Çünkü başkasını tercih etmiş birisinin seni de fark etmesini istiyor kendine bu şekilde "varım" diyorsun. Başkasıyla kıyaslanıp kazanmayı çok seviyorsun. İşini garantiye alan bir tip olarak. Sen tecrübeli aramak isteğini gerçekleştirirken erkeklerin de yeni heyecan arama hazzını körüklüyorsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya aslında kötü niyetle yapılan bir şey değil bu. Nasıl ki luks arabayla insanlar hava atar, kadınlarda güzellikleriyle hava atar kiskandirir veya tahrik eder.
Bunu aslında az ya da çok kadınların hepsi yapıyor ama kendilerinide ben yapmıyorum diye kandırıyor.
Ama sende kandirma bari ☺️ adamların içine oturuyor sonra ☺️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılKızım o. puluğunuzu bu kadar övmeyin yaa kabrinde yılanlar bedenini sarıncada böyle tatmin olursun artık 🤗
42 Yorumla
Soran+1 yılBu orsplk değil
- +1 yıl
Vala ister kabul et ister etme o birlikte olduğun ayarttıgın erkekte şerefşsz sende tatlım ✍️
Kendini psikolojik olarak, adamın karısından daha seksi olduğunu düşünüyorsun ayarttığın an çünkü sana dayanamayıp seninle birlikte olmuş eşi olmasına rağmen. Kadınsal rekabet gibi düşün durumu.
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenc kızlrda bu hastalıktır evlılere hep kandırır faydalnır genc kızlardan cokkı orneklerını gordum okulda kac kız evlılerden hamile kalıp cocuk aldırdı
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi olms
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin eşini ayarttıkları zaman yine hoşuna gitsin olur mu
41 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez tatlm
+1 yılEgo tatmini kiskanclik mikrop bir davranis bence kendine yakistiriyorsan devam
33 Yorumla
Soran+1 yılYakıştırıyorum
- +1 yıl
:( uzuldum adina
Soran+1 yılÜzülme bebiş
Ben evliyim, dediğin öyle kolay olmuyor ama senin ruh halini yansıtan bir film biliyorum. Niptomania diye bir filmin ikincisinde de senin gibi bir kız vardı...
10 Yorumla
+1 yılelde edip bırakıyorsun da ondan, seni bu tatmin ediyor, hemcinslerinden intikam mı alıyorusn :)
23 Yorumla
Soran+1 yılİntikam değil yalnızca evliler cezbediyor
- +1 yıl
cezbetme sebebi evli olması , onun birine bağlı olması sana bağlanmaması
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu site iyice tuhaflaşıyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
512 Yorumla
Soran+1 yılAyyhh namus abidesi
Cevap sahibi+1 yılBana ne senin namusundan ne bk yiyorsan ye ama burada paylaşmak niye az mantık az akıl 💆♀️
Soran+1 yılBurası soru sorup cevap alma yeri beynin basmıyo sanırım tatlm
Soran+1 yılKendinden biliyorsun herhalde milletin altına gitmeyi falan. Ne kadar alıyorsun tatlm
Cevap sahibi+1 yılAbla az olmuş teyze demeliymişim kendi dediği şeyi unutmuş
Soran+1 yılHerkes bir gün kınadığı küçük aklıyla kınadığı yaşa gelecek. Bunlar normal şeyler ama senin gibi amipler bilemes tabi :))
Cevap sahibi+1 yılHım demek kınadığın için böyle oldun sen anladım. Ben kendimi biliyorum kimseyi kınamam ama teyze sende Bi tuhafsın
Soran+1 yılUlan veledddd😂 şimdi milletin yaşından vuruyon profiline baktım gergedan gibisin az ye çok sıcc yemiş yemş sıccamıssın ayı gibi olmuşsn ıgrenc yag tulumı hsshs
Cevap sahibi+1 yılNine oldu şimdi de iyi mi gözün kör sanırım neyse ninem sen yat uyu
Cevap sahibi+1 yılHey Allahım yarabbim Bi tane akıllı yok bak yavrum madem sınırları zorluyorsun açıklayayım normalde anlatmam sen kaşındın 178 boyunda 60 kilo bir kızım bol giyinmeyi seviyorum düzgün bir aileye sahibim iyi de eğitim aldım ciddi de bir ilişkim var burada asıl kokan sen oluyorsun içine farklı kişiler giriyor
Soran+1 yılAhahahahaaaaaa nasıl da uzun uzun açıklamış kıyamamm dokunmuş galiba :D insanları elindr olmayan yerlerden vurursan birileri de aynı şeyi sana yapar sonra mortttt olursun işte böyle. Ayrıca boş giyinmekle kilonun alakası yok bildiğin balık etin üstüsün şişkosun yani. Git kilo ver çabuk terlersin pis kokarsın. Neysee ben uykuya gidiyorum bebişim sen istediğin yorumu yap kendini yırt parçala :dd ama tavsiyem en az 20 kilo ver yani :Dd baaaayy :d
