Ben birisine asik oldum platonik olarak tutuldum. Imkansiz bir ask. Adam avukat ben avukat degilim, okumus kulturlu, uzun boylu ve cok yakisikli bir erkek. Ben kisa boyluyum. Onun kadar akilli degilim. Ben 24 oda 38 yasinda. Onun nisanli oldugunu bilmiyordum ilk. Ögrendikten sonra yikildim. Ben bir yönden kendime benzettim onu. Sessiz sakin kendi halinde biri. Cok cevresi yok. Bende o yönden ona benziyorum. Asik olma nedenim bu. Ama bu ask acisina kalbime nasil söz geciririm bilmiyorum. Benim dengim degil ve kendimi cok asagilanmis hissediyorum. Bana tavsiye verecek olan var mı? Her gördugumde uzuluyorum kalbim cikacak gibi oluyor 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik aşk ile başa çıkmanın yolları
Birine aşık olmanın ya da hoşlanmanın çoğunlukla kontrol edilemeyecek dürtüler olduğunu kabul edin
Birine aşık olmak ya da hoşlanmak, bilinçli olarak kurgulanmış ya da planlanmış davranışlar değildir. Bu nedenle birine karşı romantik hisler besliyorsanız ve bu kişi hislerinizin farkında olduğu halde size aynı duygularla yaklaşamıyorsa bunu saygısızlık, acımasızlık gibi kişiliğinize kasıtlı olarak yapılmış bir saldırı olarak algılamamalısınız. Karşınızdaki kişi sizin onunla ilgili hissetmiş olduğunuz şeylerden ne kadar etkilenmiş olursa olsun, içinden gelmediği sürece size aşık olabilmesi imkansız.
İhtiyaç hissini ortadan kaldırın
Üzüldüğünüzü, depresyonda olduğunuzu ya da acı çektiğinizi hissediyorsanız, bunun en büyük sebeplerinden biri yalnızca sevdiğiniz kişinin varlığında kendinizi mutlu olmaya şartlamanız ve sevdiğiniz kişiye ihtiyacınız olduğunu hissetmeniz. Ancak mutlulukla ilgili paylaşmış olduğumuz makalelerde yer alan bir çok araştırma, mutlu olabilmek için yapmanız gereken tek şeyin, olaylara daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşmanızla mümkün olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, karşınızdaki kişiye ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmeniz, bu kişinin sizden uzaklaşmasına ve samimiyetinizi sorgulamasına da sebep olabilir.
Fiziksel olarak uzaklaşmayı deneyin
Sevdiğiniz kişiden uzak olmak istemiyor olabilirsiniz, ancak asla birlikte olamayacağınızı bildiğiniz birine fiziksel anlamda yakın olmanız, ruh sağlığınızı olumsuz etkileyecektir.
Uzaklaşma isteğinizi sevdiğiniz kişiyle ya da ona yakın biriyle paylaşmayın. Kimseye haber vermeden, o kişiden uzak kalmaya ve kendinizi başka işlerle oyalamaya çalışın. Sevdiğiniz kişiyi ve ona yakın insanları aramamaya, sık sık gittikleri yerlere gitmemeye çalışın. Sevdiğiniz kişiyle bir şekilde iletişimde kalmak durumundaysanız (iş gibi elinizde olmayan nedenlerden dolayı) mesajlarına ya da aramalarına anında geri dönüş yapmayın. Kendinize, sağlıklı düşünebilmek ve doğru karar verebilmek için biraz zaman tanıyın ve yalnız kalın.
Yalnızlığın tadını çıkarın
Platonik aşkla başa çıkmaya çalışmak, ayrılık sonrası duyulan yalnızlık hissini ortaya çıkarabilir ve kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Ancak her iki durumda da yapılması gereken, tüm hayatınızı biriyle geçirmek zorunda olmadığınızın farkında olmak ve tek başınıza yapabileceğiniz aktivite seçeneklerini çoğaltmak.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldurumunuz üzücü..
her insanın başına gelebilir elbette ancak bazen olmaması gereken şeyler oluyor ve bunlar bizi üzüyor..
en azından reddedilmediniz sevdiniz haberi bile olmadı sizinle dalga geçilmedi ya da sen kimsin benden hoşlanıyorsun gibi bir söz edilmedi..
arkada bırakmalısınız ve görmemelisiniz onu mümkünse takip filan etmeyin00 Yorumla
+1 yılYorumlarda gördüğüm kadarıyla sevişmek istiyorsunuz o kişiyle ama nişanlı olduğunu unutmamanız lazım, siz nişanlı olsaydınız ve başkası sizin nişanlınızla ilgili öyle şeyler düşünse ne hissedersiniz acaba? Bir de ezilerek büyüdüm yazmışsınız; bu konuda terapi, psikolog vb. yardım almanız gerekli çünkü aşağılık kompleksi oluşmuş sizde.
