Abimle aramızda 3 yaş var. üniden bi kız arkadaşım var pandemi araya girince göremedim fazla ama konuşmamız derslerden dolayı devam etti bu sene mezun olurken görüşücez inşallah, bunun dışında belki görüşemeyiz bilemem aynı semtteyiz bu arkadaşımı abime nasıl ayarlayabilirim kıza ne söyleyebilirim. Abime yakıştırdım ve sevdim saf temiz bi kız abimde çekingen zaten hani kıza söylersem beni yanlış anlar mı belki istemezse ben kötü hissedermiyim bi taraftan söylemeye korkuyorum ama diger taraftan da bence çok uygun ailemize yakışır diyorum nasıl yapabilirim sizce abim zaten kabul eder, güzel bi kız iyide ayrıca ama o abimi sevmez mi felan düşünüp duruyorum sanki benimle flört edicek gibi 😂😂 bi çok kız arkadaşım oldu hiç böyle bi düşüncem olmadı bu arkadaşımda neden bilmiyorum böyle hissettim.
1.80 spor yapıyor ağzı burnu düzgün işte tek gözlükleri var onun içinde bi ameliyat olucak doktor kabul ederse bide güzel giydirirsem güzel giyinemiyorda miss 👌😂 bide marmara üniversitesi Almanca Yazılım dan mezun bence düşer sence 😂
ya güzel orta halli 5 6 felan çirkin deģil yani boyu yerinde vücut hatlari vs. iyi tek kusuru saf işte biraz hani hayata karşı anladın mı tek başına bişeyleri yapamıyor cözemiyor olayı özgüvenli değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çekingense kız abine bakmaz boşa uğraşma.
Yok öyle değil kızlarla flörtte oyledir belki bilmiyorum bende abimi öyle görmedim normal hayatta iyi rahat
Abin çirkin mi? Boyu kaç?
1.80 spor yapıyor ağzı burnu düzgün işte tek gözlükleri var onun içinde bi ameliyat olucak doktor kabul ederse bide güzel giydirirsem güzel giyinemiyorda miss 👌😂 bide marmara üniversitesi Almanca Yazılım dan mezun bence düşer sence 😂
Hadi bakalım düşer inş.
ama kız istemezse ondan korkuyorum
sağol inş.
Kız çok mu güzel 10/? kaç mesela?
ya güzel orta halli 5 6 felan çirkin deģil yani boyu yerinde vücut hatlari vs. iyi tek kusuru saf işte biraz hani hayata karşı anladın mı tek başına bişeyleri yapamıyor cözemiyor olayı özgüvenli değil.
Kızı bi görebilir miyim yani yengeni ayıp olmazsa merak ettim. Ona göre yorumlucam.
yok öyle olmaz keşke yakınımdan olsan gösterirdim fikir alirdım teşekkurler yine yorumun için
Yahu ne olucak adınızı mı biliyorum merak ettim abin ile karşılaştırırdık korkma lan.
Böyle kız kardeş isterdim😂
Yengen olacak yani
evet
Ayarladınmı peki
nasıl ayarlıycamı soruyorum
Anlattınmı abine
abim her türlü kabul ederr ben kıza ne dicem 😂😂
Abim seni beğenmiş de
yo öyle olmaz abim görmedi tanimiyor bile ben beğendim kızı hahaha
nedenn
Öyle istedim
Hiç sevmem çöpçatan işlerini. 😏