arkadaslar selam gercekten kotu bi durumdayim. trol diyenler olucaktir ama gercekten trol degil berbat bi haldeyim yardiminiza ihtiyacim var. ablamin bi sevgilisi var 8-9 aydir birlikteler. ablam 27 yasinda sevgilisi 25. ablam ikimizi tanistirdiginda ikimizde cok yakin arkadas olmustuk.3umuz surekli barlarda, kafelerde takiliyoduk. bi sure sonra hoslanmaya basladim. kendimi dizginlemeye calisiyodum ama olmuyodu. daha sonra cocukla hic konusmamaya basladim. cocukta endiselenmisti yanlis bisey mi yaptim diye.1-2 hafta boyle gecti. sonra ucumuz antalyaya bi otele gittik. ben gitmek istemedim ama ablam cok israr ettti bende gitmek zorunda kaldim. otelde yine eskisi gibi olmaya basladik. artik duygularimi onemsemiyodum. cocukta bana cok yakin davraniyodu. ablamdan cok benle konusup takiliyodu. bi gece artik dayanamadim cunku cocukla tanistigimdan beri kendimi durdurmaya calisiyodum ama artik yetti diye dusundum. ablamla biz ayni odada cocukta farkli bi odada kaliyodu. gizlice gece ablam uyurken cocugun odasina gittim ve orda cocukta gizliden gizliye beni hos buldugunu soyledi ve orda beraber olduk. bu olay olali bi kac gun oldu Şu an istanbuldayim ve ablamin yuzune bakamiyorum. gercekten cok kotuyum. bu duygu nasil gecicek. o zamandan beri cocukla konusmuyorum gercekten berbat hissediyorum
boyle bi olay yasayan var mi? varsa bu vicdan azabindsn nasil
kurtulurum acil aciklayin?
boyle bi olay yasayan var mi? varsa bu vicdan azabindsn nasil
kurtulurum acil aciklayin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat