Bence hayatta karşı cinsten çok çok daha önemli şeyler var.
#KaliteliDuyarNasılKasılır

Abazalık ile erkeklerin kızlara karşı olan yoğun ilgisi farklı şeyler yav niye anlamıyorsun. Bir erkek ergenlikten sonra kızlara ilgi duyabilir cinsel çekim veya aşk hisleri besleyebilir bunu sapıklık derecesinde veya saplantılı bir şekilde yapmıyorsa zaten bişey yok ki. Hormonlardan oluyor insanın doğasında var yaşama içgüdüsünde üremek de var mesela o yüzden böyle hissediliyor. Abazalıkla karışmamalı bence abazalara demek gerek onu.
Düzensiz bir seks hayatı olan her erkek kadının eksikliğini hisseder bu kadın içinde geçerlidir.
Kimse karşi cinsine atıp tutmasın.
Tabi bir rahibe veya rahip değilseniz.
Aradaki tek fark erkekler bunu biraz daha yüksek sesle dillendirir.
Önemli olan çirkinleşip karşı cinse saygıyi kaybetmemektir.
Görende dünyada sadece erkekler azgın zanneder. Erkeklerden daha çok master azgınlar var. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki. Devamlı bir kalıp kalıp. Pek katılmıyorum modlara ama azgınlık durumu doğrudur.
Galiba ben aşırı istisnayım. Umursamaz ve nadiren azgın. (Ki nadiren azanlara "azgın" denmiyor diye biliyorum. Dolayısıyla geriye de "Umursamaz" kısmı kalıyor) :P
Bu arada dediğin şeye de katılıyorum. Bu hayatta karşı cinsten gerçekten daha önemli şeyler var. Hani kendi hayatımızın dengesini kurup rahat bir kafayla güzelce yaşamak gibi :P
Cevap
23Cevap
Abartı bu kadar değil de hep buna denk geldiysen bi sorun var net tercihlerini sorgulamanda fayda var kardeşim.
Benimle ne alakası var
Kadinlar azgin değil zaten lan ben yıllar önce bi kac kızla konuştum hepsi zük beni diye yalvarıyordu yeminle o kadar ki azmişlardi artık dayanacak gücümüz kalmadi diyorlardı 😂😂
Buradaki hemcinslerimi gördükten sonra hak vermemek elde değil. Yine de genelleme yapılmasına karşıyım.
Tweet abazalara sağlam laf sokmak için tasarlanmış😂
Dediğin şey çok saçma burda kadinlarla alakali bi şey dememiş
Azgınlık fıtrat gereği olan bi şeydir fıtratın gereğidir
Kadınlarla alakali bi şey dememiş bu içerden gelen bi istek
Bu sadece ergen erkekler ve bekar erkekler için doğru. Bazı istisnalar hariç, 30 yaşında haftada 2-3 defa cinsellik yaşayan bir erkek azgın olmaz.
Bilmem, sadece seks isteyen erkeklerin varlığını yadsıyamam ama vardır illa ki dünyanın merkezini seks yapmayan birisi.
Türkiyede öyle ama gözlemim giderek işlerin tersine döndüğünü gözlemliyorum. Artık erkekler daha çok kaçar, kadınlar daha çok kovalar oldu.
Hayatta karşı cinsten çok daha önemli olan şeylerin önemli kısmında da yine karşı cinsin imzası veya katkısı bulunabilir. Bu da bir bakış açısı tabii.
Üzgünüm ama evet sperm kanallarımız doldukça, beynimiz uyarı veriyor. Bence hayatta karşı cinsten çok çok daha önemli şeyler var cümlesi bile bunu özetliyor gibi sjjsjsks
Grand prime plus @zgınım ama iradem de bi o kadar high😂
Merhaba, bence bu tam olarak doğru değil evet bazı erkekler böyle olabilir, ama bazıları da hiç öyle değil tüm erkekleri bu şekilde kapsamak doğru değil
İşte o beşinci mod var ya kaçın kaçın o modda birine denk gelirseniz ben hep mod5😂😂😂
Evet, hep azgınlar doğru.
Erkekleri böyle yetiştiriyorsunuz sonra doğasında var diyorsunuz
ben açım yalan mı söylücem aw
Hayır
Katılmıyorum.
Biz bunlara abaza diyoruz.
Aga genelleme yapılacaksa eğer %1000000 doğru.
evet kesinlikle açtır.
ailemden birinin sağlık sorunu yoksa 365 gün azgınım. cephanem bittiyse gözlerim devam eder sadece.
evet diyen ya hiç erkek olmamıştır ya da dağ ayısıdır
Tweetin alnı olsa da öpsek
Evet libidolari yüksek
Hepsi öyle ama kendini tutan da var
Geneli azgın bence ama kendilerini tutmayı bilenlerde var.
susma haykır namuslu erkekler de vardır :D
Kimisi kuduruyor kimiside doymuş
Evet
Bazılara evet
Erkeklerin doğası böyle onlar napsın yani
Doğamızda var değiştiremeyiz
Katılmıyorum kızlar daha azgın
Hepsi böyle değil. Ama böyle olanlar da az değil.
Her erkek öyle değil
Rezz
Açtır :d
Zıkkımın kökü ve azgın. Lanet gelsin.
Evet azginiz
bazılarında var kesinlikle
Katılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?