EN YAKIN ARKADAŞIM BENDEN Mİ HOŞLANIYOR?

Merhabalar. Özet olacak kadar kısaltmayı deneyeceğim. İlkokuldan Liseye kadar aynı okulda olduğum bir arkadaşım vardı ikimiz de yaşadığımız şehrin yerlisi ve belli aileleriyiz yani aynı çevrenin çocuğuyuz babalarımız da dedelerimiz de ahbaplardır. Uzaktan uzaktan naber nasılsın şeklindeydi arkadaşlığımız sonra lisenin son yılında onun gittiği okula gittim orda yakın arkadaş olduk okul bitince de bağlantıyı bir müddet koparmadık, sonrasında onun sevgilisi varken ben kız rahatsız olur diye ondan uzaklaştım benim de sevgilim vardı sonra ikimiz de ayrıldık sevgililerimizden ve tekrar görüşmeye başladık. Bana verdiği değeri iliklerimde hissediyorum diyebilirim erkek arkadaşım bana hissettiremedi bu değeri 1.5 yıl boyunca. Dün birlikte uzun bir yolda yürüdük yolun yarısında yoruldu bir merdivenin kenarına oturduk ilk başta yoruldum diye omuzuma yattı sonra kalktı ben geriye yaslandım merdivenin korkulukları sallanıyor sağlam değil dedi çekti kendi omuzuna yatırdı beni. Sonra ben bir an gerilir gibi oldum kalktım geri bütün tılsımı bozdun dedi sonra tekrar kollarını açtı bu sefer ben yattım omuzuna. Sonra yemek yemeye gittik yemek yerken eğer olursa ilerde ben seninle evlenmek isterim çok temiz kızsın ailem de tanıyor zaten seni dedi ben de dalgasına dediğini düşünerek patavatsızlık edip karıları düdükle sonra evlenelim diye bana gel yok yaa dedim gülerek o da bozuldu için rahat edecekse bakirim kimseyle olmadım dedi.(Birileriyle olduğunu bana anlatmamıştı ben erkek adam illaki olmuştur diye düşünerek söyledim) Ben de evlenirsek bu mantık evliliği mi olur aşk evliliği mi dedim o da niye mantık evliliği olsun dedi ben de yani bana aşık olacaksın öyle mi dedim sırıttı çocuk gibi. Sizce içinde bana karşı birşeyler olabilir mi?
EN YAKIN ARKADAŞIM BENDEN Mİ HOŞLANIYOR?