00 Yorumla
Canim benim öncelikle her ne olursa olsun kendini değersiz hissetme.. Her insan gibi sende çok değerlisin😊O kişiyle de aranızda zaten bayağı yaş farkı var bunu aklında 1. eksi yön olarak tut, 2. si zaten nişanlaymış yani zaten başkasına aitmiş bunun için onda bir hakkın olmadığıni düşün. Onu unutmak için onu sana hatırlatacak her şeyden, her yerden ve herkesden uzak dur.. Onu takip etmeyi bırak.. Kafani meşgul edecek aktiviteler bul. Göz görmeyince gönül katlanır inan buna. Istersen psikolojik destek de alabilirsin bu süreçte. Kimse unutulmaz değil birkaç yıl sonra ne gereksiz üzülmüşüm dersin. Hayat ne mucizelere gebe bekle sabret, dua et mucizelere tanıklık et zamanı gelince de inşaallah 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
28Cevap
+1 yılBence senin bu adamla ilgili tek olayın dış görünüş. Çünkü tek bahsettiğin konu bu. Aşkı bedende görüyorsun çünkü sen de bedende yaşıyorsun. Cinsel çekim yaşadığın. Bir de tipine hayranlık filan olabilir. Adam sende kusursuzun tanımı olmuş. Çok beğenmişsin. Dengin olmadığını düşünmek de sende aşağılık kompleksi yaratmış, diğee yanıtlayanların aksine ben bu hissin konusunda seni anlıyorum. Görüntüsünün güzelliğinden , iç sakinliğine ve nişanlı olmasına kadar baştan sona senin için ulaşılmaz durumda (senin gözünde). Bu düşünce senin eserin, unutma ki herkes senin gibi bakmıyor hayata. Aslında her şey mümkündür yeter ki doğru an doğru zamanda doğru karar ver. Ama aptallık edip de nişanlısı olan adama fiilen yürüme. Ha bakarsın adam nişanlı evet ama kadınla anlaşamadı beklentiler uymadı insanlar kişilik de değiştirebiliyor olur ya olmadı evlenmedi, o zaman şu aşağılık kompleksinden çıkarsın ve harekete geçersin. Tabi olaylar böyle gelişirse. Durduk yere kimsenin huzurunu kaçırma elbette. Soruyu soralı bir hafta olmuş şimdi nasılsın?
00 Yorumlaİmkansız aşk olarak tanımlanan şeylere inanmıyorum farklı düşünüyorum diyelim. Ama senin yaptığın biraz bile bile olmuş sanki. Olmayacak bir şeyi zorlamak gibi. Beğenmişsin, kendine uygun görmüşsün buraya kadar bir şey yok. Ama ondan sonrası biraz saçma değil mi? Kendine uygun görüpte kendine denk görmemek biraz saçma olmuş. Bir de devamında nişanlı olduğunu öğreniyorsun. Zaten bu anında onu kafanda bitirmene sebep olması lazım.
