün ifsaşi çıktı o neydi bee milletin en oruspppusuna taş çatlatirdi 😂😂
37 Yorumla- +1 yıl
Kimdi o 😂
Cevap sahibi+1 yılVanli bi kız ama ıstanbulda oturuyor gercek isim soy ismini bilmiyom ama fake takıldıgı halde resmini paylaşirdi
- +1 yıl
Ohooo bana tangayla video atan da oldu normalde kapalı olup
Cevap sahibi+1 yılValla kapalilarin çoğu açiklardan daha orusspuu
- +1 yıl
Abla link verir misin şimdi onu bulacam diye youtube de sabahlamayım
- +1 yıl
Öyle bişey yok. Herkes insan sonuçta. Herkes yükselebiliyor
Soran+1 yıl@skadir3441 👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇook. Kapalılığı dışarda onun, eve gelince değil veya ben onun evime gittiğimde. Evde mini etek uzun topuk terlik giyeni var - tanga giyeni var. Makyajını yapıp erkek arkadaşını bekliyeni var..
00 Yorumla
+1 yılMalmisjn arkadaşım kapalı birinin açık halini atmasinda kapalı olmasının ne önemi var o zaman?
28 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
@oski35 aha bir mal daha erkek arkadasina atamaz asıl kapanmanim amacı zaten mahrem erkekten sakınmak erkeğe açık halini atacaksa açılsın daha iyi mantıksız mantıksız sorular.
- +1 yıl
@oski35 ikinci bı aptallık daha arkadaşım kapalı birinin sevgilisi zaten açık foto istiyorsa zaten malın önde gidenidir buna foto atiyorsa o da mallikda zirvedir kapaliligin içine ettiğiniz yok sevgiliyse atabilir yok sevgilisi istemiştir falan
- +1 yıl
@oski35 onlar kapalı değil öyle kapalı olanlar da kendine kapaliyim demesin onları da kapalidan saymam zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBir keresinde tesettürlü bir kızın instagramda yanlışlıkla kamerada göründüğünü gördüm fenomen di baya 😂 Onun harici de çok oldu ama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılOhooo ben istemedim halde kendilerinin attığı çok oldu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Taksiye çarşafla binip Ataköy de mini etekle inerken gördüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben bir defa komşumu gördüm. Allah uzun ömür versin dedim Türbansız çok tatlıydı
00 Yorumla
+1 yılKapalı olup da açık hali efsane olanları gördüm😋😋
10 YorumlaGüneş görmediği için süt gibi beyaz bir çık yerleri özel olan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrabalarımın hepsi arada açılıyor sonra kapanıyorlar. Periyotla ilgili olabilir.
00 YorumlaMaşallah görmeyen erkek de kalmamış. Çoğu sallıyor gene.
30 Yorumla
+1 yılewet cok gördum normal bir durum bazıları acık daha guzel bazılarıda kapalı hali daha guzel görunuyordu
00 Yorumla
+1 yılEsra Eroldaki Hanife geldi aklıma
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru erkeklere mi?
24 Yorumla
Soran+1 yılKarışık
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarımın hemen hemen hepsi kapalı ve devamlı görürüm... dışarıda değil ama kastettiğin buysa
Soran+1 yılHiç böyle gizli vir şekilde farkettin mi
Cevap sahibi+1 yılHayır... çevremde öyle bir insan tutmam ben..
