Düşünen saat gecenin üç buçuğu telefon ediyorum derhal bir kazma kürek al bizim eve gel diyorum bana diyeceğiniz ilk laf ne olurdu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
BEn gelirim çünkü aksiyon severim bende arkadaşlarıma gelin dersem sonunda ölüm bile olsa gelirler
🙂🤣
🙂🤣🙂🤣🙂.
Nihayet farklı bi soru 😀 aklını mi yitirdin derim sanırım
Evet 🙂
Nasılsın
İyiyim Sen
İyidir nolsun ya
Seni sormalı
Vallahi ne yapayım aynı işte test çözüyorum iyi kötü
Bi yerden konuşalım
Peki
😊😊tşk ederim
O yorum adedi dolmuş burdan yaz istersen
150 ye yakın yorum olunca girmiyor yemek yediysen burdan devam edeyim istersen tabi
Tamam olur daha anca sosis pişirdim bir de makarna yaptım Meral abla birkaç günlüğüne memlekete gitti
Hee anladım
Neyse yemegi ye bitince yazarsın
Seni bekler olacam
Tahminin kaç dakikaya yazarsın
Neyse sana iyi geceler
Uykum geldi yatacam
Geldim
Hadi bakalım iyi geceler
😊😊
Sen geldin ben yattım
Neyse konuşuruz yine
Aynen konuşuruz yine
Tamam
Nasılsın iyi geceler
İyi geceler iyiyim sen nasılsın
İyilik ya bildiğin gibi haberler sende
Kusura bakma uyudum kaldım yoruldum dün başladık ise
Haberi olsun aynı biliyorum saatlerimiz pek uyuşmuyor zaten
Hee
Bende işteyim
Akşam konuşuruz pek müsait olamıyorum
Denk gelirse konuşuruz Evet bugün benden erken kalktım
He anldm tamam görüşürüz 😊😊
Görüşürüz 🙂
Napiyon
Yürüyüşten geldim
Hmm iyi sevindim
Neredeydin nereyi yürüdüm teftiş ettin bende denizden geldim sahile gittim mesai bitti
Profilde görüksundur
Aaa Bu sen misin hiç bakmamıştım profil resmine söylemesen haberim yok bizim yürüyüş parkuru var palk oraya gidiyorum
Hee tamam anladım hergün yürüyor msuun
Evet her gün görüyorum pazarları hariç malum yasak saat altı buçukta evden çıkıyorum sekiz buçukta giriyorum
Evet bu benim 😊😊 söylemesem gormiyeceksin belki de ya da farketmiyecen ya da ederdin belki bakardin
Beni gördün zaten 😊 ama ben seni görmedim
Önce gördün mü vallahi hiç hatırlamıyorum bakmıyorum ki insanların profil resimlerine
Hee yaptığın davranış iyi hoşuma gitti
Öyle vallahi teşekkür ederim
Şimdi sana olan güvenim bi kat daha arttı
Rica ederim ne dedim ki
Valla artık ben buyum bilmem artık kaç puan verirsin bilmiyorum sen ver
İyisin iyisin gayet iyisin 🙂
Teşekkür ederim sende oylesin ama seni görmedim bilmiyorum
Anlattığım gibi işte
☺☺☺😀😀
Yani resim olarak dedim de onu sen vermiyorsun
Neyse eee aç bi konu
Evet prensip olarak kimseye fotoğraf göndermiyorum
Hee tamam gizli bi casusum desen
Anlamadım
Yani 😉😉 kimliğim gizli diyorsun onu demek istiyorum
He Evet öyle diyorum 🙂
tamam bklm
Pekii
yok mu bişeyler
Şimdilik yok aynı işte bildiğin gibi
Hee şu konuyu konuşsak
Hangi konuyu
Neyse akşam yazarım ben sana mesaiye geldim
Tamam
Naber
İyiyim yürüyüşten geldim
İyi
Sen ne yapıyorsun
Seninle konusuyorum 😊
You tube dan tel izliyorum ne alsam diye abdroid samsung xiaomi huwaie bakıyorum bide apple iphone xs max bakıyorum 8 plus a bakacam bide xs ama xs max güzel xs de işte karar veremedim sana sorayım full ekran mi xs veya xs max tuşlu olan alayım 8 plus mi ne tavsiye edersin
Ben de iPhone 11 pro Max Bir de oppo reno 4 pro var genelde android'te kullanıyorum iPhone'larda ise boş bekliyor
Anladım
Kullanıyorsan sat
Kullanıyorsan niye tutuyorsun ki
Bilmem lazım olur diye arada bakıyorum yine de Android kadar kullanmıyorum Android daha rahat oluyor
Aynen ya
Hangisini alacaksın karar verdin mi
Sadece hayal ya karar veremedim daha doğrusu hayır cevabı almiyacan hem pahalı değmez hemde abdroid gibi değil param olsa belki 8 plus almak da var 5.000 TL pahalı xs ve xs max de güzel arasında tek fark ekran büyüklüğü bunlarda 10.000 xs max xs 9.000 falan 64 gb tabi seninki de bakdim 15.000
Samsung da pek yatmadı oppo da öyle huwaie p 30 lite ya da redmi note 9 var aklımda hem ucuz hem iyi
Param olsa alırım belki ya ama ben gibi fakire o telelfon yakışmaz ya alsam neyle ödeyecem orası da var en iyisi yine android
Aynen iPhone kendi paranla rezillik ya zaten şarjı dayanmıyor hafıza kartı takılmıyor o kadar parayı niye veriyoruz ben de anlamıyorum yalnız kuvayi Ben hangi arkadaşımda gördüysem hepsi arızalı onu tavsiye etmem Samsung'un da işi bitti uzatmaları oynuyor xioninomi ya oppo İyi Ben Renault 4 kullanıyorum harika
Reno 4.