Açıkcası burda konu tam anlamıyla o kişi ve o kişiye duyduğunu sandığın duygular değil. Sen biraz kendinle savaşıyorsun. Olmayacak şeyleri illa isteyerek önüne birden fazla engel çıkmasına rağmen hâlâ olayı platoniğe bağlayarak. Daha hiçbir duygu paylaşımında bulunduğum bir adama aşık olamazsın. Aşk böyle bir şey değil. Bence kendine odaklanacak başka şeyler bulmalısın. :)11 Yorumla
Soran+1 yılAsk belkide böyle bisey bilemem bende :))
Sen kendi kendine çocuğa aşık olmuşsun. Çocuğa aşık olduğundan belki çocuğun kendisinin bile haberi yok. Sen aşık oldun diye illa o kişinin sevgilisi veya nişanlısı olamaz mı? Aşağılandiğını hissetmen çok aptalca bir düşünce. Sen aşık oldun diye aşık olduğun kişi illa yalnız olmak zorunda değil. Dünya senin etrafında dönmüyor. Fakat Tc kızları prenses muammelesiyle yetiştirildiğinden, aşık olduğu kişinin hayatında kimse olmasin istiyorlar. Biz erkekler bir kız bize açilmadığı surece bir kızın bize aşık olduğunu nereden bilicez müneccim miyiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne prensesi
24 yasindayim hic sevgilim olmadi
Böyle erkeklerden cok hoslanmam dogal geliyo
Hayatim boyunca ezilerek buyudum
Genelleme huyun cok yanlis
Ozguvensiz bir kizim dir
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Aşk acısı öyle bir şeydir ki; o acıyı çekmeden gitmez. O acıyı çekmelisiniz zamana bırakın derim biraz üzülüceksiniz ama geçecek çünkü ben de platonik aşık oldum. Zamana bıraktım ve geçti gitti sizde de öyle olacak sadece zaman ve sabır. Daha hafif atlatmak için ise o nişanlı zati olmazdı diye düşünerek ve kendinizi ihmal etmeyerek bu işten daha az sancılı kurtulabilirsiniz.13 Yorumla
Soran+1 yılAdami gördukce kendimden geciyorum
Icim gidiyor
O bana gülünce icim gidiyor
Beni cok tanimiyor Ama bana gulumsuyor
Normal de soguk birisi- +1 yıl
Aynı ortamda bulunmamaya çalışın ve ona ait şeyleri ortadan kaldırın.
Soran+1 yılMaalesef bu mumkun degil
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu posu endamı gülüşü bakışı sana bakmaması için engel değil her insan farklı tiplerden hoşlanır.
Ama nişanlı olması engel evet ne yazıkki Bunu kabullenip olmayacağını anlaman gerekiyor aksi halde kendini fazlasıyla üzersin31 Yorumla
Soran+1 yılÜzüyorum zaten
Icten ice canim yaniyor
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Aa çok alemsin. Bir öncelikle insanlar kişilikleri ve karakterleri ile varolur. Yani bir başkası avukatmış başkanmış bu seni aşağı yukarı bir insan yapmaz. İki emin ol seni çok sevecek bir insan gelecektir ve bunların hepsi geçecek. Üç kendini diğer kişilerden aşağıda görüyorsan, okul oku, dil öğren gez gör kendini geliştir. Ve unutma kimse kimseden üstün ya da düşük değil hepimiz insanız.
32 Yorumla
Soran+1 yılO adam belkide kibirli biri bilmiyorum
Ama o adam bana bakmaz imkansiz
İmkansız aşk diye bir şey yoktur. Aşk her zaman yaşanan aşktır. Sadece aşkın imkansızlığından söz edilebilir. Örnek verecek olursak; karşıdaki kişi size aşık olamayacak durumdadır. Sizi sevmez veya mevcut bir ilişkisi vardır. Bu durumda siz yaşadığınız şeye imkansız aşk diyemezsiniz. Çünkü zaten aşıksınız ona. Bu durum aşkın imkansızlığını belirtir. Karşı taraf bilmezse de platonik aşk olarak isimlendirilir.
