Bir erkek nasıl nikah masasına oturtulur? Nasıl evliliğe ikna edilir? ( evlilik düşünen biri zaten)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hemcinslerinin asırlar boyu, cevabını bulmak adına ömürlerini adadıkları en önemli soru.
Şuna kafa patlattığınız kadar bilime ilime kafa patlatsaydınız, belki bugün tüm bilimsel gelişmeler bir erkek beyninin eseri olmayacaktı çocuklar.
Varsa yoksa evlilik, varsa yoksa bir erkeği evliliğe sürükleyebilme yolları, yazık lan..01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Manevi olarak kendini ve kendisini hazırlamalısın. Örneğin daha sıkı görüşme ve daha duygusal ve güvenilir iletişim kurmalısın. Bazı sorunlardan birlikteliğinize başkaları tarafından engel olunmayacak şekilde bir gelecek olacağından bahset. Ardından bazı ufak tefek yaramazlıklar yaparsanız o iş tamamdır.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
O biraz zor kadın evlenince panter oluyor erkeklerde şu algı kesinlik bir kadına tam güvenmeden asla kendini ateşe atmaz
023 Yorumla- +1 yıl
Evi terketmen lazım aynısı benim 8 yıl once başıma geldi eski kız arkadaşım nerden bulmuşsa bulmuş telefonumu sesini tenini kokunu özledim yazmış bana öyle bir saldırdıki kız arkadaşım vucüdüm 1 ay iyileşmedi her yerimi tırnakları ile paramparça etti sonra gerçek ortaya çıktı ama ayrıldık neticede kız bana döv hastahanelik et beni ama affet dedi etmedim yani haksızda olabilirsin haklıda sonunu iyi hesapla
- +1 yıl
Doğru olan mantığında buysa tamam ama yetişkin insanlarız kararlarımızı dikkatli vermeliyiz kararların sana mutluluk veriyorsa devam et ve sevgiline bunu mutlaka sor bu işin sonu nolcak nasıl olsun istiyosun ben her sonuca hazırım de gururunu ortaya koy kendini rahat hissetmesin
- +1 yıl
Aldatma potansiyeli bir zehir gibidir asla aklından silinmez günden güne sana zarar verir bi kere senden başkasını umurdamadığına emin olcaksın mesajlarını okuyacaksın ve bulcaksın bi şekilde bekar bir hayat mutsuz bir hayattan iyidir bide sen insani tepkiler veriyorsun ne güzel keşke herkes bu olgunlukta olsa
- +1 yıl
Nasıl öyle birini hayatına almış bişeyler yaşıyorsan bittimi biter ayrıca bence sen bu olayı zamana bırakmalısın çünkü kız çirkefse ve ahlaki tehditlerde bulunuyorsa bundan kaçamaz sizin yaşadıklarınız varsa bişey diyemem ama bir kadın eğer ahlaki tehditler ederse istediğini alır malesef
Evlilik düşünen biriyse oturmasına gerek yok ayaktada olur diye düşünüyorum
02 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünen birinin güvenmesi ve sevmesi yeterli
09 Yorumla- +1 yıl
Nden sıkıntı en büyük sorun
- +1 yıl
Yazan edenin olucagı yani sosyal medyadan kopucaksın o zaman
- +1 yıl
Adam elinde akıllı ol
- +1 yıl
Hahahhaha
Çok yoruldum nikah masasına mı otursak diye bir teklif sun. Ama lütfen masaya oturmayın, sandalyeyi boşuna yapmamışlar.
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Düğün masraflarına ortak olurum de 😅😅
054 Yorumla- +1 yıl
Bir birlikte yaşıyorduk bi dönem. Komşulardan biri tanışmak için kapıya geldi ben de sevgilimle yaşıyorum diyip gönderdim. Ee haliyle o gelince anlattım ona da. Sinirlendi kesin sen bişi yaptın diye. Aradan iki ay geçti ben ailemin yanına döndüm hala daha bu muhabbeti yapıyor
- +1 yıl
Ve sen bu adamla evlenmek istiyorsun? Sende bi sıkıntı var sanırım 😅 eski sevgiliyle konuşmak nedir buna nasıl göz yumar insan. Ve madem öyle bişey yaşamadınız dediğin gibi kişi kendinden bilir işi. Öyle bi durumda bu adam olsaymış kapıya gelen komşuyu direkt eve atarmış bunun başka bi açıklaması yok kusura bakma ama.
- +1 yıl
Saçmalama aşıksın diye eski sevgilisiyle konuşmasına göz mü yumucaksın gerçekten? Nereye kadar gidicek bu? Hadi evlendiniz diyelim sen bi yerden sonra rahatsız olup bu konuyu açtığında ne olucak sence? O adam ilgi manyağıysa diğer kadını kolay kolay çıkarmıcaktır hayatından 🤨
- +1 yıl
Kendinden bu kadar ödün verme bence. Yaptığın fedakarlığın daha üstü bi fedakarlık zaten yoktur. Ve evlilik fikrini bi güzel gözden geçir. Sana güvenmeyen inanmayan sana zorla sahip olmuş ama sonrasında ne hissettiğini görememiş bi adamla ne kadar mutlu olabilirsin iyice düşün.
+1 yılEdemezsin istiyorsa kendisi oturur zaten.
010 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın bunu sarsacak güven çok büyük problem ilişki biter yani normalde
- +1 yıl
Kendisi de yaşamasaymış seninle o zaman ne saçma şey bilemedim sıkıntılı bir tip kolay gelsin sana 🤣
- +1 yıl
Bence sakın evlenme
- +1 yıl
Sevgi biter birgün
+1 yılİlişkiye gir zorla evlendirirsin öyle.
01 Yorumla
+1 yılÇocukla
025 Yorumla- +1 yıl
:) yapanları biliyorum ondan dedim. Düşünce varsa gerisi kolay aslında. Sadece tatlı dil yeterli.
- +1 yıl
Alla alla. Nöyeti ciddi değil mi. ya da toto kalkma problemi mi oldun. Detaylı anlatsana biraz
- +1 yıl
Evet tavan yapmış. Şöyle deneme yap. canımsın de ve uzaklaş. Biraz geri çekil bakalım ne yapacak. Kim yapar lan bunları de gelirse. Sonra yumuşa ama
- +1 yıl
Hmm. Şöyle ki. Evet günde 2 3 saat çok her şeyin fazlası zarar diye laf duyduysan ona inan. Gerçek o.
Ona seni kazanmak için çabalama fırsatı ver. Emek harcasın biraz tabi emek için ödülde gerek. Ona sebep ver çabalaması için Tamamen geri çekilme ama mıç mıçda olma ona. :) - +1 yıl
Habersiz tatile çık mesela arkadaşına ya da akrabana git.
- +1 yıl
Bilemedim. Çok karıştı hepsi. E sen heeşeyi yapmış gibisin zatenn. Belkide sorun budur. Birşey yapmadan durulsan mı azıcık
- +1 yıl
Onda kalıyor musun?
- +1 yıl
Çok şey yapmışsın bence. Sen en iyisi hiçbirşey yapma sakinleş biraz. Bakalım o. Ne yapacak takip et. Melankolik takıl az. Dertli imaj çiz. Anlaşılan sizin iş çok karışık. İstersen özelden yaz bana
yandi gulum keten helva yazik olcak gene bi yigide
04 YorumlaSana kurs vermeliyim
01 Yorumla
+1 yılHamileyim
00 YorumlaKendi istemesi lazım
010 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!