Hee dogrudur
Zaten dedin gibi iphone Android gibi kullanımı kimisi için kolay kimi için zor hem çok para bi telefona o kadar niye para veriyor insanlar anlamıyorum ama kimsenin malıyla ortak değilim alan alsın ben bişey demem Android alacam redmi note 9 var aklımda yine samsung pek tavsiye etmiyorum hoşuma gitmiyor uygulamaların görünümü iyi değil bana göre sevmiyorum bozuklar görüntüyü note ve s serisi pahalı a serisi de pahalı kimi huwaie iyi deği diyen sen gibi çok çıkan oldu xiomie al diyen you tube da izledim redmi iyi bence xiomie de güzel ama redmi tavsiye ediliyor ben redmi note 9 almayı düşünüyorum huwaie vazgeçtim ama telefoncuya gidip sorup bakacam huwaie redmi xiaomi işte samsung falan oppo nasıl bilmiyorum belki alırım onada bakar ama iphone tuşlu olanı 8 Plus gibi full ekran xs veya xs max gibi alman 11 pro ve 11 pro max 11 xr gibi hepsi aynı sadece kamera değişikliği fazlalığı ve büyüklüğü işlemci özelliği ve var başka hicbisey yok dimi sencede hani insanlar 15 bin lira abartıyor bi telefona o kadar verceme motor alır vasıta olur.
Oppo nasıl a 70 onlar geçen bir bakmıştım ne alsam acaba diye
Vallahi dediğin gibi iPhone'da bir kamera var işte uçak biletleri falan hatırlatıyor değişik özellikleri var ama öyle bence de değmez her şeyden önce hafıza kartı girmiyor şarjı çok dayanmıyor oppo İyi ya ben kullanıyorum memnunum
iPhone full ekran x xs xs max aynı sadece xs max boyu büyük iphone 10 oluyor bunlar xr de öyle x 10 xs 10 S xs max 10 S max xr 10 r ufak ekranı xr de aynı ekranı 6.1 inç ekranı x ve xs farkı xs biraz daha iyi özelliği ve boyu öyle xs max sadece boyu büyük başka bişey yok 11 pro ve 11 pro max de aynı sadece pro ufak max büyük olan demek 3 kamera değişen bişey yok 12 mini 12 iphone 11 gibi 2 kamera 12 pro ve 12 pro max de 11 pro ve 11 pro max gibi 3 kamera ilk çıkan se iphone 6 dan önce onun full ekran serisi 13 de tanıtıldı değişen bişey yok 12 mini gibi 13 iphone 13 13 de mini 13 pro max ve 13 de 11 pro gibi aynı bu arada iphone 7 ve 8 aynı benzerlik 7 Plus ve 8 Plus aynı sadece arkada cam değişikliği var 6 serisi sürümü geçti onlarda büyük orta ve küçük olarak da aynı işte bakalım ama dedim gibi 3.000 yukarı para vermem
Tamam oppo ne tavsiye edersin
Bilmem ben Rana 4 pro kullanıyorum ama arkadaşlarım var onların da birçok telefon apo ben arızalı şikayet eden kimseyi görmedim Huawei herkes şikayetçi
Bi o ucak bilet hatırlatma özelliğini için alacak değilim alarm ve vakti saatini bana yeter hatırlamak için 😉 şarj dayanmıyor hemde abdroid gibi hafıza kartı yok dediğin gibi o sıkıntı var Android de istediğin zmn tel değiştir hafıza kartı çıkıyor ama iphone de öyle hafıza kartı yok aksine taşıyacan sonra güncelleme wifi ister hucresel veri kullanamıyorum şarj yeri ve USB aynı bişey indiremiyorsun Android de snup tube diye uygulama var kullanıyorum internetten yükledim onda dizi ve film mi indirip izliyorum you tube izlemem çok reklam veriyor ki iphone de intnenrt çok yiyor ama Android kullanımı kolay iphone zor
Tamam teşekkür ederim sana
Evet hafıza kartı girmiyor dediğin gibi en büyük sıkıntı O ayrıca müzik film falan indirme yerleri de paralı
Rica ederim