Yaratıcıya, doğaya veya bir eyleme olan aşk da imkansız değildir. Siz yine heyecanınızı yaşarsınız fakat karşınızdaki size aynı hislerle yaklaşamayacağı için karşılıklı aşk olayından uzak kalırsınız bu sefer. Sonuç olarak bir aşk yaşıyorsanız bu aşktır, imkansızlık durumun kendisidir.10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan mesleği veya fiziksel özellikleri değil ki bu detaylara takılma ama nişanlı olması tüm işi bozuyor bence onu düşünmemek için başka şeylere yönel bak inanmayacaksin belki ama yemin ederim geçiyor ilk zamanlar geçmez gibi geliyor, dünyada ondam başka kimse yok gibi geliyor insana ama belli bir süresi var bunun her insanda farklılık gösterir ben de aynı şeyi yaşadım ama benim durumum biraz farklıydı biz sevgiliydik ve ben aldatıldım ya canım o kadar yaniyordu ki 6 ay sonra inan o çocuğun arkasından boşa üzüldüğüm için kendime kızdım ama o 6 ay ruh gibi gezdim resmen sonra toparlandım mesleğime yöneldim çok çalıştım işimi kurdum ve kendi değerimin farkına vardım hâlâ aklıma geliyor tamamen unutamazsin zaten ama içim acımıyor kafamı cevirip gidiyorum inan bana sana da aynısı olacak geçecek insan ölüme bile alisıyor Allah yardımcın olsun kendini kötü hissettigin an yazabilirsin belki dertleşmek iyi gelir ♥️
20 YorumlaO kadar yazmış yazmış işte o da yalnız bilmem ne duygudan ruhtan bahsetmiş, gitmiş aşağıdaki yorumlara sadece sevişmek istiyorum diyor. Zaten ciddi bir şeye ulaşamayacağını sen de anlamışsın kendini kandırıyorsun bari bi sevişseydik diye. Farkınız bu anladın mı o adamla. Sen böyle ucuz düşünürsün o adam kaliteli bir adamsa zaten yanına uzanamazsın bile bırak sevişmeyi
219 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim icin sevisme hisside oluyor elbet
Madem bakmayacak bari sevisseydik diye dusundum
Soran+1 yılErkekler sekse hayir diyemez ki
Soran+1 yılAsik olunca hoslaninca sevismek istiyor insan bundan dogal bisey yokki
Soran+1 yılÖyle biri degilim ki
Teklif edebilecek
Aklim var fikrim var
Kendimi rezil etmem asla- +1 yıl
Sen etmezsen o zaten etmeyecek teklif filan basit bir mantık kuralım böyle devam ederse zaten üzüleceksin ve unutacaksın sonra mecburen, sen teklif edersen de muhtemelen red yiyeceksin iyice gururun kırılacak diyorsun ya hiçbir erkek seksi reddetmez, buna inanmışsın çünkü. Kendini o kadar kötü hissedersin ki reddi yersen, kadın olarak bir erkek beni reddedi bir benim başıma gelmiştir düşüncesi ve yetersizlik hissi ile. Bence kurtul bu düşünceden geçer zamanla. Adam bide yeni nişanlı ki okumuş güzel biriyledir eminim kendini senin için riske atacağını sanmam. Shakira gelse belki risk alır da. Ne için neyi riske atacak düşün derim 😉 acımasız yorumluyorum ama hayal kurma gerçekçi ol diye
Soran+1 yılKadin belki cirkin dir bilemeyiz
Kadinin yasi buyuktur ama- +1 yıl
Farketmez kalbiyle seviyorsa önüne istediğini ser sana gelmez aklı fikri kalbi onunlaysa. Ayrıca çirkin olduğunu da bilemezsin belki de boyu boyuna kültürü kültürüne renkli gözlü uzun boylu hanımefendi bir kız bilemezsin. Olmasa bile o adam gerçekten onunsa gözü bile görmez seni.
Soran+1 yılGörsün diyen yok zaten
Genelde yakışıklı erkekler çirkin kadınlarla oluyor ondan öyle dedim ben
Soran+1 yılİsteyerek olmadı ki
Yüzüğü yok bişeyi yok
Nişanlı olduğunu bilmiyordum
Sonradan öğrenince kötü oldu
Soran+1 yılİcraate gecmedim ki hahah
Mide bulanacak bişey yok
Soran+1 yılNe yapayım duygulara engel olamaz insan
Abartma
Sen çok mu düzgünsün sanki- +1 yıl
Yaş farkı çok ya
Soran+1 yılYatmadım ki
Hahaha
Delisin sen 😂
Öyle bişey biraz zor zaten merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Niye aşağılanmış hissetin ki kendini? Adamın bu olup bitenden haberi yoksa aşağılanmış olmazsın ki, sen adamla konuşursun adam da seninle dalga geçer o zaman aşağılanmış olursun.
Ayrıca senden akıllı olduğunu nereden biliyorsun? Sen de gidip hukuk okursan, gece gündüz çalışırsan sen de avukat olabilirsin.
Bir de boy ne alaka? Kısa olduğun için mi sana bakmayacağını zannediyorsun?
