Aşk İlişkileri Yakışıklı, açık kumral, zeytin gözlü yarimi nerede bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Efendi, ağır başlı, güzel ahlak sahibi, zeki, bilgili, düşünceli, nazik, cömert, namuslu yarim nerede? (Burada olmadığını biliyorum) Yakışıklı, açık kumral, zeytin gözlü yarimi nerede bulabilirim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Başka bir isteğiniz var mıydı sipariş faturasına yazalım :r 1 2 Yorumla Heonir +1 yıl :d Yorumla Soran +1 yıl Yok şimdilik teşekkğrler Yorumla
umut-9072 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl KizlarSoruyor da bulman zor abaza dayılar var burda knk bence dışarıda biryerde seni bekliyor 0 0 Yorumla
Subjectives Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Buradayım, fakat burada da değilim platform’u merak ettiğimden dolayı, bakayım dedim, sanırım aradığın kişiyi rastgele buldun :’) 0 1 Yorumla Subjectives +1 yıl Dediklerinden daha fazla, fakat senin ne özelliğin var onu anlamadım? Yorumla
Jeveux_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl dediğin kriterlere uyuyorum ama buraya resmimi koymam kb. 1 0 Yorumla
YanağıRujluÇocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl ozaman nedne buradakilere soruyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl öyle siparişle olmuyor maalesef. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmalı Yorumla
rehberliksin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Arkadaşta bu özellikler var senin neyin var acaba? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Konu ben değilim. Kendi özelliklerimi buraya yazmak zorunda da değilim. Siz neden bunu sorguluyorsunuz Yorumla rehberliksin +1 yıl Tamam da böyle biri neden sana baksın benim de sorum bu Yorumla rehberliksin +1 yıl Bak aşğıda bi abimiz demiş zenginsen ben var o olabilir mesela 😅🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyleyim çünkü. Zengin insan peşinde koşan biri güzel ahlaklı değildir Yorumla Subjectives +1 yıl Bu yakışıklı ahlaklı, zeki şahıs arayan, arkadaş bana yazsa hayatının şokunu yaşayabilir cidden. Yorumla rehberliksin +1 yıl İnşallah bulursun diyim Yorumla Subjectives +1 yıl Bende bu arkadaş gibi, konu açayım bakayım böyle kızlar var mı burada, merak konusu. Yorumla rehberliksin +1 yıl Ben varım diyor @subjectives yazan arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Neden hayatımızın şokunu yaşarız? Yorumla Soran +1 yıl @Subjectives Buradan aramadığımı söylemiştim. Ayrıca benden küçüksünüz zaten Yorumla Subjectives +1 yıl İronik bir durum, ben zaten bu platform’u kullanmadığımı, meraktan indirdiğimi yukarı da belirtmiştim, ayrıca senden küçük olmam da imkansız. Yorumla rehberliksin +1 yıl Ben olabilirim o zaman 🤣😂 Yorumla
abonded Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl türkiyede bi tık zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla abonded +1 yıl genelde öyle erkekler hızlı kapılıyorda ondan gerçi her yerde öyle ama ironi say sen onu ama çok zor bulursun güzel değilsen Yorumla
Erzurumlumartin Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pazardan elma mı seçiyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karpuz seçiyorum Yorumla
brown_eyes19 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl N. a. h bulursun 😄 0 1 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Aynı şekilde ben de öyle zor valla zor Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abla acı da olsun mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zenginsen ben varım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burada olmadığını biliyorum. Ayrıca böyle yorum atan biri kesinlikle olamaz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başka bir isteğiniz var mıydı sipariş faturasına yazalım :r
:d
Yok şimdilik teşekkğrler
KizlarSoruyor da bulman zor abaza dayılar var burda knk bence dışarıda biryerde seni bekliyor
Buradayım, fakat burada da değilim platform’u merak ettiğimden dolayı, bakayım dedim, sanırım aradığın kişiyi rastgele buldun :’)
Dediklerinden daha fazla, fakat senin ne özelliğin var onu anlamadım?
dediğin kriterlere uyuyorum ama buraya resmimi koymam kb.
ozaman nedne buradakilere soruyorsun
Can sıkıntısı
öyle siparişle olmuyor maalesef.
Olmalı
Kaderinde ne varsa onu yaşa
Arkadaşta bu özellikler var senin neyin var acaba?
Konu ben değilim. Kendi özelliklerimi buraya yazmak zorunda da değilim. Siz neden bunu sorguluyorsunuz
Tamam da böyle biri neden sana baksın benim de sorum bu
Bak aşğıda bi abimiz demiş zenginsen ben var o olabilir mesela 😅🤣😂
Ben de öyleyim çünkü. Zengin insan peşinde koşan biri güzel ahlaklı değildir
Bu yakışıklı ahlaklı, zeki şahıs arayan, arkadaş bana yazsa hayatının şokunu yaşayabilir cidden.
İnşallah bulursun diyim
Bende bu arkadaş gibi, konu açayım bakayım böyle kızlar var mı burada, merak konusu.
Ben varım diyor @subjectives yazan arkadaş
Neden hayatımızın şokunu yaşarız?
@Subjectives Buradan aramadığımı söylemiştim. Ayrıca benden küçüksünüz zaten
İronik bir durum, ben zaten bu platform’u kullanmadığımı, meraktan indirdiğimi yukarı da belirtmiştim, ayrıca senden küçük olmam da imkansız.
Ben olabilirim o zaman 🤣😂
türkiyede bi tık zor
Neden
genelde öyle erkekler hızlı kapılıyorda ondan gerçi her yerde öyle ama ironi say sen onu ama çok zor bulursun güzel değilsen
Pazardan elma mı seçiyon
Karpuz seçiyorum
N. a. h bulursun 😄
Aynı şekilde ben de öyle zor valla zor
Esmerim yakisikliyim
Abla acı da olsun mu
Sadece açık kumralım
Akşam uyurken gözlerini kapattığı yerde
Slmm
Zenginsen ben varım
Burada olmadığını biliyorum. Ayrıca böyle yorum atan biri kesinlikle olamaz.
Kendin bilirsin