Merhaba çalıştım yerde bir bayan var ve bir bayan çalışana yardım ettim kızdi onun yanından ayrıl dedi ve bana gökhanım. sana güveniyom dedikten sonrada kız kardesi ile tanıştirdi bakımlı ol diye konustu ve 4 gün once bir çalısan adam geldi ona neşe verdini söyledi o adamı gördumde tersledim onun yanında bu yaptıma çok guldu akĺimi kalbimi allak bullak etti mudurun yaninda bana soğuk mudur yokken sıcak ve bazen de bir soguk bir sicak davranıyor onun ne istedini anlamadım 1 akrabam beyin ameliyatı oldu ve kıza ne istedini anlamdım ne yapmalıyım yardım. edermisiniz bu konuda bana...
AI Persona’ya Sor
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence konuşmak için ayrıca bir zaman iste o zaman gelince de oturup düzgünce konuşun çünkü sanırım iletişim kopukluğu olmuş sürekli bu da senin kafanı karıştırmış olabilir
Bizim çalıştımız yerde müdürümüz ve onun üstü beni çekip ona aşık olamazsın sevgilie olmuycaksın dedi ve büyük ihtimal bu konuşmayi onada yaptılar ve müdurumuz yokken aramız harika mudur bizi izliyor o bana bekle otobuse bırak dedi mudurumuz duydu buna izin vermedi yani bu ilişkiye mudurumuz gidince ya da gizliden başliycaz bizi izleyen sayı baya yüksek ve bana güvenip doğrulari söykedini gördum beni kıskandirmasj beni sinir ediyor bu onun hosuna gidiyor
Ya ne alaka ama. O seni kıskandırıyor müdür sizin birlikte olmanızı istemiyor falan bu hikayede yanan sen olma.
Bu gerçek müdür ikimize de sizi çözemedim ve çözücem dedikten sonra ikimizi ayni anda çalıştırmayı bıraktı ben işe gidince onu çıkariyor bayan müdurumuz kız yanımda fazla durunca ilgi gösterince kızıyor ve bu arada beni annesinle ablasi ve kiz kardesi ile tanistirdi bu da ciddi iliski istedini benimle anladım bir de ikimiz de eski iliskimizde aldatildik bundan bir daha acı duymasin diye kalbim yavastan davraniyorum ve o bunu anladi bana bir sey ısmarladında mudur kıziyor onun yaptığimi benim yemegimmi guzel oldu dedi 5 gun once bögrek getirdi güzel oldu eline sağlik dedim an mudur bozuldu ve kızdı bunu o da gordu
Bizim ortamda çalısan herkes bir grup olarak dostlar onun zekiliğini ve benim çalısma tarzımi çekemeyen çok benim başima kotu bir olay geldinde mudur 3 dak duruyor oysa 15 dk ya da 30 dak kaliyor ben iyi olana kadar bir kac kez degisik insanlarla iliskim olucakken 3 cu kiser iliskimi yok ettiler ve onlar yine mudur ile diger 3 cu kisilerde mudur degıse de ayni olayi yasadim artik 3 cu kisileri sokulmasina izin vermiycem
Dediğim gibi çok saf bir insansın dikkatli olmanı dilerim.
Zaten dedigini yapıcam onunla ayni ortamda 4 aydir birlikteyiz temmuzda mudurumuz terslik olmazsa gidecek başımızdan ve mudur onu isten çıkarmakla tehdit etmis ve dediğin gibi çok saf kalpliyim bunun yararini cok gordum yine gorucegim inaniyom ve bu arada ona manevi maddi yaninda yanindayım dedim hoşuna gitti maddi yardim ettim kabul etmedi bu da onurlu para göz olmadini gosterdi onceden baska birine teklif etmistim sinamak amaciyla hemen istedi benden parayı hem de 15.000 tl buna nedemeli para goz biri yerine saf kalp ile para goz olmayan birini sevdim bu kızı 8 ay önce ilk kez gordum ve esim olsun diye dua ettim kisi yanimda
Aynen
Çok sevdiğim tayfamdaki son akrabam 5 kez beyin ameliyatı oldu onunla ilgilenmekten kaza gecirdim icin ameliyat oldum derken kafam allak bullak oldu ve neyi nasıl yapıcami bilemez halde oldum için bu iliski durumu karıştı zaten ve onu ameliyat olduktan sonra jandarmaya gittimde gördum annesini babasinı onun eşim olmasini annesi babasının kaynanam ve kayinpederim olması için şimdi anladımki rabbim duamı kabul etmiş sana çok teşekkür ediyorum sagol
Bugün çok bitkin yorgun oldunu söyledi ona mesaj yazdım senin yorgun oldunu biliyorum bugun yorulma ben yaparım dedim bana dediği Ya Gökhan artık benle uğraşmayı bırakacak mısın gerçekten rahatsız oluyorum anlaman için daha ne yapmam lazım diye bu kız senin dediğin gibi çıktı ne yaptını bilmiyen bir yaptı ile diğer yaptıği birbirini tutmaya biri oldunu anladım artik ona ilgi gostermiycem bakalım o zaman napicak lakin kaybeden o oldu son pişmanlık geri dönüs yapsada ben istemiyorum artık onu kıyamet kopsa artık ona bir daha bakmam ilgi gostermiycem o istesede bundan sonra Allah istese bile asla ilişki ile evlilik yapmam. gerçekten onla Allah bile onla beni evlendiremez artik keşke en basta ne güzel sen onu görmeden bana doğru söylemiştin dedigjini yapsaydım
Seninle oynuyor sanırım
Beni annesinle ablası ve kız kardeşiyle tanıştırdı bakımlı ol dedi kız kardesinin yanında ikimizde daha önce ihanete uğradık ve oyun oynuyanları çoğunlukta anlıyorum bu sayede işyerinde hırsız calisanlari yakaladim onun yalan söylemedini gordüm onun ağzından o konuşmuş gibi konustular bana lakin onun olmadini ögrendim simdiye kadar sadece bana güvendini soykedi obur calisanlara degil
Eğlence arıyor kendine
Iyide bana evlenmek istedini ve evlilik ve evlenmek isteyip istemedimi sordu ve o an biri geldi ve cevabım yarım kaldı ona benim için değerli oldunu söyledim lakin teklifim yarida kaldi baskasi boldu onu sdvdimi anladimi bu olay oldunda sence