Aşk İlişkileri Nişanlım dediğimi yapmazsan seni döverim diyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakında düğunümüz var eşyaları ben beğenecegim diyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Nişanlım dediğimi yapmazsan seni döverim diyor ne yapmalıyım? Cevapla Nişan Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mutluet Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Akasya duragin daki Ali kemalin karısı galiba 😂😂😂 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Yok biz safiyeyle osman gibiyiz Yorumla Soran +1 yıl Ezerim seni diyor 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl 😂😂😂 kızın içine Ali caly kaçmış bndnxndn Yorumla mutluet +1 yıl Peki onun öyle demişti senin hoşuna gidiyor galiba 😂 Yorumla Soran +1 yıl 15 kilo fazla benden Yorumla mutluet +1 yıl Kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç sefer ezdi zaten bir sefer kumanda yüzünden 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 72 kiloyum Yorumla mutluet +1 yıl Wey 😂😂 nasıl tanistiniz peki Yorumla Soran +1 yıl Küçüklükten beri tanışıyoruz zaten 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl Çok seviyorsun dimi ne güzel umarım hep mutlu olursunuz Yorumla Soran +1 yıl Bakalım işallah 50 binlirayı beyaz eşyaya verirsem 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl Sağlık olsun ya 😂 evledikten sonra çalışırsınız beraber Yorumla Soran +1 yıl Onu çalıştırmam Yorumla Soran +1 yıl Devamlı güreş tutarız 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl Hehehe iyi valal 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Fakat yener beni 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl Olsun okadar 😂 Yorumla Soran +1 yıl En son yalvarmıştım üstümden kalkması için 😂😂 Yorumla mutluet +1 yıl Way be çiftler var 😂 hayran kaldım dogrusu Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Kanka Yorumla mutluet +1 yıl Ben altmış bu ara diyeteyim inşallah veririm ya Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş sen dövmezsin sevgilini 😂😂 Yorumla
liyaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ne alaka ya niye böyle bisey dedi sonuçta ikinizim evi ve ikinizin beğendiği eşyalar olması lazım 0 80 Yorumla Soran +1 yıl Eşyaları o kullanacakmış ondan Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Çok saçma gerçekten ona söyledin mi ikimizinde ortak kararı olsun diye Yorumla Soran +1 yıl Yanında çok çelimsiz kalıyorum birde dayak yemiyelim diye seslenmedim😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl İyi yapmışsinda gidip en pahalisini seçerse o zaman ayvayı yedin Yorumla Soran +1 yıl Param yeterse alırim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende en pahalısının 2 düşüğünü düşünüyorum Yorumla liyaaaaaa +1 yıl İyi bakalım tek kavganız bu olsun Yorumla Soran +1 yıl Çok olsa döver beni😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Ondan eminim zaten Yorumla Soran +1 yıl 15 kilo fazla benden Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Gerçekten de dövebilir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dün kumanda yüzünden güreşir gibi boğuştuk altına aldı beni Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Hayattasin şuanda demii 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet yalvarınca kalktı üstümden yoksa dizi bitinceye kadar kalkmam dedi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende milli takımın maçını izleyesim vardı Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Niye sordun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ilerde Sevgilini döversin diye Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Sevgilim var ama dövemem o beni döver 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Zayıf olduğum için Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Hemde boyum kısa Yorumla Soran +1 yıl Iri olsan dövecekmisin😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendiğin oluyormu hiç ona 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Evet hemde sürekli Yorumla Soran +1 yıl Gücün yetse kapatsın ona 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gücün yetse ne yaparsın