Bizim yan sitede bir adam var ben 27 yasindaym oda 48 vardir surekli gozu bende bana uzaktan el salliyor eliyle beni gorunce selam veriyor iki kolunu aciyor ne demekse artik telinin fenerini acip uzaktan bana tutuyor arabasinin sinyalini acip kapiyor felan evli ve 2 cocuklu kendisi surekli goruyorum calismiyorda heralde surekli evde ben disari ciktimda ya da balkonda goruyorum surekli bizim balkonu dikizliyor yanima tanismaya bile geldii dusunun artik tanisalim felan dedi cevap vermeden gittim umut etmesinn diye ama anlamiyor Bu arada 6 senedir pesimde diyorum artik heralde aşık olmuş? Mesela arkadasim geliyor balkonda oturuyoruz sohbet ediyoruz bizim balkonun altinda bizi dinliyor ne ogrenmek istiyorsa..
Güncellemeler
+1 yıl
Baska fikri olan var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yüz verme yoksa platonik aşık çıkabilir ya da sapık ve seni öldürebilir
Oldurcek bir tip degil ama asik gibi senelrdir pesimde yaa
yüz verme tipe bakma ne masum tipli insanlar var.
Ole degil kendi sitelerinde herkesle samimi bir adam ondan dedim
istediği kadar herkesle samimi olsun yine sana zararı olmayacak mi sanki
Olsa 6 senede olurdu hareketleri asik gibi utanmioda yaa
evet zaten takıntılı aşk adi üstünde 10 sene bile sürebiliyor sonu da hüsranla bitiyor
Ne gibi
sana ister istemez çıkmaz ama hep hayaller kurar sonrasında hayatına zindan olur işte
Diyorum evlensemde pesime dusermi bu yaa surekli arabamla nereye gidiyorm geliyorum bakiyor ediyor bir kerede avmde karsa cikti ne tesadufse
takip ediyor o zaman evlensen bile pesinde
Derdi cinsellik degil adam kafayi bozmus benle
saplantılı dikkat et nasıl medeni cesareti var milletin anlamıs değilim.. evli 21 yaş büyük
Bide karisinin cocugunun gorcegi yerde benle tanismaya gelio nasil cesarett..
cehalet cesareti diyebilirim yüz vermediğini görüyorum bence yapmaması gerektiğini söyle yoksa şikayet edeceğini korkut derim sessiz kalman demek taciz sebeptir.
Evet farkettim ben yuz vermedikce daha cok ustume. geliyorr ne yapcan dmi kizn yasindaym yaa utan biraz
Aşıksa tepkin ne olur?
Nr olcak babam yasinda evli adam yol vercem
Geçen de aynı soruyu sordun. Ama orda rahatsız olduğunu onu uzaklaştırmak istediğini vurgulamistin. Şimdi ise niyetini öğrenmek için sormuşsun. Niyeti rahatsizliksa zaten kötü, e aşıksa da olmaz diyorsun. Sorunun amacı yok aslında. Sonuç olarak onu uzaklastirman gerek
Evet ama nasl
Orda saatlerce bunu anlatmistim sana zaten. Kulak vermedin mi hiç?
Nerden seni hatirliycam
Beni hatırla demiyorum ki. Saatlerce öneri verdim. Önerilerimi neden dikkate almadın diyorum
Seni nerden hatirliycam yaa bir suru insan yazio kardesm
Anlatamıyorum ki. Bakın 4 5 ay önce yardim amaçlı sorduğum soruları, bana yardım edenlerin görüşlerini tamamen hatırlıyorum. Çünkü yardıma ihtiyacım vardı ve yazılanları dikkate alarak çözdüm. Bir soru soruyorsun. Abartmıyorum 2 saatimi çözüm üretmek için harcıyorum. Sen kulağa takmadan yazdıklarımı uygulamadan o soruyu ve görüşleri es geçip yine soruyorsun. E şimdi yazsam yine 15 gün sonra nerden hatırlayacağım diye bi yerlerde yine karşılaşırız. Amacın bu olayı çözmek olsaydı zaten yazdığım şeyleri düşünür, dikkate alır çözerdin.
Ver şu adama kurtuulll
Degisik