Güncellemeler
+1 yıl
Kadınları seks objesi olarak görmedim hiç bir zaman nasıl olsa nude isteyenin niyeti belli😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
şeytan insanı hiçbir an bırakmıyor maalesef
Allah belalarını verecek zaten tövbe etmezlerse
Mezara girsinlerde ben bir rahatlayayım hincimi almis olurum
Allahın bir esması 'Sabûr'dur kıyamete dek sabreder
kabirde ve ahirette aklın almayacağı azaplar olacak merak etme
Aynen aga dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Hatta ben de bu konuda ara ara sorayim da belki düşünceler degisir. Kendilerine fuckbody arıyorlar buna da ask diyorlar. Ask, sevgi kalple olur. Sevgiyi bile cinsellige cevirdiler ya Abv bunlarin.
Bosver kardes biz boyle yassyalom
Bi erkek olarak bunu söylemişsin gerçekten düşüncen böyleyse helal çünkü bu devirde kadınları seks objesi olarak görmeyen erkek kalmadı.
Sağol kadınlar benim için narin bir çiçek gibi kimseden bu tür bir şey isteyemem. kimsenin gönlünü kırıp eğlenememde
O kadar inanamıyorum ki ilgi çekmek için bu görüşte olup saman altından su yürütenler var yanlış anlama sadece ne kadar kötü insanların var oldugunu belirtiyorum.
Karaktersiz insan çoğalırsa düzgün insanada inanaazsın
Bu yüzden yalnızım ya görüşlerime uymayan çok rahat yaşıyan insanlar var
Bu dünyaya rahatlık için gelmedik insanlar sorumluluklarını unuttuğu için iradesine nefsine yenik düşüyor ahlaksızlıklar görmeye maruz kalıyoruz bu dünyayı iğrençler yaşıyor elbet sonsuz azap üstlerinde olacak.
Sonra biz yalnız kalıyoruz değerli insan değer görmüyor oda kafayı yiyor bu dünyada
biraz önce bi kız sevgilime atıcam nasıl resimler diye çıplak resimlerini paylaştı burda. yani sadece erkekler istemiyor kızlardan da cok var. hatta biri neyim bitti resim atsam gb atar mısınız yazmış. bırakın artık erkekleri kötülemeyi. kızlarında hiç farkı yok.
Bende gormedim hic sevilmedim 1 gram bile halbuki kizlari obje olarak goren picin teki olsaydim kizlar pesimdeydi boyle dunyanin mk
Dünyaya sövme kardesim beni seven hoslanan olmustur belki ama karsilikli olmadiktan sonra ne olacaksin ki
Yani bana da oldu 1i ama ben baskasini dusunuyordum hic karsilik alamadim coktum valla iyi niyetliysen imtihanin agir oluyor
Öyle kardesim belki bir zaman bizde çok mutlu oluruz İNŞALLAH ümidini yitirme
Ben coktan yitirdim kardesim benden gecti artik senin karsina hayirli biri cikar insallah her seyin hayirlisi olsun
Alan memnun veren memnunsa bu başkalarını ne alakadar eder mdmd
İsteyen sevdiğine sevgilisine eşine atar. Bundan sanane mk kendin atmazsın olur biter laga luga yapma
Ce lan kimse atamaz namussuzluğum lüzumu yok
Sen namus bekçisi misin, onu atan kendi isteğiyle atıyor mal oğlu mal
Sensin mal oğlu mal evet namus bekcisiyim mk var mı
Allah sana biraz iş güç vizyon akıl zeka versin mk bu beyinle şans eseri yaşıyosun
Sen ALLAH'IN adını ağzına alma boşver
Tuttuğun partiyi bile tahmin edebiliyorum şu an 😂
Ben hic bir parti tutmam kardesim😅 parti olayına niye geliyorsun ki
Namuslu olmakla parti tutmanın bir alakasaı yok az modernles
Modernlikten bahsedene bak yobazlık çukuruna düşmüş bana öğüt veriyo djjsj
Kardes benim babama ilk söven sensin farkında mısın yobaz diyorsun namuslu olmak ne ara yobaz oldu. Evet yobazim bundan yobazsam yobazım
Hiç bir kadını seks o jesi olarak görmüyorum senin gibi kadınlara değer vermeni öneririm.