Sen uzun o kısa olsaydı ona bakmayacak mıydın? Ona aşık olmayacak mıydın?11 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru diyorsun
Ben onun Baska bir özelligine vuruldum
Sessiz sakin kendi halinde olmasi cezbetti beni
Kendime benzettim cunku
+1 yılSöylediğin şeyler aslında imkansız olması için bir sebep değil yani avukat olması ne biliyim dediğin gibi akıllı olması falan bence aslında bunlar o nişanlı olduğu için kendini avutma bahanelerin olabilir dediğim gibi bunlar gerçekten bir sebep değil ama nişanlı olması kötü olmuş tabiki unutma kısmına gelirsekte öyle ha diyince olmaz aslında gerçekten seviyorsan tabiki acı çekiceksin ama bu acıdan öyle hemen kurtulamazsın aslında kurtulmak için bir şey de yapman gerekmiyor zaman gerçekten Herşeyin ilacı biraz zamana ihtiyacın olabilir ve ve bundan sonrasında da kendine güven özgüvenini arttırmaya çalış o daha zeki o daha yakışıklı güzel diye hiç bir şeyin imkansız olacağını düşünme mutlu olmaya bak :))
16 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle yakisikli duzgun ve muhtesem biri elbet bakar karsisindaki kizin özelliklerine
Soran+1 yılAdamin herseyi benden daha üstun
Yasi da buyuk- +1 yıl
Evet bakar ama senin dediğin gibi dış görünüşüne değil kişilik özelliklerine bakar he dış görünüşe kesinlikle bakmaz falan demiyorum ona da bakar ama bu çok önemli bir şey değil özgüven kazanmalısın eğer düşüncelerin bu şekil de devam ederse çoğu insanı kendinden üstün görürsen arkadaşlık ilişkiler ya da başka bir şey olsun kendini daima kötü hissedersin biraz kendine güven lütfen
- +1 yıl
Yalıda büyük demişsin ben senden küçüğüm belki ciddiye almazsın bile bu konuda ama ben 19 yaşındayım sevgilim 24 yaşında aramızda 5 yaş fark var ama 2 senedir birlikteyiz bence çok büyük bir fark olmadıktan sonra hiç bir ilişkide yaş sorun değildir
Soran+1 yılBizim aramizda cok buyuk yas farki var 14 yas hemde
Soran+1 yılCokta özguvensiz biriyim evet maalesef
Merhaba,
Aşk acısı diye bir şey yoktur, aşkı memnu yaşamak varken acısını yaşamak çok saçma, hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!
Ne olduğunu bilmediğin birine aşık olmakta nedir? Niye aşık oluyorsun ki aşık da değilsin bence, hoşlantı, beğeni, böyle aşk olmaz, olmamalı!
Oluruna bak, oluruna ol!
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Şekil A da görüldüğü gibi!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Valla yaş kısmını duyana kadar senin için olumsuz düşünmüyodum hani okumuşluk bu kadar önemli değil görgü kültür uyumu varsa oturup kalkmanız kopyaysa tamam ama 38 neya ben sana sevgili olalım desem abi 30 çok büyük dersin ki bencede büyük aradaki fark en maximum diğer taraf olgun duruyosa 5 yaşı geçmemeli ki 5 bile fazla bence sen 14 yaşta yani bildiğin abi kardeş
10 Yorumla
+1 yılNişanlı diyorsun sana tek bir tavsiyede buluna bilirim eğer sevmezse o nişan olmaz. Hala devam ettiğine göre seviyor demektir.
Saygı duy ve uzaklaş bence.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbin yaşında insan lütfen ya biraz denginiz insanları sevin sen onu tanimiyon bile sadece sessiz diye dış görünüş için birini sevdiğini saniyon aşağılanmış hissedecek ne var sana kötü birşey diyen olmamış ki
14 Yorumla
Soran+1 yılAma cok iyi birine benziyor
Kuralci duzgun biri diyorlar hakkinda
Soran+1 yılAdam cok genc gösteriyor
Ben genc sandim, cok dinc birisi
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yüzük takmıyor diye nişanlı değil mi demek altın gümüş alerjisi olan insanlar var
Soran+1 yılIste nisanli oldugunu belirtmeyince öyle dusundum cok dogal
Nereden bilebilirim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine göre birini bul bu kadar basit kısasın ama uzun istiyorsun eğer dengini bulmayıp yüksek hayallerde olursan çok üzülürsün. hayatın kanunu bu zaten denklik
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki kisa boyu seviyordur o önemli degil
