Şimdi Duygu duyguyu tetikler evli bir kadın duygularını tamamlanmasını ister Sevilmek duygusu bir kadının ihtiyacı şefka duygusu bir kadının ihtiyacı kadının duygularını karşılamak erkeğin görevi Cinsellik de de cinsellik yaşamayan bir kadın duyguları duygularını yer içini kemirir çünkü kadın doymak istiyor ama kocası takmıyor sevilmek istiyor güzel bir saçının okşanması güzelsin gibi güzel kelimeler ister bir kadın bir kadın sevildiğini anlar Alkolik ise kumarbaz ise eve bakmaz ise .. kadın otomatik men içine düştüğü boşluk dan kurtulmak istiycek yani kollara
Aldatan kişi muhakkak aldattığı kişiyi suçlayacaktır. Aldatılan ise şunu bilmeli. Aç kalan yaratık başka kapıya gider çünkü meramını anlatamaz, aç kalan insan ise diliyle açlığını ifade eder ve talebini belirtir. Aldatan kimse bahane bulamaz, aldatan hain ve aldatılan masumdur. Her aldatan, hayatındaki herkesi aldatır çünkü yuvarlak top zeminde sabit kalamaz.
Karşısındaki uçkuruna sahip çıkamıyor diye neden aldatılan suçlu olsun ki. Aldatmak son çare bile değil, karşısındakine duyduğu sadakatsizliğin göstergesidir. Yok ilgi göstermedin, yok karşılık vermedin sende bunu anlaşarak çözmek yerine başkası ile tamamlamaya çalıştın ilginç. İnsanlar çok garip.
Eğer aldatan kişi ayrılık isteğini dile getirmişse ve duygu sömürüsü ya da zorlamalarla o kişiyi yanında tutmuyorsa suçu kendinde aramamalı. Hiç kimse dört dörtlük değildir, illa eksik veya yanlış bir özelliğimiz bulunur bunu bahane ederek aldatma olmamalı, eğer aldatılıyorsak bu aldatan kişiyle alakalı bir durum, suç da aldatan kişinin suçudur. Heyecan arayışında veya doyumsuz biri olabilir.
her ne kadar aldatan kişi yoktur aldatılan kişi vardır tabiri olsa da duruma göre değişebiliyor ya bence... bazı kişilerin karakteri bozuktur onu ne kadar mutlu edersen et bu işe kalkışabilir... bazı kişilerde eşinden ya da sevgiliden gerekli isteklerinden bazılarını karşılayamaz ise bu yolu tercih edebilir... esasen her ne olursa olsun aldatmak çok karaktersizce olan bişeydir..
Suçlu mu bilmiyorum ama kendine "olan biten"de payım ne diyerek sorguda bulunmalı. Eşini yeterince tatmin ettim mi, ilgi yeterli mi, "müşterek bir hayat yaşıyoruz" izlenimi verdin mi, eşim bana güvenir mi vs. vs. İnsan sürekli değişen ve gelişen bir varlıktır. Buna ayak uyduramıyorsa diğeri bi yerde patlak verecektir.
Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz, aldatan kişi suçludur ama aldatılan kişi de aldatılmasına neden olacak davranışlarda bulunuyorsa onda da suç vardır. Yeteri ilgiyi göstermeme, eşine dokunmama ya da dokunduktan 2 dk sonra poposunu dönüp horlaması falan filan :D
Evet bana göre aramalı. Niye karşında ki insana bu kadar güvendin? Neden bu kadar değer verdin diye aramalı. Yani bu konu çok derin aslında. Konu ne olursa olsun aldatmamak gerekiyor. Hoş nerden bileceksin ki? İnsanların karaktersiz olduğu alnında yazmıyor ya.
Hayır ya olur mu öyle şey... aldatmanin mazereti olmaz.. yok ilgisi azaldi, beni az seviyordu filan diyenler düpedüz sahtekar... madem öyle duzgunce söyleyip ayrilsalardi... aldatan sucludur... hata yaptim diyebilir, bir daha yapmam diyebilir ama kimseye senin yüzünden aldattım diyemez... evrende böyle dünya yok
Hayır, aldatandan uzak durulmalı. Aldatan kişinin karaktersizliği o. Kimse kimseyle birlikte olmak zorunda değil ama eğer birisi hayatında varsa ve onu istemediği için, onu beğenmediği için başkasıyla birlikte olmaya hakkı yok.
Hayır bazen çok iyi kadın veya erkekler aldatılıyor. Yapacak en mantıklı şey aldatılmamak için çaba harcamak. Aldatıyor mu şüphesi insanı girdaba sokuyor genelde. Şüphe iyidir sevgiyi ayakta tutar ama fazlası paronaya oluyor.
Tabiki hayır bende aldatıldım suçsuzum çapkın erkekler 🕺görseldeki çift zorluyor evliliğini ayakta tutmak için 🤭aldatılan kişi suçu kendınde aramasın erkek ya da kadın çapkınsa ruhun duymaz aldatır. bir kez yapan bir daha yapıyor affetmeyin
Peki seviyorum diyip libidom arttı vs gibi durumları bahane edip adata ları ne yapacağız. Bir sürü konu başlığı var KS'de. Seviyorum ama aldattım onu kaybetmek istemiyorum nasıl barşırım diye başlıyor hepsi.
Aldatmanın hiçbir bahanesi yoktur. Ben bir taraf aldatıyorsa karşı tarafı suçlamam çünkü namus yönünden noksanlığı olan bir insan için aldatılan taraf suçlanmamalı.
Bu bence aldatanın bahanesi. Beğenmediğin ve seni başkasına yönlendiren bir olay varsa bir şeyler eksik demek ki ayrıl ve git başkasına, ama devam ediyorsan hala bir şey eksik karakter gibi.