Bakacam zaten almam iphone almam hem pahalai hem Android gibi değil değmez kullanmam ya kullanırım az çok biliyorum ama alışman zaman alır samsung da yavaş kasıyor bi süre sonra onlarda pahalai huwaie yeniler pahalı p 40 lite pro gibi eski modeller bile pahalı xiaomi de kimisi pahalı ama xiaomi tavsiye eden çok xiaomi değil ama redmi olarak redmi üstün tutuluyor kullanalar tavsiye ediyor huwaie den redmi geçen var arkadaş huwaie alma pişman olursun ama redmi al diyor bana hep konuşurken oppo bilmiyorum bakacam
Hee anladım teşekkür ederim sen ama Şeyden indiryorusun o zaman Androidden
Oppo senin modeli izleyen bi ya
Evet Android telefonumu indiriyorum Ben her şey
Tamam vaktini aldım hakkını helal et kusura bakma
Yoo konuşuyoruz işte ne güzel
Yoo gitmiyorum bi yere
Burdayim 😂😂
Senle konuşunca mutlu oluyorum
Bende
Gerçek mi ne gibi mesela? 😊
Ben de mutlu oluyorum konuşunca iyi anlaşıyoruz sonuçta
He anladım
Mesela kafa dengi olarak mı yoksa komedi olarak mı mutlu oluyorsun ne gibi şeyler buluyorsun ki bende
Muhabbetimiz uyuşuyor konuşuyoruz işte
He😃😃
tamam bklm öyle olsun
Abinler ısırsın seni inşallah 🙂
Merak etme isirmiyirlar artık
Ben ısırıyorum vallahi onlar ısırmıyor larsa gel ben ısırayım 🙂
Ooo
Ama koparirsin hayatta bırakmazsın sonra toplum insan içine çıkamam
Benim kardeşim olsan arkandan sessizce gelir birden balon patlatırım 🙂
Beni isiracagini ve öpeceni pek ümit etmiyorum
Ahdhdhd 🙂🙂 işte en çok bunu seviyorum annem de öyle feryat ediyor Ben insan içine nasıl çıkacağım şimdi diye bir de sizi toplum içinde o halde görmüyor o kadar çok seviyorum ki
Yok ben böyle iyiyim kalsın daha önce hiçbir kız öpmedi ısırmadi ancak ilkokul öğretmenim oldu kadın di ama severdim ve güzeldi oda beni severdi öperdi yanağımdan ısırırdi
Sana teslim etsen koparirsin ısırır parçaların gerçi adres versem de gelecek halin yok ya da isildanacak
Annem de çok korkuyor ısırılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ki çok eğlenceli oluyor ısırmak 🙂
Anneni kendi yerine koy anlarsın
Tamam ben bunu ısırdım benim ısırık 10 günde geçmiyor tam 2 gün sonra da eve avukatlar muhasebeciler falan gelecek yemeğe çağırdık benimkini bir görsen feryat ediyor Ben nasıl ineceğim şimdi insan içine diye 🙂🙂
Sen baya haylassin
Canıma değsin bonlar da çok tatlılar yemekte oturuşunu görmen lazım yok çay getireyim kahve getireyim Meral abla yok sanki bu eli q yanığında 🙂
😂😄neyse bakalım
Evet geç oldu hadi sen uyu
Neyse görüşürüz yarın devam ederiz iyi geceler tatlı rüyalar
Sana da iyi geceler tatlı rüyalar
teşekkür ederim sanada 🛌
🙂🙂
Nasıl gidiyor hayat
Ya polisi ararım ya da kazma kürek alırım. Diyen kişiye bağlı
Kazma kürek gerek yok altın aramak için o evde zaten bir altın değerinde hanım efendi ver derdim 😊
polisi arıyorum bekler misin.
Nereyi kazacağız derim de senin ihtiyacın yok artık o kazıdan çıkacaklara
Sabaha kalsın uyuyacam
Olmaz Sabah olmaz hemen olması lazım
Derin dondurucuya koy kokmasın sabah hallederiz 🤭
Ahshs 🤣🤣 ruh hastasısın biliyorsun değil mi
Yok ya daha o seviyeye gelmedim
Gelmiş de geçiyorsun be cesedi buzdolabına koy diyorsun
Yok öyle olsam derdim ki niye gömüyorus o zaman doğramaya başla yeöek yapıp dağırırıx
Aaaaaaağhggggggg
Süper demi
Tabi canım ben bayılırım insan etine
Kavurması süper oluyor muş
Ben közlemeden yanayım
🤭🤗🤣
Seve seve gelirim 😂😂😂
tulumbamı yicez derdim
Sen dersen gelirim kız ayıp ettin 😂
ya hadi bi sg basımdan derım :D
kimi gömeceğiz ki :)
Gelmem