+1 yılHayatta yaşadığın her şey iyisiyle kötüsüyle tecrübe olucaktır, kötü birine denk gelmekten ya da gerçek aşkı bulamama korkusuyla yaşamaktansa sadece "dikkatli olup" hayata akman gerekiyor. Yaşayacağın her şeye bu da bi tecrübeydi diyip, ders alıp geçebilmek asıl mesele. Emin ol yaşayacağın her şey seni bi sonraki yaşayacağın şeye hazırlayacak, bu yüzden sakın korkma aşktanda başka bir şeydende. 👍
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbet sevilicem ben bıkmadan usanmadan buna inanıyorum, kaderimi olumsuz düşüncelerimle şekillendirmek istemiyorum çünkü. Çok büyük ve atlatılması zor olan tramvalar yaşamama rağmen karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum, herkeste öyle yapmalı bence
00 Yorumla
Al benden de o kadar yürümeyi öğrettiklerimiz koşarak uzaklaştı.
Ben de beni sevenin olacağını şahsen düşünmüyorum birisini etkileyebilecek ne çaba ne yetenek var onun için saldım çayıra mevlam kayıra00 Yorumla
+1 yılTatlım neden öyle düşünüyorsun? Gençsin güzelsin bak duygusal da bir kişiliğin var er ya da geç sevileceksin. Yaşın henüz 22 dur hele hayat uzun, yol uzun.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılBak sana şöyle anlatayım belki biraz uzun olacak ama olsun okursun okumazsın keyfine kalmış profilini inceledim biraz bu hesabı da 2 dakika önce açtım sana yazmak için ben 18 yaşındayım şimdiye kadar ne bir sevgilim ne de bir kız arkadaşım oldu kendi derdime üzülmekten insanların derdine üzülemiyorum gerçekten ciddi anlamda tüm samimiyetimle söylüyorum güzel bir kıza benziyorsun gerçekten ciddi anlamda seni herşeyinle sevecek bir insan mutlaka vardır 7,5 milyar insan içinde 1 kişi mutlaka çıkar ama olaya bide benim tarafımdan bak 18 sene boyunca sürekli insanlar tarafından dışlanmış istemediği halde yalnızlığa itilmiş bir birey düşün aslına bakarsan insanların sosyal diye nitelendirdiği bir bireyim sürekli gezerim elimden geldiğince insanlarla sohbet etmeye çalışırım ama şöyle bir sıkıntı var ki beni yolda gören kızlar/kadınlar direkt tipime yönelik ıyy diyen, sert bir şekilde aşağılayan, sırf boyum 1.72 olduğu için dalga geçen sırf esmer olduğum için insan yerine koymayanlar oldu ve ben her gün ağlıyorum bunlar yüzünden bende inanılmaz derin yaralar bıraktı hiçbir şekilde geçmeyecek yaralar peki ben sana bunları neden anlatıyorum çünkü senin şansın var senden kötüsü var bunu bil klasik klişe ama böyle doğru insanı bulduğun gün sakın bırakma sana hayatta bol şans diliyorum umarım mutlu olursun benim olmam imkansız bari sen mutlu eğer bunları okursan ve bi nebzede mutlu olursan ne mutlu bana kendine iyi bak.
00 Yorumla
+1 yılSevileceğime değil, saygı duyulup zekama odaklanılacağına inanmıyorum.
Sevmek kolay bazıları için; duyguların ne şekilde yaşandığının bilincinde olmayan insanlarla dolu hayat.
Ufak bir zaaf, hafif bir hoşlanma ve daimi olmayan duygusal bir olgunun devamında kişi, "sevme" adı altında ilgisini gizlememeyi hak görüyor kendisinde.
Çok sevdiğini söyleyen, sözler veren, yeminler eden, düzeleceğine dair gözyaşı dahi döken kadınlar girdi hayatıma.
İnandım, acıdım, yeri geldi "suçlu ben miyim acaba" diye kendimi dahi sorguladım.
Fakat her defasında, istisnasız her koşulda haklı ben çıktım.
