Aşk İlişkileri Uzun boycumusunuz kısacı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlarda uzun boylu kadınlar mı daha çekici geliyor yoksa kısa mı ha tabii bide orta var hangisi sizce? Uzun Kısa Orta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uzun boycumusunuz kısacı mı? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sosyo_Ofobik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Sarıldığımda kalbine denk gelmeliyim uzun olsun mümkünse 😍🙈 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Eşcinselmisiniz? Yorumla Sosyo_Ofobik +1 yıl Ne alaka? Yorumla Sosyo_Ofobik +1 yıl Karşı cinste söyledim sadece erkeklere soruuorsan kızlara kapatman gerekiyor genel soru sandım Yorumla Soran +1 yıl Ha bilmiyorum ben kadınlarda yazdım ama Yorumla Sosyo_Ofobik +1 yıl Tamamdır kusura bakma kaldıra bilirsin yorumumu :)) Yorumla
aylizben19 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ben uzun boylu isterim ama bu benimle alakalı benim boyum 176. 176 dan kısa olmasın yeter 0 0 Yorumla
brown_eyes19 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzunnnn çünkü ben de uzunum 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlardan bahsetmiştim ama eşcinselseniz bilemem Yorumla Danielsso +1 yıl Turk kizlari tipten kaybediyor Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Tipten kaybetmiyorum kilodan kaybediyorum Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Heteroseksüelim soruyu sanırım sadece erkeklere sormuşsun Yorumla Danielsso +1 yıl Ben her yerden kazanıyorum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç biseyden kaybetmiyorum gibi duruyor hep serenay sarıkaya ve gigi hadide benzetirler ama işte Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Güzelmişsin işte manken gibisin o zaman 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet boyum 179 kilom 62 herkes tam manken gibi kızsın der ama pek düşünmedim hiç Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uzun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 179 olarak yorumunu likeladım Yorumla
minnoşkızz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Erkeklere soruyorsun sanırım bu soruyu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yani sayılır Yorumla
mzpsmsğsmsğemsş Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 174'üm. Sanırım uzunum ya da orta. 1 2 Yorumla mzpsmsğsmsğemsş +1 yıl Ama kadında uzun boy iyidir. Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben 179 olarak uzun oluyorum ama sende bence uzun gibisin Yorumla
imasavage__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Orta ve uzun. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 170 falan tani Yorumla imasavage__ +1 yıl 165+ ama aşırı uzun da bana iyi gelmiyo. Yani 175e kadar falan Yorumla
Lâyuhtî Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Uzun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende 179 um 🙂 Yorumla Lâyuhtî +1 yıl 1.93 üm ben ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben 1.80 im uzun mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır normal bi erkek için ben 179 um ve kızım kız olduğum için uzunum ama erkek için normal hatta bana göre kısasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kısa görmedin galiba 1.50 boyunda erkek var Yorumla Soran +1 yıl Benim için zaten yoksa ortalama bir boydasın 150 bi kiza gore devasasin falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi peki Yorumla
ejdeyhaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 160-165 arası 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana kısa kalıyor gibi Yorumla ejdeyhaaa +1 yıl Kız dediğin bu boyda olcak Yorumla Soran +1 yıl Olmayınca erkek olmuyor ya genetik olunca ne yapacaksın Yorumla ejdeyhaaa +1 yıl Bu soruyu niye sordun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısa sen uzun musun? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 179 um Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artık Yorumla Soran +1 yıl Neye yok artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun benle aynı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sarıldığımda kalbine denk gelmeliyim uzun olsun mümkünse 😍🙈
Eşcinselmisiniz?
Ne alaka?
Karşı cinste söyledim sadece erkeklere soruuorsan kızlara kapatman gerekiyor genel soru sandım
Ha bilmiyorum ben kadınlarda yazdım ama
Tamamdır kusura bakma kaldıra bilirsin yorumumu :))
ben uzun boylu isterim ama bu benimle alakalı benim boyum 176. 176 dan kısa olmasın yeter
Uzunnnn çünkü ben de uzunum
Kadınlardan bahsetmiştim ama eşcinselseniz bilemem
Turk kizlari tipten kaybediyor
Tipten kaybetmiyorum kilodan kaybediyorum
Heteroseksüelim soruyu sanırım sadece erkeklere sormuşsun
Ben her yerden kazanıyorum 🤣
Ben hiç biseyden kaybetmiyorum gibi duruyor hep serenay sarıkaya ve gigi hadide benzetirler ama işte
Güzelmişsin işte manken gibisin o zaman 😄
Evet boyum 179 kilom 62 herkes tam manken gibi kızsın der ama pek düşünmedim hiç
Uzun.
179 olarak yorumunu likeladım
Erkeklere soruyorsun sanırım bu soruyu
Evet yani sayılır
174'üm. Sanırım uzunum ya da orta.
Ama kadında uzun boy iyidir.
Aynen ben 179 olarak uzun oluyorum ama sende bence uzun gibisin
Orta ve uzun.
170 falan tani
165+ ama aşırı uzun da bana iyi gelmiyo. Yani 175e kadar falan
Uzun
Bende 179 um 🙂
1.93 üm ben ☺️
Ben 1.80 im uzun mu
Hayır normal bi erkek için ben 179 um ve kızım kız olduğum için uzunum ama erkek için normal hatta bana göre kısasın
Sen kısa görmedin galiba 1.50 boyunda erkek var
Benim için zaten yoksa ortalama bir boydasın 150 bi kiza gore devasasin falan
İyi peki
160-165 arası
Bana kısa kalıyor gibi
Kız dediğin bu boyda olcak
Olmayınca erkek olmuyor ya genetik olunca ne yapacaksın
Bu soruyu niye sordun
Kısa sen uzun musun?
Evet
Kaç peki
179 um