ona😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Gücüm yetmiyo ama 🥺😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman hepiniz aynısınız 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Ne anlamda Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim gibi olsan çocuğu öldüreceksin demekki 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Öldürmek olmaz o bana lazımda dövmek olabilir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Normalde beni dövemezde güreşte yeniyor valla😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl İşin zor desene Yorumla Soran +1 yıl Sende güreş tutardın 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Artık evlenince osman la safiye gibi hemen güreşiriz 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Aynen işin zor sen şimdiden hazır et kendini Yorumla Soran +1 yıl Ben dün nasibimi aldım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İlk dayağı yedik sayılır 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Evlendiğiniz zaman daha kötü olucak hazir et kendini Yorumla Soran +1 yıl Her gün ezermi beni kanka 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Sinir edersen ezer tabii Yorumla Soran +1 yıl Yok ya 2 tane televizyon alırım 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Ooo zenginsin galiba 😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Tek kavganızın televizyon olcani düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Zengin değilim şimdilik ısı kazanıyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi kazanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Birde yatak olayı var kanka 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Senin başın belada 😂 Yorumla Soran +1 yıl Orda herşey serbest orasına bir şey diyemem kanka 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Gazaniz mübarek olsun ne diyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten dün ilişkide patron benim dedi sonrada dalga geçti 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Yok artık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dün dedi ilişkide kimin sözü geçecek dedi altına alıp kumandayı alınca 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Sen ne dedin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ilk başta birşey demedim de sonra kalkmayınca yalvarmak zorunda kaldım kanka😂😊 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Lan o kadar da mı gücün yok itikleseydin Yorumla Soran +1 yıl Ellerimi tuttu zaten 87 kiloyu nasıl itekleyeyim Yorumla Soran +1 yıl Devamlı çalışmaktan yorgun oluyorum zaten Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Yanii haklisin Yorumla Soran +1 yıl Sonra kalkarmısın aşkım falan dedim Yorumla Soran +1 yıl Oda biraz yalvarda affedeyim seni dedi Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Kalkmıştir inşallah 😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Naptin yalvardin mi Yorumla Soran +1 yıl Lütfen kalkarmısın karıcığım diye yalvarınca kalktı😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Beni sinirlendirirsen işte böyle yalvarırsın bana dedi😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Seninkisi baya fena Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Başın belada Yorumla Soran +1 yıl Karıcığım demesi hoşuna gitmiş😊😊 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Böyle zamanlarda sürekli söyle o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bundan sonra her istediğimi yaptırdım artık sana dedi 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Eyvah eyvah başin belada desene Yorumla Soran +1 yıl Hatta biraz önce konuştuk canımız sıkılınca güreş tutalım zevkli oluyor dedi Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Tuhaf gerçekten Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Size iyi güreş tutmalar o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim için değil dedim benim için zevkli dedi 😂😂 Yorumla liyaaaaaa +1 yıl Anladım değişikmiş😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende güreş sevgilinle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi demiş 1 36 Yorumla Soran +1 yıl Neden zaten gücü yetiyor bana