Sizce Henüz Çıkma Aşılmasına Geçilmemiş 1 Ay Konuşulup Yarım Bırakılmış Flört İle Tekrar Başlanılabilir Mi?
Sizce Eski Flörte Tekrar Şans Verilir mi? Yoksa aynı suda ikinci kez yıkanılmaz diyenlerden misiniz?
Sizce Eski Flörte Tekrar Şans Verilir mi? Yoksa aynı suda ikinci kez yıkanılmaz diyenlerden misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmaz gerek yok başka kız kalmadı sanki başta olmamış ki konuşma kesilmiş
bazıları da pişman olabiliyo geri çevirdiği için o anlamda sordum aslında :)
Açıkca dile getirdiyse pişmanım deneyelim diye o zaman şans verebilirsin anca ben gezdim dolaştım hevesimi aldım geldimde olabilir
2. dediğin olsa peki yine şans verilir mi?
Ahahahaa eğer ikinci dediğimse beklemeye al bulamazsan sende ona gidersin 😉
ahahaha henüz her 2 dediğinde olmadı ama olabilir gibi içime doğuyor :D
Yani kürkçü dükkanı olmak için doğmamışındır heralde
yani tabiki ama sevgili değiliz sonuçta çıkma aşamasına bile geçilmemiş bir flört
Yani eğer o enerjiyi birbirinizden alsaydınız sevgili olurdunuz zaten flörtken bitmesi daha saçma
ortak arkadaş sayesinde tanışmıştık 1 yıllık sevgilisinden ayrıldığı için henüz ilişki düşünmediği söylemişti bende saygı duydum ve yarıda bıraktık işte
Haa özel durum var o zaman kafasını toplayıp gelmiştir şans verilebilir sonuçta ilişkiden çıkar çıkmaz sevgili yapması karaktersizlik olur
aynen bende öyle düşündüm.. ciddi ilişkiymiş çünkü bitmiş oda ilişki yaşamak istememiş sonrasında sanırım belki kafasını toparlamıştır diye düşünüyorum bende
Bence şans vermelisin 🙃
tamamdır saol :)
Önemli değil :))
Seks olur
o her zaman oluyo..
Aynı şeyi düşünüyorum oldu mu acaba
Olmadı
Of :( neden ki
Bilmiyorum ama böylesi daha iyi oldu belkide
Anladım… bende aynı durumdayım yani geri dönen yok henüz ama dönerse naparım bilmiyorum
Dönerlerse bizimdir dönmezlerse dr hiç bizim olmamışlardır 😂 boş ver ya
Ay bende aynısını diyorum😂 benimki açık kapı bıraktı giderken ama ben tersledim o anki sinirle. İnşallah dönmemezlik yapmaz😂
İnşallah 😂