+1 yılGirmedim ama açık halini merak ediyorum
00 YorumlaGörmem gerekenler sadece resim neden atsın biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne diyorsun 😀 burda evli türbanlı ne kadınlarla neler yaptım ya da genç türbanlı kızlarla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. görmüşlüğm var, mağarada hazine bulmak gibi bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet gördüm değişik resimler de atmistit
00 YorumlaAtmadi direk onumde açıldı
00 Yorumla
+1 yılGörmüştüm hatırlıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet atan oldu öyle birisine mi Atıcan resim
00 Yorumlaevet arkadaşımın evine gitmiştim açıktı
30 YorumlaEvet kapalı bir kız da ben seks yaptım
00 Yorumla
+1 yılOhoo bir sürü şey yaptım hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAttı, attıktan sonra düşüncelerim değişti ayrıldım
020 Yorumla
Soran+1 yılSenmi istedin
Cevap sahibi+1 yılBen niye isteyim böyle bir şeyi
Soran+1 yılSana guvenmisyir belki
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun kapalı olmanın bir adabı var sorumluluğu var bunu yerine getiremeyen kızdan hayır gelmez
- +1 yıl
Çok güzel dedin 😊
Soran+1 yılŞimdi bişey derdim ama neyse
Cevap sahibi+1 yılDe sahne senin, aslında senin sorunun ne biliyır musun herkesi bir görmen ve çoğul düşünüyor olman çık o düşünceden 1 defalık hayatında özgür yaşa. Yapacağın işi ya tam yap ya da hiç bulaşma özgürlükten kastım kendi düşüncen
Cevap sahibi+1 yıl@yağmur_altında_şeker sağ ol
Soran+1 yılAçığım zaten ben
Cevap sahibi+1 yılAçıksın ya da kapalısın demedim a k tartışma açmışsın benim cevabıma muhalefet oluyorsun. sorduğun soruya yanıt verdim karşında 3 yaşında çocuk varmış gibi derdim de neyse ne cevap verdim kafa tasında açık
Soran+1 yılAk mı Maklı konuşmaa sen kimsin hayırdır nerden geliyor bu cesaret bak söylemek istediğimi soylemedim sustum düşüncene saygı duydum asabımı bozma benim
Soran+1 yılHer b"ku yiyorsunuz sonra da kalkıp yok kapalıysa kapalı tam kapalı olsun yok açıksa tam açık olsun kalkmış bana din dersi veriyor mk
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten beynin asabına akmış sinir oluşturmuş sağlıklı düşünemez hale gelemişsin için yosun tutmuş seni görünce kısasım geliyor
Cevap sahibi+1 yılKes mk sünepesiii ha dediğime geldin işte herkesi baban ya da anan gibi gördüğün sürece size her şey müstehak
Soran+1 yılLan bana küfreden sensin comar kalkmis bide kusasim geliyor diyor hadi işine bak bana laga luga yapma
Cevap sahibi+1 yılS. get orospii
Soran+1 yılAnan gibi sanma herkesi
Cevap sahibi+1 yılBelli kimimki olduğu Allahın kitabına inanmayıp gelmiş burda sorgulayan fetöcüler sizi
Soran+1 yılLan salak onla ne alakası var Allah'ın cahili
Cevap sahibi+1 yılKessd lan yeter seni eglendiirdim zaten kafam güzel aklım on karıs
+1 yılOhooo çok atan oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Neden merak ediyosun ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKuzenlerim :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgörmeyen bir elin parmağını geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAttı gayet normal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet saçı açık atmıştı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Memesini bile gördüm.
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla mı
- +1 yıl
O ne
- +1 yıl
Anladım
Evet
31 Yorumla
+1 yılEvet gördüm atti
20 YorumlaKapalı daha çok etkilerdi😍
00 YorumlaAnlatırsam uykularin kaçar
02 Yorumla
Soran+1 yılNolduki
+1 yılBir-çok kez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGördüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 Yorumlas. ktik bile
00 Yorumlaevet kapalı bi kızı çıplak gördüm
00 Yorumla
+1 yılAtti
00 Yorumla
+1 yılKomşu kızı kapalıydı sonra açıldı onu gördüm :))
00 Yorumla
+1 yılTamamen gördüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılEvet gördüm
00 Yorumla
+1 yılÇok gördüm 🤦
00 YorumlaEvet
00 YorumlaEvet kapalı kızın her halini gördüm
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir resim
00 Yorumla
+1 yılohooo 😄
00 Yorumla
+1 yılEvet gördüm.
00 Yorumla
+1 yılNe yapcan? Harun musun sen?
00 Yorumla
+1 yılÇok eskiden evet
00 Yorumla
+1 yılEvet gördüm ben
00 Yorumla
+1 yılParan varsa açılır tüm. bacaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır atmadı
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler