En doğru cevap bende biliyorum fakat fikrinizi almak istiyorum?

7 yıl önce birini sevmiştim küçük hayatı bilmeyen bir kızken kendimi bilmezken. Ailem ve arkadaşlarım ve bir şekilde benim aşkı ilişki yürütmeyi bilmeyişimden o kişiyle yollarımızı ayırdık. Ömrümde en çok onu sevdim. 2 aydır sürekli rüyalarıma giriyordu ben de onu biraz araştırayım dedim ve bir blog sitesi kurduğunu buraya kendi hayatından bir şeyler yazdığını gördüm. Ben de vardım. Beni çok sevdiğini kıymetimi bilemediğini aslında ben olsam yanında hayatta ne istese ne olmasını istese başarmak için gereken gücü benim verebileceğimi yazmış. beni çok sevdiğini bu hayatta benden gerçek bir insan olmadığını falan yazmış. ben 3 yıl önce kısa süren bir evlilik geçirdim. küçük bir çocuğum var bunlardan da haberdar kendisi. aile yapılarımız uyuşmuyor o alevi olduğu için ailem beni siler muhtemelen ben böyle şeylere takılan biri değilim kafalar uyuşsun sevgi olsun yeter kafasındayım. hepsini geçtim karşısına nasıl çıkabilirim ne yazabilirim ki ona bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. içime gömüp ağlamaya devam mı etmeliyim aşkının sönmesini umarak beklemeli miyim?
En doğru cevap bende biliyorum fakat fikrinizi almak istiyorum?