Bir erkek neden ruyanda beni gor der?

9 senelik bir ardakasim var... dost desek daha dogru her zor zamanimda elini hep uzatti... yedigim her halti bilir... bende onunkileri biliyorum :-) ama beni liste biraz daha kabarik galiba... 3 sene once terkedilmistim ve bunalimdan o cikardi beni sonrasinda birbirimiz hisler besledigimizi farkettik... bunu birbirimize soyledik ve konu orda kapandi..
Senede 3-4kere yuzyuze gelebiliyoruz ama her seferinde kaldigimiz yerden devam eder gibi... beni enson eve biraktiginda arabadan inemedim bakislarimiz takili kaldi sonra bir anda arabadsn atlarcasina indim iyi geceler dedim gittim.. biz aramizda hep sakalasiriz bu gidisle biz birbirimize kalcaz diye... neyse ertesi gun yanima geldi vedalasmaya... bu cocuk bana hic oyle sarilmamisti kalakaldim... aramayan sormayan adam nerdeyse hergun gunaydin diyo... gecen bir iki fikir danismak icin resim attim ona makyaj onerisi icin... kizim sen beni kendine aşık etmek icinmi uğraşıyorsun ramak kaldi bak didi... ve son konusmamizda hadiben yatiyorum ii geceler dedim... ruyanda beni gor dedi kalakaldim... bir erkek neden durup dururken boyle yapar? Beynim yandi artik dusunmekten
asik olmus
dost olarak goruyo
abarma bu kadar
onunda kafasi karisik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Peki ben simdi napcam :/
Bir erkek neden ruyanda beni gor der?