Önemli olan nisanli olmasi
Ama zaten niyetim ciddi degil
Sevismek istiyorum Sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani canım insan kendinde olmayanı seviyor istiyor. S. carim aşk acısını dünyadaki tek insan o değil merak etme çok daha iyileriyle karşılasicaksin. Varlığıni dahi bilmeyen insan için izdirap çekip kendini aşağılama.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam senden kaç yaş büyük anca cinsellik yaşar senle kendine gel avukat seni napsın kebdi denginde birini bul
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin cok
Ama gönul bu
Ister istemez insanin ici gidiyor
Duygulara da engel olamiyosun
Cevap sahibi+1 yılSana öyle geliyor sen kafana koysan unutursun aslında böyle yapmak işine geliyor
Soran+1 yılSen hic asik olup hoslanmamissin belli
Ister istemez ona bakinca öyle hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılBen yeri gelince irademe dur diye biliyorum sende boşver seni seven biri çıkar karşna
Soran+1 yılO gulmese sorun degil
Gulunce mahvoluyorum iyice
+1 yılBilinçaltına sürekli mesaj vermelisin artık onu unuttum artık sevmiyorum diye. Her aklına geldiğinde umrunda bile değilmiş gibi davran. Bi süre sonra beynin buna inanacaktir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılDua et Allahım bana onu unuttur emin ol başkası olur hayatında ben kendimden biliyorum orda yalan var ama ben derdim beni terkeden için bana unuttur onu o ara aşık oldum
10 Yorumla Öncelikle aranızdaki yaş farkı çok fazla bu yüzden bence baştan beri bu olmamalıymış gibi geldi bana. Yanlış anlama ama ben de tek taraflı aşık olmuştum. Nasıl hissettiğini anlıyorum o yüzden.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet aci cekiyorum
Ben isteyerek yapmadim
Gönlum kaydi adama
Gizli Üye(36-45)+1 yılDengin değilse yapışma adama, nişanlıymış da zaten. Ya nişanlısı seni yolarsa?
21 Yorumla
Soran+1 yılYa nisanli oldugunu bilmiyordum
Yuzuk falan da takmiyor ki
İmkansız diyince bende başka bişey sandım Uzum boylu avkat olduğu içinmi imkansız kendinizi okadar küçümsemeyin hoşlandığını belli edersin karşılık gelmezse ozman çaresini ararsın 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısn
Ama adam bana fazla maalesef
Soran+1 yıl1.57 46 kiloyum
Adam 1.90 neredeyse
Ve yüzü gözü fazla yakışıklı
Kusursuz
Beyaz tenli siyah saçlı ve yeşil gözlü
Zaman herşeyin ilacı. Nişanlı olmasa, şansını dene derdim.
20 YorumlaYapacak bişey yok nişanlıysa unutucan kafanı başka şeylerle meşgul et
20 Yorumla
+1 yılPlatonik olmaktan daha da kötüsü, platonikliğin aşikar olup platoniğin alçaltılması ve rencide edilmesidir. Kendine saygı duy, bu acıyı kendine reva görme. Aşk acısı zamanla geçer. Normal hayatına devam etmeye çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimde bulunma en iyisi zamana bırak kendini aşağılamak zorunda da değilsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sende cok guzelsin kendine haksizlik etme özgüvenli ol unutursun zamanla hoslanma seninki kuzum
10 Yorumla
+1 yılKendini hakir görme. Birde onunla az karşılaşmaya çalış. Uzak dur, hatırlatacak ne varsa sil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBoşluktan olmuştur çevre edin hemen unutursun kafanı başka şeyle meşgul et ve onu takip etmemeye stalk atmamaya çalış bir de nişanlı yani bosverrrr daha yaşın kaç suna mı kaldın :))
00 Yorumla
+1 yılsen nerden tanıdın peki adamı veya o seni tanıyor mu
18 Yorumla
Soran+1 yılTaniyor evet
Is yerinde- +1 yıl
yani aynı iş yerinde çalışıyorsanız sende çalışkan birisin neden kendini düşük görüyorsun? ayrıca adam 38 yaşında boşver gitsin. sen temiz kal elbet senin olan sana gelecek. boyunu seven vs. seni sen olduğun için seven biri gelecek. kendini sev. sen sen olduğun için güzelsin ❤ bide adamı takıntı haline de getirmiş olabilirsin farketmeden olur öyle şeyler. boşvermeye çalış, çalıştıkça boşvereceksin.
