Bazı kızların kilo fazlası var. O yüzden reddediyorum. Bi de Tüye alerjim var. Vücudunda tüy varsa yine reddediyorum.
Yanlış mı yapıyorum? 🤔
Yanlış mı yapıyorum? 🤔
Aptalligin da sonu olmalı vücutta herkesin kıli olur almayan vardır o ayrı. Kilolu diye reddediyorum yok tüyü var diye reddediyorum diye burda yazmanın alemi ne çok umrumizdaymis gibi napalim yani herkes kendi tipine baksa sadece dünya daha güzel olurdu
Bide altına yakışıklıyim falan demişsin yakışıklı görmesek inanicaz vasat bir tipsin çok da büyütme kendini uzulursin :(
Bana göre vasat mesela arkadaşlarıma gostersem onlara göre de vasat abartmasaniz mı kendinizi biraz. Tamam yakiskli adam ülkemizde çok yok ama bu kadarda az değil abartmayın kaşı gözü düzgün olan herkese ben çok yakışıklıyim diye çıkıyor meydana normal yani abartacka bı tipin yok
Abla sen veya arkadaşların. Güzellik Jürisi misiniz aamk. Senin yakisikli dediğin yakisikli, tipsiz dediğin tipsiz mi olacak. Senin onayından geçmek zorunda mıyız 🤣 Hayir sanki nikahıma alacam aamk. Ben birini seçerken hepinizden 1 adım öndeyim. Siz beni seçmeden Ben sizi çoktan siiktir etmiş olurum zaten sen kafanı takma 🤣🤣
Ahahahah ay sana bakan kim sordun mu kendine tipine bak ondan sonra ben sana bakar miyim yaz şuraya vasatsin işte ağrina gitti galiba ama. Bana diyosin jüri misin diye bı iki kişi sana yakışıklı deyince noldu onlar mı jüri oldu. Elin yüzün düzgün olması yakisklisin demek değil. Kim sizin gibi sıradan tiplere böylesi özgüven bombalıyor merak konusu. Seni niye seçelim kendini niye ciddiye aliyosin bu kadar 😅😅Sor surdaki kızlara normal dicek sana iki üç kız dusuyor size diye kendinizi bı b*k sanmaktan vazgeçin.
Valla ben bakımsız halimle bile çoğu model dedikleri adamdan iyiyim bence. Talibim çok. O adamlar kadar kendime baksam, az önce yazdığın rakamların yanına 2 Sıfır ekle 😎 Hayir görüyoruz işte aqmk ünlüleri, olup bittikleri adamları. Benden 1 gram fazlası yok. Ha şimdi fizik der, ben de 1.89 um. Ordan da kazanamazlar. Unlulerin en az yarısı siikimin başına benziyor zaten 😏
Cevap
5Cevap
Az kalmış, 2 yıl sonra “otoz yoşomo goldom kozlor bono noyo bokmoyo holo yolnozom” diye soru atarsın :)
Yalnız biz onlara “orsp” diyoruz 😃 ve onlar tip değil para için yatıyorlar tonton dedelerin altına. Bizler, kendini bilen kızlar paraya tipe değil karaktere tav oluyoruz bil istedim. 🙂
Karakter masalı beni ikna etmiyor. İçi boş bir yalan. Dünyanın en mükemmel karakterli adamını bulurum. 160 boyunda ve tipsiz. Değil muhatap olmak insan yerine koymazsanız. Bu karakter masalıyla kendinizi kandırıp boş beleş yaşıyorsunuz. Yakışıklı bi adam görünce de "ayy ben aşık oldum" . Qdami tanımıyor bile. Sonra dönüyor önemli olan karakter diyor yersen
Allaha sukurler olsun ki beynim yerinde duruyor ☺️
Beğenmeyip reddetmen normal tabiki de ancak onları beğenmeyip üstüne de kendini yüceltmen pek normal değil
Ya sen o değil mi idin İspanyolu bir kadınla konuşan 😀 karar vermedin mi halâ
Siz de hicbi şeyi unutmuyosunuz
Tü tü iyi hafızam var
Sen çok fenasın. Bi daha senle konuşurken dikkatli olacam. Kimsin onu bile unuttum 😁
Ahahahah dikkat et
Arada hatırlat kendini
Denk gelirsek😀
Bilemiyom artık. O işi sana bıraktım
Sayın Brad Pitt abi umarım kendin bir Angelina Jolie bulabilirsin
begenmediysen reddetmen gayet normal. kimse hoşuna gitmeyen biriyle olmaz
Yanlış yapmıyorsun... Renkler ve zevkler tartışılmaz...
İnsanlarda tüy olmaz kıl olur bazıları daha ince bazıları daha kalın yapıda olabilirler ve saçta bir kıl onu da göz önünde bulundur saçma salak şeyler uydurmadan önce
Yapıları aynı dostum nesi farklı olabilir
Yamuk s*kinize Adriana Lima aramayı bırakın olmaz böyle
Yalnız kalma ihtimalin artıyor
Vucudunda tuy olmayanmı var
Bişey demeyeyim de günaha girmeyeyim
Ehuehueh komiklikler şakalar
fotodaki sensen bu özgüvenin kaynağını çözemedim
çirkin erkek özgüveni 🤮
Ahahahaha güldürdün kız beni ahahah 😅
ama insan böyle bir sorunun altına leonardo dicaprio bekliyor sister hahahahahahha
Ahahahaha ay çok haklısın biraz eli yüzü düzgün herkes ben çok yakışıklıyim kimseyi beğenmiyorum havalarına geçiyor 😅😅garip bı ozguven
ayol brad pitt’i geçtim keşke homo sapiens’e benzesen, evrimin homo erectus’ta takılıp kalmış burada kilolu kız tüylü kız ayrımı yapıyorsun
Her yiğidin bir yoğurt yiğisi vardır
Evde kalacaksın
Öyledir
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?