He anladım.. valla onun için bı giysi var mı bilemicem. Ama millet büyütme sırasına girerken aşırı büyük değilse sevinmelisin bile.. herşeyin doğalı güzel bırak öyle kalsın.. benimde burnum biraz yamuk ve seviyorum burnumu 😄
Ölçün standart beden gayet normal ama bu memene be küçük diyecek erkek çıkabilir. Benim ki de 85 beden eşim keşke daha büyük olsa idi diyor. Erkek işte anlamak zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğer belinle ilgili baskı yapiuorsa küçültebilirsiniz.. yok yapmıyorsa bırak doğal kalsin ne istiyorsun
baskı yqapmıyor ama sadece ben pek dikkat çekmeyi sevmiyorum snrm
He anladım.. valla onun için bı giysi var mı bilemicem. Ama millet büyütme sırasına girerken aşırı büyük değilse sevinmelisin bile.. herşeyin doğalı güzel bırak öyle kalsın.. benimde burnum biraz yamuk ve seviyorum burnumu 😄
aşırı büyük değil
Takma kafana o zman kendi vücudunu sevmek onemli
Sen sevmiyorsun ama birçok erkek çok sever iri meme
Sen iri meme sevmiyorsub ama sevgilin ya da kocan bayilir tavan yapar mutluluktan
knk ztn aşırı büyük değil 85 beden ve dik ama herldede dediğin gibi bn sevmiyorum
Sevmeyebilirsin kocan deli olur. 🙂
Oz yazdim bakarmisin
niyeki oniye deli olucak
Anlatacam sana mesajlara gec istersen
Yazdim
gelmedi
Ekledim geri ekle gelir
034
Allah vergısı bişey yapmazsın yanı kıyafetlerını ona gore sec dönsşdöaiç
peki
Bi kac yolu var ama cok tehlikeli ve acı vericiler
anlatsana merak ettim
Sen bir şey yapma. Eşin yapacaktır.
ne yapacak
Sever iri göğüs.
İri meme erkeklerin encok tercih ettiği memedir
hiç anlamıyorum erkekler neden iri meme seviyor
Ölçün standart beden gayet normal ama bu memene be küçük diyecek erkek çıkabilir. Benim ki de 85 beden eşim keşke daha büyük olsa idi diyor. Erkek işte anlamak zor
Abazaları besle
nasıl yni
Yalat
ne alaka
Küçült
ailem buna olumlu bakacağını sanmıyorum 85 bedn ama benim gözüme batıyo
Estetik anca
onu yapmam da yapacak birşey yok
Böyle devam o zaman
ayn
Normal aslında ve güzel bence
Olmayana ver
memelerıne iyi bak
neden
sarkmasın ilerde
nasıl iyi bakabilirö
Her hafta zeytinyagi ile masaj yap arada buzda koy oksamayi ihmal etme iste ama asagidan yukariya dogru uygulan bu islemleri
İri meme sevmelisin.
nedenki