Türkiye’de erkekler gerçekten böyle mi?

Ben almanyada yaşıyorum hiç gelmedim gurbetçiyim çok haber görüyorum ama bugün tiktokta böyle bir şey gördüm.
Yabancı bir kız erkek gibi giyinmişsindir çünkü Türk erkeklerin seni taciz etmesini istemiyorsundır yazmış.
Abartıyorsun diyen bir Türk’e ise: hayır tacize uğradım evime kadar takip edildim sözlü tacize çok kez uğradım sadece bir ay içinde demiş ve daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti bir çok ülkeye gittim diye eklemiş. Altına diğer yabancı kadınlar ise çok kötü şeyler yazmışlar. Türk erkekleri aç bir domuz yazan var orası Türkiye ne bekliyorsun kadınlar için survivor yazmış bir diğeri. Bir çok kadında Türkiye’de ki deneyimlerini yazmışlar ve bir daha asla gelmeyeceklerini yazmışlar gelenlere ise bir çok erkekle gelmelerini tavsiye etmişler. Bir taneside sürekli Hindistan’dan bahsediyorlar ama kimse Türkiye’ye yaklaşamaz yazmış. Gerçekten Türk erkekleri böyle mi? Almanyada türk erkekleri pek böyle değil sanki kendi halindeler çalışıyorlar biraz geleneksel o kadar siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye’de yaşayan kadınlara başarılar diliyorum umarım bir şans bulup o ülkeden ve erkeklerden kaçarsınız 🙏 ben iyi ki orada doğmamışım çok şükür verilmiş sadakam varmış