Onun tavırları yüzünden onu sevdiğim halde ayrıldım. Hala da seviyorum
Beni hala takip ediyor ve hikayelerime bakıyor terk edilen bir erkek geri döner mi? Dönse bile yine aynı hareketleri yapar mı?
Beni hala takip ediyor ve hikayelerime bakıyor terk edilen bir erkek geri döner mi? Dönse bile yine aynı hareketleri yapar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer mutlu olmak istiyorsan kendinden bazı huylarini fedakarlik etmen gerek bu karsi taraf icinde geçerli umarım barisirsiniz..
İnanın her konuda çok anlayışlı davrandım. Arkadaşlarıyla görüşmesine, gezmesine hiç karışmam herkesin bir özgürlük alanı olmalı. İşi çok yoğun işi yüzünden 3 kere ekti beni ve bir özür bile dilemedi sorunumuz buydu hatta ayrılırken bile yine işe çağırdılar!! Onu hala seviyorum ama ne onunla oluyor ne onsuz
Zamanla unutmaya bak zaman her seyin ilacı herkez unutuluyor hatıralar biraz daha zaman alıyor..
Arasam açık açık onu sevdiğimi söylesem gurursuz ve cepte mi görünürüm gerçekten onu kaybetmek istemiyorum, çok yakın ortamlardayız hergün yüz yüzeyiz bakıyoruz birbirimize sürekli
Barışma sanşın varsa söyle sevdigini söylemek kötü birşey degil vicdanen rahatlarsın gerisi ona kalmış..
Gerçekten teşekkür ederim başka bir erkeğin yorumu ve gözlemi kıymetliydi benim için hemcinsinizi anlarsınız diye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu umarım mutlu olursunuz..
Umarım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim kendinize iyi bakın
Hepsi köpek gibi dönüyor
Bu dönmüyor ama
Ne zaman ayrıldınız maksimum 2-3 aya döner
Mart başı gibi ayrıldık, ona 1 ay sonra mesaj attım özlemedin mi diye bana çok yoğun çalışıyorum dedi hahaha