Sevilebilirsin elbette, fakat mühim olan soru şu; bu duyguyu besleyen olumlu kavramlar, olumsuz benliğine ne derece hakim olacak o kişinin.10 Yorumla
+1 yılSen beni güzelliğim için değil de beni ben olduğum için sevmelerini istiyorsun demek istedin. Açıkcası profiline baktım güzel bir kızsın. Seni severler güzelliğin için fakat başta dediğim kişiyi bulmak yerde iğne aramaya benzer. Bol şans
18 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi samanlıkta iğne aramaya benzer bu. İmkansız gibi birşey. Herkes güzelliği için adamın kadının elini tutuyor. Karakteri için ruhu kalbi için değil.
- +1 yıl
Umudun yoksa ihtimali 0 indirirsin. Bu yüzden umudunu kaybetme belki bulur hayalindeki beyefendi seni. Hepimiz erkek kız olarak bir zamandan sonra karşı cins için sevgiye muhtaç oluyoruz maalesef
- +1 yıl
Aynı şekilde düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun. Her hangi konuda sorun varsa fikir alıverişi ihtiyacın olursa bu post altında yazabilir veya beni ekleyebilirsin. Dediğim gibi asla ama asla umudunu kaybetme 😊😊😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊😊
+1 yılBende öyle düşünüyordum ama şimdi sevgilim var. 6 yıl platonikti ümidi keseli yıllar olmuştu.
15 Yorumla- +1 yıl
Sağol. Hemde düzgün biri çıktı ve hiç sevgilisi olmadı yani elbette bulur seni iyi biri kalbin güzelse iyi biri ile evlenirsin ayrılmazsınız.
- +1 yıl
Amin eminim Allah sana çok iyi birini verecek.
Aslında yasaklanmalı sevmek aşık olmak
Çünkü hepimiz birbirimize bok atıyoruz ama hiç birimiz insan gibi beceremiyoruz bu işi herkes birbirinizi üzüyor yoruyoruz anca213 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa niye bu kadar umutsuzsun ki? 😦😦 Evet tamam, insan bazen gerçekten çok üzülebiliyor ama bu geçici. Ben ayrıca vakti geldiğinde mutlaka bulursun, üzülme😊👍
02 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Valla falcı bakti bana ben inanmam ama kadın diyor ki 2 hafta içinde bulacaksın seni çok seven bir sevgili diye , ama ben de şu an senin dusuncedeyim. 🤣
02 YorumlaWalla gençliğimde senin gibi düşündüğüm dönemler oldu lakin bulunduğum noktadan şimdi o günlerime gülüyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Yaşamımızda karşılaştımız insanlar yanlızca bir dönem bizlere misafir olurlar
Kimi tecrübesizliğimizden faydalanır bizi üzer gider kimi hoş seda bırakır hatıra olur gider ama hayat akmaya ve değişmeye devam eder
Bizlerde nasıl davranırsak nasıl reaksiyonlar aldığımızı öğrenir gelişiriz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılprofil resmine baktım güzelsin ama sert duruşun var böyleysen hayattada gercekten sevselerde söyleyemezler çok ciddi durma kanka :D sadece önerim bu
06 Yorumla- +1 yıl
ya dürüst seven insanlar o durumlarda fazla açılamazlar lacka insanlar o durumlarla başa çıkıyor gercek seven insan profilden yola çıkıyoz anla be bak benim bile açıklıyamıyom :D
- +1 yıl
kişiliğine göre bu insanlarda değişkenlik gösterir bence Ama sevseydim ki daha hiç aşık olmadım o zaman görücem
- +1 yıl
yol olmadı çünkü dikkatl, biriyim öyle kolay kolay bir insanla bağ kurup kendime zarar vermek istemiyorum biri girecekse hayatıma tam girsin öyle insanların duyguları ile uğraşmak istemem veya onları yanıltmak
+1 yılçünkü sevilmeye değer olmadığını düşünüyorsun. değersizlik hissi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde herkes s. kinin peşinde herkesi oynatırlar sktitop giderler inşallah mutlu olamazlar üzdükleri kadar uzulsunler
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmek ile ilgili ne kadar düşüncem varsa bi cam şişeye koyup denize attım
20 Yorumla Aman aman yav ne seviyim ne de seviliyim böyle çok iyi, açıyorum sodayı çağırıyorum ark. Bakıyorum keyfime, kafam rahat.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevileceğine neden inanmıyorsun özel bir sebebi var mı?
