Merhaba abilerim kardeşlerim Öncelikle kafama takılan büyük bir sorun var çıkamıyorum işin içinden yukarı tükürsen bıyık hikayesi gibi
Cidden sevdiğim bir kız var herşey iyi hoş takıntılı bir konumuz yoktu taki üni zamanlarında biri ile ilişki yaşadığını söyleyene kadar kısa süren bir ilişki de yaşanmış başka olmamış bana dediği çok tatlı hoşuma gidiyor kendisi seviyorum ama işte o lanet olay bir türlü aklımdan çıkmıyor çıkartamıyorum ona her baktıgımda ilişkisi geliyor aklıma bir an nefret doluyorum ben napıcam şimdi delirmek üzereyim inanın kafayı yicem
Cidden sevdiğim bir kız var herşey iyi hoş takıntılı bir konumuz yoktu taki üni zamanlarında biri ile ilişki yaşadığını söyleyene kadar kısa süren bir ilişki de yaşanmış başka olmamış bana dediği çok tatlı hoşuma gidiyor kendisi seviyorum ama işte o lanet olay bir türlü aklımdan çıkmıyor çıkartamıyorum ona her baktıgımda ilişkisi geliyor aklıma bir an nefret doluyorum ben napıcam şimdi delirmek üzereyim inanın kafayı yicem
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abartma geçmişi seni ilgilendirmez. Takıntılısin madem anlattirmasaydin
İlerde olduda evlendim o zaman öğrensem daha çok hayal kırıklığı olmaz mı sence kardeşim
Takıntılı biri isen hiç sorma. Ok. Bi insan biri ile sevgili olabilir konuşabilir. Sormuşsun anlatmis kız bence abartma kendine zarar verirsin
O konuda çok hoşuma gitti zaten açık açık söylemesi ama bu konudan kurtulamıyorum beynimin içinde düşünüp duruyorum aptal gibi tek korkum şu şimdi kabul edip evlendikten sonra sorun yaratırım onun kalbini kırarım en iyisi vazgeçmek gibi ne onun ne benim zamanı harcanmasın boşa teşekürler kardeşim
Bence yazık etme. Kıza yazık. İyiysen bitirme inan bunu duysa şok olur
Abla zaten ben bu sevgiyle bitiremem benim onu kendim den soğutmamlazım
Bir gülüşü var Herşeye bedel benim için ama işte kafama sıçayım kafamaaa
Kaldıramayacaksan kimsenin zamanını çalma yoluna bak
Senin ilişkin oldumu doğru söyle
Dul biri ile ilişkim oldu bir defa ama hiç bir kızın ahını hayalini çalmadım yapmadım bu takıntıdan kurtulmak istiyorum ama başaramıyorum ne yapmam gerekiyo
Olmuş işte dul biri ile olunca olmamış mı oluyorsun. Dengin kendin gibi dulla birlikte olmuş biri neyini aşamıyorsun kendinde yapmışsın zaten ki senin daha iğrenç birlikte olmak için dul birini seçmişsin. Sevip birlikte olmak ayrı yatmak için birini bulmak ayrı o kıza söyledin mi bunuda takan konuma geldin belki kız istemeyecek seni
Söyledim biliyor bişe demiyor o konu hakkında
Eee sende diyemezsin iştee denksiniz
Abla konuyu mantık ile sürdüre bilsem zaten sorun yok konu beynin en hücra yerlerinden çıkıyo kafama takılıyo benim bunu nasıl atlata bilirim o bulmamlazım
Bir insan niye sürekli düşünür oeki benim son ilişkimde bundan ötürü bitti
İnanki çaresiz müşkül durumdayım bilmiyorum
İyide hadi diyelim olmadı aşamadın diyelim ayrıldınız. Bakire birini buldun sence seni o kız ister mi birde bunu düşün istersen?
Sana bir şey sorcamm şuanki sevgilibden nude fotoğraf istermisin misal?
Napayım abla istemez ise o biliri nasılki bu konuda istemeyen değil de sorun takıntı yapmış olan benim o zamanda onda olur saygı duyarım ne diyebilirim ki
Seninde böyle bir yaran var sanırım abla sende dolusun bu konuya
Aynı yaştayız ne ablasıı yav var evet benden nıde fotoğraf istedi atmadım oda beni sildi.. Bende bakire değilim cidden bir kişi ile oldu o sormadan söyledim sonuç istemedi
İnan ki istemem ben dokunmam kıyamam ileriye saklarım özel şeyleri öyle bir düşüncem yok zaten kıskanç biriyim
Saygıdan ötürü diyorum özür !
Vala ben öyle saçma sapan nude at vs o alanlarda işim yok öyle bir niyetim olsa zaten ona göre insanlar ile girerim o konulara ama bu da beni şaşırttı ne yalan söyliyim
Benimkide nude istesin bana artık yollu desin :) ben sana gelinlik giydirirmiyim bile dedi.. sen iyiymişsin en azından..
Peki sevgiline başkası ile olmuşsun benimlede birlikte ol dermisin?
Hayır ya saçmalama ben ona o gözle bakmadım ki öyle bişe diyim istiyim onunla artık ciddi düşünmesem bile elimi sürmem şu da bi aşikar unutmam ama onu
Yaa banada inşallah senin gibi biri denk gelir ben iki kişiye söyledim bu durumu ikiside direjt yatmaya çalıştı
Benim sanki huyum çok mu iyi kıskançlık hat safada ee bu malum konu takıntısı var anlıcagın benim gibiler bi boka yaramaz biraz daha modern insanlar denk gelmesini dile 😄
Seviyorsan sırf bu yüzden ilişkini bitirme. Senden önce yaşanmış ve senden sonra bir hata yapmamış. Aklına getirme bile kaçıncı yuzyıldayız
Eğer birinin gecmisin de takili kalirsan geleceginizi mahvedersin
Seviyorsan öncesini düşünme
İlişki derken cinsellik olarak mı