Aşk İlişkileri Merhaba kızlar ve erkekler? nudem47 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli evde olan bir kızım ve dışarı çıkmam lazım dışarı çıkmam için ayileme ne tür bahane soyleyebilirim Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar mantıklı bir açıklama yapın zor durumdayim Merhaba kızlar ve erkekler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blackowlr Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Maphusta bile avluya çıkarıyorlar yazık sana bu zihniyet aşırı yobaz ve bu konuda bir kız olarak yapabilecek hiçbirşeyin yok. 1 1 Yorumla nudem47 +1 yıl Çok haklısın evet hiç arkadasimda yok buyuzdende dışarı cikmama izin vermiyorlar Yorumla
karapapak_türkü20 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kendimi iyi hissetmiyorum, karnım fena ağrıyor doktora gidicem böyle birşeyler de 0 0 Yorumla
droplikeconfetti Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Türkçe kursuna gideceğini söyle 1 1 Yorumla nudem47 +1 yıl Okul okumuyorum Yorumla
Hdshsjjshsh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kütüphaneye gidiom de asqo 1 1 Yorumla nudem47 +1 yıl Askom daha mantıklı bişey lazım bana Yorumla
CanŞahenk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mervelere ders çalışmaya gidiyorum 0 4 Yorumla nudem47 +1 yıl Okul okumuyorum ve hiç arkadaşim yok Yorumla CanŞahenk +1 yıl Şaka yaptım zaten.. can şahenke vermeye gidiyorum diyebilirsin :) Yorumla nudem47 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla CanŞahenk +1 yıl Yalan değil.. gelirsen alırım ❤️😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bahaneye gerek yok direkt söyle 0 1 Yorumla nudem47 +1 yıl İzin vermiyorlar işte Yorumla
UcrBey_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En iyisi ev 1 1 Yorumla nudem47 +1 yıl Bugun bir yarım saatligine çıkmam lazım Yorumla
Deryacık35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Bana geleceğini söyle :) 2 4 Yorumla nudem47 +1 yıl Olur dimi çok mantıkli Yorumla Deryacık35 +1 yıl Tabi ki.. bana sorarlarsada geldi derim :) hatta gel kız başımın üstünde yerin var :) iki tanede çıtır çağrırız 😀 Yorumla nudem47 +1 yıl Olur ya gayet eğlenceli olur aslinda😊😊 Yorumla Deryacık35 +1 yıl Takip at Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hapismi yaşıyorsun 0 10 Yorumla nudem47 +1 yıl Ayilem hiç izin vermiyor dışarı cikmama Yorumla kanarya001907 +1 yıl Ama bu haksızlık Yorumla nudem47 +1 yıl Nasıl cikcam bugün onu düşünüyorum Yorumla kanarya001907 +1 yıl Yaş kaç akraban var mı yakında Yorumla nudem47 +1 yıl Yok İşte Yorumla kanarya001907 +1 yıl Arkadaş çevrendemi Yorumla nudem47 +1 yıl Ben hiç dışarı çıkmiyorum Yorumla kanarya001907 +1 yıl Anladımda bu şekilde işin çok zor Yorumla nudem47 +1 yıl Evet zor Yorumla kanarya001907 +1 yıl Açık kapı yok akraba arkadaş eş dost olmazsa bahanede bulamazsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maphusta bile avluya çıkarıyorlar yazık sana bu zihniyet aşırı yobaz ve bu konuda bir kız olarak yapabilecek hiçbirşeyin yok.
Çok haklısın evet hiç arkadasimda yok buyuzdende dışarı cikmama izin vermiyorlar
Kendimi iyi hissetmiyorum, karnım fena ağrıyor doktora gidicem böyle birşeyler de
Türkçe kursuna gideceğini söyle
Okul okumuyorum
Kütüphaneye gidiom de asqo
Askom daha mantıklı bişey lazım bana
Mervelere ders çalışmaya gidiyorum
Okul okumuyorum ve hiç arkadaşim yok
Şaka yaptım zaten.. can şahenke vermeye gidiyorum diyebilirsin :)
😂😂😂
Yalan değil.. gelirsen alırım ❤️😂
Mervelere gıdıyorum de
Bahaneye gerek yok direkt söyle
İzin vermiyorlar işte
Arkadaşla buluşacam de markete gidecem de
En iyisi ev
Bugun bir yarım saatligine çıkmam lazım
Bana geleceğini söyle :)
Olur dimi çok mantıkli
Tabi ki.. bana sorarlarsada geldi derim :) hatta gel kız başımın üstünde yerin var :) iki tanede çıtır çağrırız 😀
Olur ya gayet eğlenceli olur aslinda😊😊
Takip at
Hapismi yaşıyorsun
Ayilem hiç izin vermiyor dışarı cikmama
Ama bu haksızlık
Nasıl cikcam bugün onu düşünüyorum
Yaş kaç akraban var mı yakında
Yok İşte
Arkadaş çevrendemi
Ben hiç dışarı çıkmiyorum
Anladımda bu şekilde işin çok zor
Evet zor