Bi erkeğin en son paylaştığı fotoğraf da iki farklı kız buna yorum yapmış. Yorumlar şöyle A olan kız
'gülüşün insanın kalbini ısıtır 🤍' yazmış
o çocuk da 'bir yoruma ne kadar kalp bırakabiliyorsam o kadar kalp bıraktım ❤️' yazmış.
Kız da 'kalbini bırakman yeterliydi ❤️' yazmış.
B olan bir kız da 'iki gözümün çiçeği❤️' yazmış.
O çocuk da 'canımın içi❤️' yazmış.
Şimdi bu iki kız nasıl aynı fotoğrafa böyle yorum yapabiliyor birbirlerini görüp sorun çıkarmazlar mı? İkisini aynı anda idare mi ediyor ediyorsa birbirlerini görüp sorun çıkması gerekmez mi anlamadım. Hangisi sevgilisi anlamadım.
'gülüşün insanın kalbini ısıtır 🤍' yazmış
o çocuk da 'bir yoruma ne kadar kalp bırakabiliyorsam o kadar kalp bıraktım ❤️' yazmış.
Kız da 'kalbini bırakman yeterliydi ❤️' yazmış.
B olan bir kız da 'iki gözümün çiçeği❤️' yazmış.
O çocuk da 'canımın içi❤️' yazmış.
Şimdi bu iki kız nasıl aynı fotoğrafa böyle yorum yapabiliyor birbirlerini görüp sorun çıkarmazlar mı? İkisini aynı anda idare mi ediyor ediyorsa birbirlerini görüp sorun çıkması gerekmez mi anlamadım. Hangisi sevgilisi anlamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlatınız nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
bir erkeğe yavsarsam bile asla böyle igrenc değil cinsel yolla hakederiz bunlar hayatim da hiç kullanmadigim cümleler bazi kızlar cidden cok basit ve sümüksüler
Erkek de baya basit bence kızlar kadar
erkekler zaten basit
Aynen
Ben ağırdan aldığım için tercih edilmedim galiba basitler daha çok dikkat çekiyor
agirdan almak en onemlisi ama cinsellik benim icin daha onemli bu ikisi hayatimda ki en önemli sey erkekler sadece basit ve düz yanlış anlama senlik bir durum degil bu onlar şımarık ve cok bilmiş kızları tercih etmezler sadece ve genelde de çoğu kızla konuşan bu olay gibi mesela kişisel gelişim yetersizliğidir biraz yayık bir insandır mıknatıs gibi kufur eden ağır tipli kibar olmayan kızları çekerler
Aynen bence de onda karakter bozukluğu var
Hahaha kanka ayağına takılanlar olabilir ne kadar çok iğrençlik görebilirim diye izliyorum açıkçası
Bence de iğrençlik
Biri sevgilisi biri ablası falan olabilir ama sen yinede uzak dur
Yok ya ablaya böyle mi konuşulur
ilki flörtü ya da sevgilisi ikincisi de en yakın kız arkadaşı bence.
Teşekkür ederim
ayrıca sevgilisi olmayabilir flörtüdür bence çünkü sevgilisi olsa ikinci kızın böyle davranmasını ve yorum yapmasına izin vermez genelde.
Aynen bence de ama A olan kızı yeni takip etmeye başladı demek ki baya hızlı flört ediyorlar ve B olan kızla ilgili de bi durum var müsaitsen anlatayım
müsaitim anlatmak istersen yazabilirsin.
B olan kız bi ara onunla bi selfir paylaştı hikayesinde ve yazdı ki 3 yıl önce mi diyorduk 🥰 yazmış. Erkeği etiketlemiş hikayede. Erkek de etiketi paylaşıp altına bir ömürdür o 😂😘🥰 diye yazmış bu da garibime gitti sevgili sandım sonra da böyle fotoğrafa aynı anda iki kız yorum yapınca hangisi sevgilisi acaba dedim
anladım valla garip ya bazen böyleleri içten içe birbirlerine ilgi de duyuyor olabilir ya da hiç öyle bir şey olmaz gerçekten kardeş arkadaş gibi görüyor olabilir bilmiyorum.
Anladım
Kumalardır erkeğin haremi
Kız ikisi de kumaysa savaş çıkması gerekmez mi 😄
genişler demek ki :D
Helal tespitin dibi 😄😄
belki içlerinde beni daha çok seviyor sonuçta sorun olmaz diyorlar :D
Aynen öyledir büyük ihtimalle 😄😄😄