Aşk İlişkileri Beyler, Avrupalı bir Türk kızı ile evlenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Avrupada, özelikle, Almanyada ve Fransada çok Türk var.Avrupalı Türkler ile evlenilir misiniz? Beyler, Avrupalı bir Türk kızı ile evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Anlasabilrsek kafama yatarsa kalbim onu isterse neden olmasin evlenebilirim 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Niye ülkemin kızlarının nesli mi tükendi de, avrupalardan kız arayacağım ben soğanı kırıp, cücüğünü yiyen, benli mimikli hafif kilolu Türkiyedeki Türk kızlarıyla evleneceğim. :) 0 0 Yorumla
tanlıyx Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır Alamancıları sevmiyorum Biss şokkk sefiyosss turkıyayı heerr yasss keliyosss😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
vuvuleyta Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. çok değişik kültür ve düşünce tarzı olduğunu fark ettim çok fazla tanımadığım için bir şey diyemem ama seversem Allah ına kadar devamke 0 0 Yorumla
ebk_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Valla arada ask olduktan sonra avrupasi asyasi yok bu isin. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seviyorsam anlasiyorsak , kültür çatışması yok ise olur 0 0 Yorumla
Yakarii07 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Evlenmem kültür çatışması olur ama vize için düşünülür 😂 0 0 Yorumla
kavuncu7 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yani beraber olurum ama ben genel olarak herkesle evliliğe karşıyım 0 0 Yorumla
Altayca Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Evlenirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla Altayca +1 yıl Avrupadakiler burdaki gibi kaprisli değil adamı insan yerine koyuyorlar. Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla gacar4886 +1 yıl Beni bu ülkeden kurtarması için Yorumla Soran +1 yıl Bu ülke çok güzel yalnız Yorumla gacar4886 +1 yıl Ülke güzel yaşam şartları çok zor Yorumla
jacckreacher Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl evlenirim hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla jacckreacher +1 yıl hem avrupalı hem de türk. daha ne olsun. Avrupa hepimiz için bir kurtuluş Yorumla
cerayanci_mühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neden evlenmeyek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farklı oldukları için Yorumla cerayanci_mühendis +1 yıl Neleri farklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Anlasabilrsek kafama yatarsa kalbim onu isterse neden olmasin evlenebilirim
Niye ülkemin kızlarının nesli mi tükendi de, avrupalardan kız arayacağım ben soğanı kırıp, cücüğünü yiyen, benli mimikli hafif kilolu Türkiyedeki Türk kızlarıyla evleneceğim. :)
Hayır
Alamancıları sevmiyorum
Biss şokkk sefiyosss turkıyayı heerr yasss keliyosss😅
🤣🤣🤣
çok değişik kültür ve düşünce tarzı olduğunu fark ettim çok fazla tanımadığım için bir şey diyemem ama seversem Allah ına kadar devamke
Valla arada ask olduktan sonra avrupasi asyasi yok bu isin.
Seviyorsam anlasiyorsak , kültür çatışması yok ise olur
Evlenmem kültür çatışması olur ama vize için düşünülür 😂
Yani beraber olurum ama ben genel olarak herkesle evliliğe karşıyım
Türkiye'de yaşamayı kabul etmeli
Evlenirim
Sebep?
Avrupadakiler burdaki gibi kaprisli değil adamı insan yerine koyuyorlar.
Kesinlikle evet
Sebep?
Beni bu ülkeden kurtarması için
Bu ülke çok güzel yalnız
Ülke güzel yaşam şartları çok zor
evlenirim hemen
Neden
hem avrupalı hem de türk. daha ne olsun. Avrupa hepimiz için bir kurtuluş
Neden evlenmeyek
Farklı oldukları için
Neleri farklı
Evlenirim