Erkek Arkadaşım Kafayı Benimle Yemiş Olabilir Mi?

Sevmediğim dönemde ilk aylarda aldatmıştım evli biriyle. Hepsini biliyor geçmişime kadar. Bakre de değilim. Ailesi akrabaları vs istemedi en başından beri. o geldi annesini hasta bırakıp herkesten gizli yanıma ismimi dövme yaptırdı 3 yerine. Ablası o gün telefonda ona epey bağırdı ben aldım telefonu bana dedi dövme en nefret ettiği şeydi nasıl yaptırır falan diye. Maddi şeyler istedim 20 milyar harcadı. Ama sonra paragöz yiyici olduğumu düşünmeye başladı ve evlenince dedi. Ailesi hep baskı vs dövmeleri zorla çıkarmaya çalışmışlar götürmeye. Hâlâ duruyor dövmeler yani 1 senedir dört defa falan geçen ay kavga ettik ben engelledim her seferinde. Eski sevgilimle evlencem yazma bana asla hakaretler falan ettim o da tamam asla yazmam sen değmezsin dedi engelleddi ama. her defasında o aradı o yazdı. Beni neden sevmedin ki ben hep seni dinledim canın sağolsun duygularımla oynadın vs yazmış. Ve benden tövbe etmemi istiyor camide. Ardından nikah kıyarız dedi. Ve ailesi ni silip herkesi silip uzağa gittigimizde evliyken sende yaptırısın ismimi dedi. Sevmediğimi düsunuyor onu cunku tek hediye bile manevi yapmadım. Kucagna bile cpl oturdum yine de girmedi. senin istemediğinnseyi asls yapmam dedi. Ve işe girmemi dahi istemedi. Hala da istemiyor az dayan diyor. Ustundeki mallara musteri ariyormus. Ya ben bu çocugu. anlamadım. saplantılı mı anlayamadım.
Erkek Arkadaşım Kafayı Benimle Yemiş Olabilir Mi?