Ya sen ne laftan anlamaz bir beyinsizsin, lan insan kendini seks objesi gibi hissetse atmaz zaten nude, herkeste zorla alamaz. Atan kendi isteğiyle atıyor, sen milletin çüküne fermuar mısın? Hala ne konuşuyon geri zkalı
Boş konuşuyorsun parti tutuyor diyorsun ne alak la partiyle söylesene hayatımda hiç bir partiye oy atmadım amaçları uygun değil
Bende tuttugun partiyi anladımşu an
Kanka boşu yapan sensin farkında değilsin, kimsenin namusuna fermuarına karışma. İsteyen istediğiyle istediğini yapar, sen kimsenin hayatına karışmamayı öğren önce, herkesin doğrusu yanlışı kendine. Atmak isteyen atar, istemeyen atmaz
Ya dünyadaki düzen ne olacak her insan bozulsa fitne pisliklik ortaya çiksa ne olur bir düşunsene sanada zararı olmaz mı doğru olmak varken niye yalisi secsin insanoglu
Dünyadaki düzenin doğru yanlışlığını kim belirliyor? Sana doğru gelen herkese doğru gelmek zorunda mı? İnsanların farklı olmasını sağlayan şey budur. İnsan birisini sever ve atmak istiyordur atar, ya da yanlış geliyordur atmaz. Kimse kimseyi yargılayamaz.
Sen kendi hayatına odaklan boşver milleti, bak ilerde senin doğrularına göre sana göre nude atmamış bir kız bulursun beraber olursun.
Bizim ülkenin gelişememesinin tek sebebi ney biliyor musun, elalem ne yapıyor ne ediyor diye bakıp yargılamaktan kendimiz için hakka yarar bir iş yapmamamız. Biz daha ağzımızı açıp elalemin donuna ilik olmaya çalışırsak bizden bir bok olmaz. Bunu böyle düşün.
Kardes ben yargilamiyorum lakin mahkeme niye belirlenen toplumsal ahlak kuralları yok mu ne anlamı kaldı ki o zaman herkes kendi doğrusunu belirler
Niye bela okuyon sen bildiğini yap millet istediğini yapsın
Okurum. sevmiyorum bu tür insanları
Evet ya neler çekiyoruz bu nude dan
Bravo Bayrammm
Helal aga
Söylediklerin aynısını senin gibi geri kafalılara geri iade etmek lazım. İsteyen atar isteyen alır sanane?
hihi geri kafaliyim evet 😂çok güldüm buna sen evde pineklemekten baska ne yapiyorsun acaba kulublere giderim surekli universite mezunuyum okuyup kendimi gelistiririm burasi Avrupa ulkesi degil YALLAH avrupaya
Üniversite mezunu olman seni normal yapmıyor. Hâlâ geri kafalı olduğunu düşünüyorum.
@Helix8233 neyse siz çok modernsiniz biz geri kafalı kalalım
Öyle olmasan bela okuyup boş yapmazdın
@Helix8233 kardeşim iyi insan sevilmiyor bu devirde elbette bela okurum. Bizim gibi insanların örselendiğini görüyorum. Artık yeter bıktım.
Belli ki cahilsin bu her cümlenden belli. Cahile laf yetiştirmek gibi bir huyum yoktur.
Evet, evet cahilim ne demezsin, Haram yememek için elimden geleni yapıyorum, insanların yüzünü güldürmeye calisiyorum ama ne hikmetse bizim gibi insanlardan nefret ediliyor. Bundan sonra bende bu tür insanlardan nefret ediyorum.
Cahil olmak sizin gibi rahat ve genis olmaktan daha iyidir. Annen baban gorse diye hic utanmiyormusun
Biz attığımızı mı söylüyoruz? Sadece başkasını ilgilendirmiyor diyoruz.
Rahmetli anne babam sizin gibi yobazlık yapıp insanların hayatına müdahale eden biri olsaydım daha çok üzülürdü.
Baskasini ilgilendirmiyor mu onda bacin nude atsa aynisi diyeceksin?
Ne yapayım döveyim mi? Herkes bi işine bakabilir mi ya? Bela okumak çok normal bir davranış gibi sanki
@Aynur010 helal kız
😂😂 bu nasil bir deyyus duzhdj..
hadi ordan duyar kasma ya
Duyar kasmiyorum
Yav he he
İsteyen istediğini yapsın
bu konuda cahilim NUDE nedir?
Çıplak fotoymus
ilk defa duyuyorum.
Bir erkek nude istiyorsa sevmiyordurr
Aynen öyle
pislik insanlar