Sevgilinizin etrafında mesela çok fazla güzel kız var. Ya da erkekler için soruyorum çok fazla yakışıklı erkek var. Hepsiyle de bi muhabbeti var atıyorum okul ortamı olabilir başka bişey olur network falan hepsiyle arkadaş yani
Kıskanır mısınız? Laf söyler misiniz peki kıskandığınızı belli ederek? Tepkiniz ne olur?
Ben şahsen çok kıskanıyorum ya. Belki bişeyler söyleyemiyorum ama içimde deli oluyorum. Daha Sevgilim olmayan birini bile böyle kıskanmışlığım var. Sadece ben hoşlansam bile kıskanıyorum yani napabilirim ki
Ama sevgili olduğumuzu düşünsek böylr bi olay olsa sırf bunun için kıskançlıktan ilişki bitme noktasına kadar getirilmez heralde yani sana olan sevgisine inanıyorsan
Kıskanır mısınız? Laf söyler misiniz peki kıskandığınızı belli ederek? Tepkiniz ne olur?
Ben şahsen çok kıskanıyorum ya. Belki bişeyler söyleyemiyorum ama içimde deli oluyorum. Daha Sevgilim olmayan birini bile böyle kıskanmışlığım var. Sadece ben hoşlansam bile kıskanıyorum yani napabilirim ki
Ama sevgili olduğumuzu düşünsek böylr bi olay olsa sırf bunun için kıskançlıktan ilişki bitme noktasına kadar getirilmez heralde yani sana olan sevgisine inanıyorsan
Güncellemeler
+1 yıl
Hhhheeeyy
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde arkadaşları ile arkadaş olmaya çalışıyorum. Sonra yersiz bir kıskançlık olduğunu anlıyorum. Ama yine de normal tabiki kıskanman. Tabi abartmadıkça
Bu kıskançlığı belirtir misin sen mesela sevgiline karşı? Gösterir misin yani ne dersin atıyorum?
Ben içimde kıskanıyorum biraz daha
Umrumda olmaz gitmek isteyene kapı orda şu var ki benim onu kıskandığım için değil benim içime sindirmediğim şeyleri yaparsa sıkıntı çıkar
Off ben birinden hoşlandığımda çok seviyorum ya düşün daha sevgili bile değiliz hoşlanmada bile içimde aşırı bir sevgi oluyo sevgili olsak da anılarımız olsa neler olur acaba bu da kötü bişey
Kıskanma durumlarında ne yapılır hiç bilmiyorum zaten
En temizi çok sevmemek ayarı kaçırma
Kıskanmam çünkü sevgilimin arkadaşı olamaz. :D
Şaka mısın abicim yıl kaç
2021 kardeş ben kıskancım olamaz arkadaşı falan. Ben sevgilime yeterim.
Tabiki onu bazen kendimden kıskanıyorum
Özellikle çevresinde çok fazla güzel kız olursa acayip kıskanıyorum. Yani sonra kendine güvenmiyor musun vs. Gibi konular da var tabi ınlara hiç girmiyorum ama insan ister istemez kıskanıyor. Kendinden daha güsel kızları çevresinde görmek falan ne bileyim yani
Belli ediyor musun mesela kıskandığını nasıl tepki verirsin
Hayır kendime güveniyorum onla beni kıskansın
Yoh la niye kıskanam getirsin üclu yaparuk
nE
Özgüven eksikliği
Bir an onu da düşündüm. Hani sen kendine güvenmiyor musun konuları da var tabi
Ama ne bileyim etrafında fiziksel olarak benden daha güzel kızlar görmek bi garip oluyo insan sinir oluyo kıskanıyor
Ben çok kıskanıyorum ama içimde deli oluyorum mesela
Bunu belli etmeli miyim, ne demeliyim bilemiyorum
Sevgilinin sana olan sevgisinden eminsen de sprun yok zaten ama arkadaşları onlar da şimdi zaman geçiriyorlar eğleniyorlar haliyle kızların tavırları falan of bi değişik ya ne yapılmalı böyle durımlarda ki
Kızım dunyada tek sap seninki mi var
Ahahhahaa neee anlamadım
Napsinlar senin sevgilini Allah aşkına bu ülkede hemde