Bazı kişiler mesajlara baya bir geç cevap verebiliyor , bazen de görmemezlikten gelip bilerek geç yazabiliyorlar. Peki sizin sürekli geç yazan , çevrim içi olduğu hâlde sizin mesajınıza geç cevap veren bir sevgiliniz olsaydı o kişiden ayrılır mıydınız?
Sürekli geç yazan sevgiliniz olsaydı ayrılır mıydınız?
Geç yazması problem değil işi olabilir ama işi olmadığı halde keyfi bir şekilde sürekli geç yazıyor ve o anlık konuşmak istemediğini dile getirmiyorsa bir sorun olduğu ortada olur. Konuyu açarım beni tatmin edecek cevap veremez ise yollarımızı ayırırız.
"Zamanım yok" ne demek yahu? Gün bana 24 sana 15 saat mi zalımın kızı Niyetim yok desene sen şuna derdim :D Bahane üretmeyi bırak (yani bunu çok sık yapıyosa 1-3 seferde bi şey olmaz acil bi şey olmuş olabir neyse) bana da vakit ayır derdim. şu sözle bitiriyorum : "Eğer bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsan (mesaja cevap vermek yani) bir yolunu bulursun. İstemiyorsan bir mazeret bulursun." - Jim Rohn aşırıya kaçıyosa bu olay insan gibi al karşına konuş konuşmadan asla yargılama her olayın bir sürü yönü vardır sakin kal :)
Sebebini öğrenirim. Geçerli bir nedense sorun etmem mesajlaşmayı sevmeyebilir. Gün içerisinde iletişimimiz kopuksa bu beni rahatsız eder ve ciddi ciddi konuşurum. Başka yerlerde çevrim içi olup yazmıyorsa hadi güle güle derim.
Yani sürekli geç cevap veriyor ise şahsen ben ayrılmam ama bunu yüz yüze beni rahatsız ettiğini, umursanmadığımı düşündüğümü belirtirim ve sen bunu söyledikten sonra kendine çeki düzen vermek veya vermemek onun elindedir He sen söyledin belirttin durumu hala aynı ise ayrılman en doğrusu
1-2 müsamaha gösterilir ama fazlası ayrılma sebebi. Hatta konuştuğum kızı gizli numaradan aradım, kimsiniz dedi, benim canım dedim. Sesimi tanımadı diye bile ayrıldım
O an başka işim yoktu🤣🤣🤣 Öylesine denemek için aramıştım ama işin boyutu oraya vardı. Normalde telefonla konuştuğum herkesin sesini tanırım. Farklı numaralardan aradıkları zamanlar özellikle. Bu sadece cep telefonu değil, işyerinde dahili hatlarla görüşürken de aynı. İnsan sevgilisinin sesini unutur mu veya tanımaz mı, bir de sürekli konuşurken Bence değer verme böyle bir şey
Yok ben rahatsız olmam, Ne yapayım Cep Telefonum yavaş, bana S21 alda veya iphone, O zaman cevaplarda hızlı gelebilir derse ne yapcan :-)
Şaka bir yana bende olunca ya seni çok merak ettim diyorum. Bir dahakisine daha hızlı yazıyor, Veya Androod de Macro ile otomatiğe bağlayın :-) Soruya göre cevap otomatik yazsın.
Bir iki kez görmezden gelirim baktım yine aynı hiç uğraşmam
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karşındaki de hemen yazıyor salak gibi kendimden biliyorum ayrılmıyoruz seviyoruz sonuçta biz bazı şeyleri görmezden gelince sizin umrunuzda bile olmuyor.!
Bir insan önemsemediği değer vermediği birine geç cevap verir huyum kurusun bende istenilmediğim yerde durmam önce fırça atar sonra ayrılırdım gerek yok abi öyle insanlara
İsteyerek değil canım. Durum şundan ibaret ben ben yaklaşık 18 yıldır telefonumu sessizde en fazla da titreşimde kullanan biriyim. Telefon sesine mesaj sesine fobim var okuldan kalma bir durum ondan tatlım. @Yomeyamo