Yorumla Soran +1 yıl Sende mi dövüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya knk bırak seçsin ya kız istediğini Yorumla Soran +1 yıl Zaten seçecek en pahalısını seçmese 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Alamazsam döver beni 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona göre hazırladın mı kendini😂yoksa güreşe hazır ol Yorumla Soran +1 yıl Zaten kumanda yüzünden güreştik bir sefer kanka 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mfkcpskfmdşddj nasıl oldu Yorumla Soran +1 yıl Baya nakit param var Yorumla Soran +1 yıl Maçla dizi yüzünden kanka 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel güreşmeleriniz daim olsun sjskdms Yorumla Soran +1 yıl Yendi beni gözüm korktu açıkcası😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur daha kanka seni daha nerelerde yenecek sjxlmdxşdmd Yorumla Soran +1 yıl Benden 17 kilo fazla Yorumla Soran +1 yıl Üstüme oturup ezdi güreşirken döverim dediği de o zaten kanka 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo kaç kızın Yorumla Soran +1 yıl 180 87 kilo Yorumla Soran +1 yıl Bende 179 boyunda 72 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzunmuş baya Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl Evlenince yatakdada güreşir benle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napcan dövülmeye doymadın sanırım😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi döveceksin kanka 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi dövüyorsun kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan yeter yeter😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka sana baklava ısmarlayacağım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav yeter djskd Yorumla Soran +1 yıl Dondurma 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjksdj senin canın sıkılıyo galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden 15 kilo mu fazla 17 kilo mu karar ver Yorumla Soran +1 yıl 15 kilo yanlış yazdım Yorumla Soran +1 yıl Sende fazlamızın benden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Tamam o zaman sen dövemezsin😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin döver ama pardon müstakbel eşin😅 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ezer beni birde hamilelikten sonra 110 kilo olursa yandık😂😂 Yorumla
selizim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Bırak dövsün 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dayak yemiyelim birde 😂😂 Yorumla selizim +1 yıl Her dediğini yaparsan bir ömür rezil olursun benden söylemesi. Tavrını koyman gerek gel döv yapamam de. Yorumla Soran +1 yıl 15 kilo fazla benden döver valla altı üstü beyaz eşya alacağız eve Yorumla selizim +1 yıl 😁 maşallah. Kız ne aldı senden ne istiyor Yorumla Soran +1 yıl Bir şey almadı evleneceğiz eve eşya lazım Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ikiniz ortak beğenin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O beğenecek ben alacağım mecbur Yorumla Soran +1 yıl Birde dayak yemiyelim😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akasya duragin daki Ali kemalin karısı galiba 😂😂😂
Yok biz safiyeyle osman gibiyiz
Ezerim seni diyor 😂😂
😂😂😂 kızın içine Ali caly kaçmış bndnxndn
Peki onun öyle demişti senin hoşuna gidiyor galiba 😂
15 kilo fazla benden
Kaç kilosun
Bir kaç sefer ezdi zaten bir sefer kumanda yüzünden 😂😂
72 kiloyum
Wey 😂😂 nasıl tanistiniz peki
Küçüklükten beri tanışıyoruz zaten 😂😂
Çok seviyorsun dimi ne güzel umarım hep mutlu olursunuz
Bakalım işallah 50 binlirayı beyaz eşyaya verirsem 😂😂
Sağlık olsun ya 😂 evledikten sonra çalışırsınız beraber
Onu çalıştırmam
Devamlı güreş tutarız 😂😂
Hehehe iyi valal 😂😂
Fakat yener beni 😂😂
Olsun okadar 😂
En son yalvarmıştım üstümden kalkması için 😂😂
Way be çiftler var 😂 hayran kaldım dogrusu
Sen kaç kilosun Kanka
Ben altmış bu ara diyeteyim inşallah veririm ya
İyiymiş sen dövmezsin sevgilini 😂😂
Ne alaka ya niye böyle bisey dedi sonuçta ikinizim evi ve ikinizin beğendiği eşyalar olması lazım
Eşyaları o kullanacakmış ondan
Çok saçma gerçekten ona söyledin mi ikimizinde ortak kararı olsun diye
Yanında çok çelimsiz kalıyorum birde dayak yemiyelim diye seslenmedim😂😂
