Merhaba. Arkadaşımın 1.5 aya kadar yakın uzak mesafeli ilişkisi var. Sevgilisi arkadaşımın normal foroğrafını hiç istemezken tamamen çıplak olmadan göğüslerinin fotoğraflarını istiyor. Sürekli istiyor ve arkadaşım reddediyor her seferinde. Arkadaşıma ciddi düşünüyoruz görebilirim bence diyor. Son günlerde de soğuk davranmaya başladı. Arkadaşım yazmadan yazmıyor. Sabahları sadece günaydın mesaji atıyor nasıl olduğunu sorup geçiştiriyor arkadaşımı.
Fotoğraf konusunda arkadaşımda benim gibi evlenmeden mahrem yerlerini göstermeyi uygun bulmuyor. Ona çocuk senle cinsellik için sevgili olmuş gibi gibi diyorum. Ama inanmıyor bana ya da inanmak istemiyor. Sen anlamazsın bu işlerden diye geçiştiriyor. Ben de mi bir sorun var, normal mi böyle şeyler? Sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.
(Nude: Çıplak fotoğraf)
Fotoğraf konusunda arkadaşımda benim gibi evlenmeden mahrem yerlerini göstermeyi uygun bulmuyor. Ona çocuk senle cinsellik için sevgili olmuş gibi gibi diyorum. Ama inanmıyor bana ya da inanmak istemiyor. Sen anlamazsın bu işlerden diye geçiştiriyor. Ben de mi bir sorun var, normal mi böyle şeyler? Sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.
(Nude: Çıplak fotoğraf)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
arkadasını kullanıyor sonunda tekmeyi basar 1. si daha bir bucuk aylık ilişki bu fotolar normal degil 2 si seven insan normal fotoda ister hep nude istemez
Bende dedim kullanıyor diye ama inanmıyor bana daha karışmayacağım
arkadasın kaç yasında adam kaç yasında saf olmasın arkadasın asırı samimiysen sevdigin birisi ise yine uyar 2 3 ay sonrada yanına gelir aglamaya baslar
ergen ilişkisi ya arkadasim 17 cocuk 18
yani salak biraz afedersiniz inanmıyor tersliyor benimde sinirlerim bozuluyor
arkadsın saf sanırım basına ilerde buyuk bela alır ilk sevgilisimi arkadasının 1.5 aylık ilişkide böyle davranan adamın niyeti yuzde 99 kullanmaktıır bile denmez yuzde 100 kullanmaktır kesin. kullanmama ihtimali yok arkadasın kaç yıllık arkadasın ne derece samimisiniz istersen mesajj att ordan konusalım yazması daha kolay olur ordan fikir bakımından yardımcı olmaya calısırım
takipp ettin ama sen yazmazsan benn maalesef yazamıyorum senin experin 2 benimki bir senn mesajj atarsan ancak öyle cevap verebilirim
Gerçekten sevenler ASLA nude istemez. Yol versin gitsin çocuk annesinden nude istesin
Nerden buluyonuz bu oclari anlamiyorum ben
Şanssızların karşısına geliyor işte ne yapalım🤷♀️
Bazen sanslilar sanssiz olmayi secer :d
yani gönül bu otada konuyor bokada
Yani sadece nude için sevgili olmuş diye düşünüyorum ben
Nude isteyen erkek midemi bulandiriyo inanmayın şunlara sizde ya
Anime öner arkadaşına sorun cozulsub
Normal filan değil, bir an önce ayrılsın.
Bence de ayrılsın direk bence
olabilir fakat güvenmek önemli karşındaki kişiye
yüzünün fotoğrafını hiç istemiyor afedersiniz göğüslerinin fotoğrafını istiyor sadece normal bir durum mu bu size göre?
hayır biz konuşmaya hasretiz bir bayanla gerisine gerek yok yollarmısın yollamazmısın beni ilgilendirmez
Yol ver ya saygı duymuyorsa yol ver
Atma