Sevgilimle kavga ettik çiçek aldım ama başkasıyla konuşuyormuş?

Sevgilimle 1 senedir çıkıyoruz kavga ettik 1 hafta konuşmadık hiç 3. günden başkasıyla konuşmaya başlamış flört gibi hatta numarasını kendisi istemiş çocuktan neyse ben çiçek aldım gönlünü almak için sipariş gönderdim evine sipariş verdiğimin gecesi aradım konuştum ama çiçek mevzusundan bahsetmedim süpriz olucaktı 1 gün sonrası için bana başkasıyla konuştuğunu söyledi sen birşeyleri düzeltmedin dedi sana ihtiyacım vardı dedi bende bukadar basit olduğunumu sordum oda basit değil sadece flörtleşiyoruz sen birşeyleri düzeltirsen neden olmasına getirdi ama ben biraz gurur yapan bir tipim kızı inanılmaz fazla seviyorum ve şey hani 1 hafta konuşmadık diye başkasıyla konuşuyor barışmaya değermi sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşılsın istemem demek istediklerim var. Başkasıyla konuştuğunu ben evine çiçek sipariş verdikten sonra öğrendim süpriz olucağı içinde söylemedim. Hatta annesine yazmıştım böyle böyle diye evinize çiçek gelicek diye. Çiçeği iptalmi edeyim annesinden öğrenir pişman olur ve yaptığıylamı kalsın ya da çiçek evine gitsin son adamlığımızımı yapalım ayrılırım sonra gene
Sevgilimle kavga ettik çiçek aldım ama başkasıyla konuşuyormuş?