Soran+1 yılTakinti oldu evet
Adam yuzume gulunce iyice kendimden geciyorum- +1 yıl
takıntı olduğunun farkındasın işte geçer merak etme. herkese oluyordur eminim. bana da olmuştu, hatta sonradan pişman bile olabilirsin 😄
Soran+1 yılO kadar tatli ki…
Hic pisman falan olmam ben- +1 yıl
yalnız adamı aşırı derece de merak ettim 😂 öyle deme bence olacaksın 😄
Soran+1 yılGöstereyim istiyorsan adami yorum yap bir
Kac yasinda duruyor diye
Gizliligini ac bir
Takip edeyim seni
Bana mesaj atarsin- +1 yıl
tamam açıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Akşam yemeğinden sonra 2 kaşık çamaşır suyu içersen bu acıdan kurtulursun :d
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl38yaşında ve serbest avukat ise çok çevresi vardır.
Nişanlıymış bir de... Uzak dur. Zamanla unutursun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılNisanlı adam ne işin var unut erkek mi yok piyasada
03 Yorumla
Soran+1 yılYa nerden bileyim nisanli oldugunu
Yeni ögrendim birinden
Ne yuzuk takiyor ne bisey- +1 yıl
Nişanlısı öğrenirse seni bir güzel halleder bence hiç adamı aklından bile geçirme
Soran+1 yılKimse bilmiyor ki
Kendi icimde yasiyorum
Oyle masum bir sekilde
Yansitacak bir insan degilim zaten
+1 yılBana yazz bı dertleselim senle...
24 Yorumla
Soran+1 yıltamam olur
Soran+1 yılTakip edeyim seni
- +1 yıl
Yazdım
- +1 yıl
Msjj kutuna bakarsın
Unut gitsin onu.. sana değer veren seni seven birine gitmen
00 YorumlaAğır aşık olmuşsun... Zamanla hafifler ama. Geçmez.
00 Yorumla
+1 yılAvukat bir insan sessiz sakin olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sessiz sakin
Karakteri öyleymis
Millet diyor
Gun icinde agzini bicak acmiyor
+1 yılAşk işleri belli olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin
- +1 yıl
Elde etmek mi istiyorsun amacın ne?
+1 yılİmkansız diye birşey yok
116 Yorumla
Soran+1 yılVar valla
Fizigim berbat
1.90 Adam ne diye bana baksin- +1 yıl
Belki hoşlandığı tipsindir
Soran+1 yılKisa kizlara kimse bakmiyor
1.57 kizi kim ne yapsin
Boyumu yaptircam Adam yuzunden
Cok seviyorum onu- +1 yıl
😀 boyu nasıl yaptırcan ortadan kesip ek mi yaptıracan
Soran+1 yılBoy ameliyatlari oluyor ya
- +1 yıl
İlk defa duydum
- +1 yıl
Kilon kaç peki
Soran+1 yılVar evet
O adam icin herseyi yaparim
Ölume bile giderim- +1 yıl
O kadar abartma bence
Soran+1 yıl47 kiloyum
46 45 kilo olmayi dusunuyorum
Diyet yapiyorum
Kilo verdim hatta
Soran+1 yılCok etkilendim
- +1 yıl
Fiziğinde iyi uzun boylu erkekler minyon sever
- +1 yıl
Hepsi olmasada çoğunluğu
Soran+1 yılO dert degil ama Adam nisanli cikti
- +1 yıl
Ovvv bu imkansız işte uzak dur
+1 yılkardeşim bu yaşta platonik mi olur
19 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hic sevgilim olmadi
Ondan oluyor bunlar- +1 yıl
birinden hoşlanabilirsin ama bunu kafaya takmak yanlış. hayat böyle bişey değil kendi içinde yaşamak bi yere kadar
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet kolay degil
Zaten yillar sonra ilk defa birine asik oldum- +1 yıl
boş boş düşün o zaman.
+1 yılPeşinden koşma ve ne bileyim kitap oku, gez, spor yap.. Kısacası unutmak için seni mutlu eden şeyleri yap. unuttuğunda seni mutlu eden kişi ve aktivitelere de kapı açmış olucaksın.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey imkansız değildir
10 Yorumla
+1 yılUzaktan aşık olmanın tadını çıkar bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Platonik aşk kolay unutulur
10 Yorumla
+1 yılOlmayacak duaya amin denmez başka birine bak
10 YorumlaAvukat diye okumamis bi kızla evlenenezmi--
26 Yorumla
Soran+1 yılOkudum ama onun kadar degil
O özel okullarda okumus
Soran+1 yılBöyle seyler oluyor evet ama dusuk ihtimal
Soran+1 yılNeden sacmalama dedin ki
+1 yılBende öyle imkansız birine aşığım ama yapçak bişey yok
00 YorumlaGecmez
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