fedakar oldgumu anladi bikac olaydan sonra.
bana sonra mesajda "tam evlenilecek kizsin" dedi
bana sonra mesajda "tam evlenilecek kizsin" dedi
Evlenilecek biri olduğun kanaatine varmış senin bir takım davranışların neticesinde.. İltifat etmiş aslında sana bir nevi.. Gerçekten seninle evlenmek istediği anlamına gelmez tabi ki bu cümle.. Sen bilebilirsin aslında sana nasıl yaklaştığını en iyi.. O sebeple kendisiyle olan diyaloğun çok önemli burada.. Yani aranızda duygusal bir yakınlaşma varsa ve ondan sonra böyle bir söylemde bulunduysa senden hoşlanıyordur seni beğeniyordur.. Ama sadece arkadaş gözüyle görüyorsa sadece iltifat amaçlı söylemiştir. Umarım gönlünden geçen neyse o olur. Keyifli geceler..
ayri ülkelerdeyiz
Cevap
12Cevap
Kinayeli bir şkildeyse genel anlamda isteklerini karşìlayamamışsınız.. hicbir erkek sevdiği kadina o cümleyi kurmaz😉
nasil yani... niye
yani istedigim bku yerim sesin cikamz manasinda demis
nasil yani ya
seviyorum
Boş beleş adam olduğu icin der keşke sende deseydin ki ' keşke sende evlenilecek erkek olsaydın ' emin ol dumur olurdu
ben onu sevdigimi hala belli ediyorum
Ah ah biliyor musun bu sene geçen hafta 26 yaşına gırdım artık erkeklerin ruhunu anlamışım ben dikkatli ol lütfen bu çocuktan gram fayda gelmez lafa bak evlenilecek kızmış kendi adam olsaymis keşke
ekleyebilirmisin?
Nasıl yapıcam bunu gizlisin
sana bi soru linki aticam oraya yaz
Sevgili olmak istiyor karısı olmanı istiyor akşam eve geldiğinde kocam hoşgeldin diyeceksin opucuklere bigacaksin
Herkes olumsuz yorum yapmış ama belki iyi niyetlidir hoşlanıyordur. En azından ben böyle bir şeyi kötü niyetle söylemezdim yani
yani?
Ne yani işte hoşlanıyor kötü amaçla söylemiyor
anladim
tesekkür ederim :)
Rica ederim ne demek
çayda çıra oynamak için
anlamadim
beğenmiş demek ki huyunu suyunu başka neden desin :D
ayri plkelerdeyizz
Öyle bi içinden gelmiş
dalga gecme l+tfen
Ciddi görüşüm bu