İyi yapmışsinda gidip en pahalisini seçerse o zaman ayvayı yedin
Param yeterse alırim😂😂
Bende en pahalısının 2 düşüğünü düşünüyorum
İyi bakalım tek kavganız bu olsun
Çok olsa döver beni😂😂
Ondan eminim zaten
15 kilo fazla benden
Gerçekten de dövebilir 😂
Dün kumanda yüzünden güreşir gibi boğuştuk altına aldı beni
Hayattasin şuanda demii 😂
Evet yalvarınca kalktı üstümden yoksa dizi bitinceye kadar kalkmam dedi 😂😂
Bende milli takımın maçını izleyesim vardı
Sen kaç kilosun
Niye sordun 😂
Ilerde Sevgilini döversin diye
Sevgilim var ama dövemem o beni döver 🥺
Niye
Zayıf olduğum için
Hemde boyum kısa
Iri olsan dövecekmisin😂😂
Evet 😂
Sinirlendiğin oluyormu hiç ona 😂😂
Evet hemde sürekli
Gücün yetse kapatsın ona 😂😂😂
Gücün yetse ne yaparsın ona😂😂
Gücüm yetmiyo ama 🥺😂
O zaman hepiniz aynısınız 😂😂
Ne anlamda
Sevgilim gibi olsan çocuğu öldüreceksin demekki 😂😂
Öldürmek olmaz o bana lazımda dövmek olabilir 😂
Normalde beni dövemezde güreşte yeniyor valla😂😂
İşin zor desene
Sende güreş tutardın 😂😂
😂😂
Artık evlenince osman la safiye gibi hemen güreşiriz 😂😂
Aynen işin zor sen şimdiden hazır et kendini
Ben dün nasibimi aldım 😂😂
İlk dayağı yedik sayılır 😂😂
Evlendiğiniz zaman daha kötü olucak hazir et kendini
Her gün ezermi beni kanka 😂😂
Sinir edersen ezer tabii
Yok ya 2 tane televizyon alırım 😂😂
Ooo zenginsin galiba 😂
Tek kavganızın televizyon olcani düşünmüyorum
Zengin değilim şimdilik ısı kazanıyorum
İyi kazanıyorum
Birde yatak olayı var kanka 😂😂
Senin başın belada 😂
Orda herşey serbest orasına bir şey diyemem kanka 😂😂
Gazaniz mübarek olsun ne diyim 😂
Zaten dün ilişkide patron benim dedi sonrada dalga geçti 😂😂
Yok artık 😂
Dün dedi ilişkide kimin sözü geçecek dedi altına alıp kumandayı alınca 😂😂
Sen ne dedin 😂
Ilk başta birşey demedim de sonra kalkmayınca yalvarmak zorunda kaldım kanka😂😊
Lan o kadar da mı gücün yok itikleseydin
Ellerimi tuttu zaten 87 kiloyu nasıl itekleyeyim
Devamlı çalışmaktan yorgun oluyorum zaten
Yanii haklisin
Sonra kalkarmısın aşkım falan dedim
Oda biraz yalvarda affedeyim seni dedi
Kalkmıştir inşallah 😂
Naptin yalvardin mi
Lütfen kalkarmısın karıcığım diye yalvarınca kalktı😊😊
Beni sinirlendirirsen işte böyle yalvarırsın bana dedi😂😂
Seninkisi baya fena
Başın belada
Karıcığım demesi hoşuna gitmiş😊😊
Böyle zamanlarda sürekli söyle o zaman
Bundan sonra her istediğimi yaptırdım artık sana dedi 😂😂
Eyvah eyvah başin belada desene
Hatta biraz önce konuştuk canımız sıkılınca güreş tutalım zevkli oluyor dedi
Tuhaf gerçekten
Size iyi güreş tutmalar o zaman 😂
Benim için değil dedim benim için zevkli dedi 😂😂
Anladım değişikmiş😂
Sende güreş sevgilinle
İyi demiş
Neden zaten gücü yetiyor bana
Sende mi dövüyorsun
Ya knk bırak seçsin ya kız istediğini
Zaten seçecek en pahalısını seçmese 😂😂
Alamazsam döver beni 😀😀
Ona göre hazırladın mı kendini😂yoksa güreşe hazır ol
Zaten kumanda yüzünden güreştik bir sefer kanka 😂😂
Mfkcpskfmdşddj nasıl oldu
Baya nakit param var
Maçla dizi yüzünden kanka 😂😂
Ne güzel güreşmeleriniz daim olsun sjskdms
Yendi beni gözüm korktu açıkcası😂😂
Dur daha kanka seni daha nerelerde yenecek sjxlmdxşdmd
Benden 17 kilo fazla
Üstüme oturup ezdi güreşirken döverim dediği de o zaten kanka 😂😂
Boy kilo kaç kızın
180 87 kilo
Bende 179 boyunda 72 kiloyum
Uzunmuş baya
Sen kaç kilosun
Evlenince yatakdada güreşir benle
Napcan dövülmeye doymadın sanırım😂
Sende mi döveceksin kanka 😂😂
Sende mi dövüyorsun kanka
Lan yeter yeter😂
Tamam kanka sana baklava ısmarlayacağım 😂😂
Yav yeter djskd
Dondurma 😂😂
Sjksdj senin canın sıkılıyo galiba
Senden 15 kilo mu fazla 17 kilo mu karar ver
15 kilo yanlış yazdım
Sende fazlamızın benden
Yok
Tamam o zaman sen dövemezsin😂😂
Sevgilin döver ama pardon müstakbel eşin😅
Aynen ezer beni birde hamilelikten sonra 110 kilo olursa yandık😂😂
Bırak dövsün
Dayak yemiyelim birde 😂😂
Her dediğini yaparsan bir ömür rezil olursun benden söylemesi. Tavrını koyman gerek gel döv yapamam de.
15 kilo fazla benden döver valla altı üstü beyaz eşya alacağız eve
😁 maşallah. Kız ne aldı senden ne istiyor
Bir şey almadı evleneceğiz eve eşya lazım
ikiniz ortak beğenin
O beğenecek ben alacağım mecbur
Birde dayak yemiyelim😂😂