03 YorumlaSen Böyle Vazgeçersen Umudunu Kesersen Eğer Hiç Sevilmiyecek Miyim? Diye Mi? İnanmıyorsun Kardeşim Ben Böyle Düşünmüyorum
00 YorumlaKendi ayakların üzerinde durmayı ögren, nasibin seni bulacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKör satıcının kör alıcısı olurmuş senide seven biri çıkar.
00 YorumlaBende senin gibi düşünüyorum.
Sanmıyorum ki günün birinde biri ciksinda beni sevsin...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo defterleri çoktan kapattım , kendimle baş başa mutlu ve huzurluyum. kimsenin sevmesine de gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli olmaz bir bakmışın gerçek aşkı bulmuşsun. Benimde ümidim çok az ama olur mu olur
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma güzel olur yaa umarım karşılıklı olur
Cevap sahibi+1 yılÜmidini kaybetme kalbini güzel tut gerisini Allaha bırak
+1 yılÖyle deme, insan bi işte acele ettiği zaman onun cezası o işte başarılı olamamasıdıe diye bişey duymuştum ama doğruluğu nedir öylesine birinin söylediği şahsi bi söz müdür bilemem, sen acele etme pek iyi değildir acele etmek, az sabret bekle
00 Yorumla
+1 yılBende inanamıyorum aman boşverdim artık insanlar dengesiz harbiden arkadaşın bile ertesi gün durduk yere kusebiliyor onun için ilişkilerden sıkıldım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım. hic sevilmedim çünkü.
30da bitti yani pek umudum yok. hatta hiç yok a. wk00 YorumlaHala umudun vardıda yenimi tükendi,
Hayırlısı olsun 🙂00 Yorumla
+1 yılÇirkin birisin zaten sevilme şansın yok doğru düşünüyorsun.
01 Yorumla
+1 yılİnanıyordum inandım oldu 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim görüşünü geç gördüm ama umarım daha güzel kısmet sana olur ☺️
+1 yılBen inanıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
İnan bence
- +1 yıl
İçimden sevmeye devam ederim
- +1 yıl
Alışığım ben
- +1 yıl
İnşallah
Yok senin gibi dusunen
01 Yorumla
+1 yılBende ynı şeyi düşünüorum
02 Yorumla- +1 yıl
😔😔
Bu umrumda değil artık
03 Yorumla
+1 yılTek derdimiz bu olsa keşke
01 YorumlaAslında sana denk gelenler kötü olamaz mı :))
02 Yorumlaevde kal ne kaybedersin :d
03 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünmüyom
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhemen hemen hepimiz aynıyız
10 Yorumla Karamsar olma ümidini kesme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtik pesini saldim bekledigim birisi var donerse konusucam 1 sene sonra yazmayı düsünuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Senin gibi düşünüyorum :d
00 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin bu konuda.
00 YorumlaBen de böyleyim kardeşim..
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersen buradayım.. Bende doluyum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aynı seyleri düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı düşünen biri olarak buradayım
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünürsen sevilmezssin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılinsanlara şans veriyo musun ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeverseler ekime sevmezseler başka bahara
00 Yorumla Aynen öyle geliyor bana da.
00 Yorumla
+1 yılBen gayet inanıyorum sen de inan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. benim de tükendi sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın ki bu umutsuzluk niye
01 Yorumla
+1 yılhayır öyle bir düşüncem olmadı hiç..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağına ve soluna bak biraz niye sevilmeyesun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynı düşüncedeyim seninle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılİmaknqsız değil ama çok zor
00 Yorumla
+1 yılBende inanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Lenn iyemmsşfşdşg
+1 yılYalnız değilsin.
10 Yorumla
+1 yılEvet zaman kötü aşk yok
00 Yorumla
+1 yılBen %100
00 YorumlaYalnız değilsin.. Bende inanmıyorum artık
00 Yorumlaumut her zaman vars