Soran+1 yılAyh kuzummmm gizlenmiş bir de ayçis miydin sen ay kıyamam😂 utanmış ezilmiş ay ay😂
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Kendini önemli hissetmek istiyosun, başkalarına tercih edilebildiğini görmek seni mutlu ediyo
Ama üzgünüm bence sadece geçici tatminlere yardımcı olan bi araç olmuşsun :(10 Yorumla
+1 yılHeyecan duyuyorsun, bu da duygularını yükseltiyor. Egonu tatmin ediyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılYa destek almalısınız ya da p*ç bir kişiliğe sahipsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw kes
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir psikolojik rahatsızlık, bir obsesyon olabilir. Bence bir psikiyatrik muayene olman gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkk
+1 yılDur bacım zaten yoldan çıkmaya yer arıyoruz yakma bizi
11 Yorumla
Soran+1 yılSen de meyillisin yani ayartılmaya
Rekabet ve kazanma içgüdüsü... Ayarttığın adamlardan birinin karısı saçını başını yolsunda gör sen.😃
10 Yorumla
+1 yılOr0spular genelde böyle yaparlar ama ben senin or0spu olduğunu düşünmüyorum freerospu olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence Bunu Bırak Çünkü Bu aşırı derece puştluğa giriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSana mı sorcm
- +1 yıl
Tm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOda ayrı bi hastalık daha teşhis koyamadım ama sanki tecrübeliler iyi S. kiyorlar olmasın. Zaten bu devirde ayartman içinde fazla çabalamana gerek yok evli erkekler dünden razı sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bir tanesini elde ettim bile
Cevap sahibi+1 yılBeni kastediyorsan sende benim kadar iyiolmalısınki tadı çıksın. Yani kastetiğim yatakta imece usulu bu işler tek tarfa kaldımı hazı zevki heyecanı kalmıyor ama sen zaten tecrübeliyim diyorsun o halde ozaman hadi sahaya ilk adımını görelim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kadın düşmanısın da ondan.
Bu şekilde hemcinslerinden intikam alıyorsun?
.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zevk alıyorum onlar acı çekince
+1 yılYani smdi denecek cok hitap var ama cizgimden kaymayayim 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy gotummm senin çizgine :dd
- +1 yıl
😂😂
+1 yılSenin gibi kızlar var gerçekten bi tane bana da denk geldi oyle
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu
- +1 yıl
Üniversite öğrencisi bi kizdi ayarladi beni iste
Soran+1 yılSikistn mi
- +1 yıl
Iki yıl boyunca ara ara mezun olana kadar
Soran+1 yılBende öğrencilik zamanında aynı şehirde oldugn adamla beraberim evli ve yatıyrz
- +1 yıl
Ohh ne güzel... yeni bi kiz olsa yine keske diyorum ama yok
- +1 yıl
Sevgilisi vardi ama ona pek vermiyordu benimle yapmaya başlayınca iyi yapamiyormus sevgilisi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi senin dusuk basit bi insan olman olabilir hani instada somekasar problems diyolar ya oyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer evli adam aynı değil çünkü 4.5 yıldır evliyim çok şükür .
Senin gibi kadınlara da bakmam
Yuavmda mutluyum15 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir
Cevap sahibi+1 yılİster inan ister inanma hiç problem değil 🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılSen benim gibi adamlari zor bulursun biz yüreği de nefsi gibi sağlam adamlarız irademiz sağlamdir yani sen bizi değil anca kendini aldatırsın.
Soran+1 yılHahahaah
Cevap sahibi+1 yılKendine gül sen😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Hastalık olsa gerek ya da tecrübemi acaba seni çeken 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnş kocanı Rus hatunlarla grup haline yakalarsın :d
13 Yorumla
Soran+1 yılZaaa
- +1 yıl
İkse
Soran+1 yılNe?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Senin gibi oral yapn her kız beni baştn çıkarır. Çünkü oral eksik bizde.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvliler yapmaz mı :f
Cevap sahibi+1 yılbenimki yapmıyor, ama yapan evli kadınlar var
Soran+1 yılİstedin mi
Cevap sahibi+1 yılistedim tabi. konuşarak çzöemeye çalıştım. iğrenç bişey o diyor. başkasına gönderiyorum penis resmini. tertemiz yalamak istiyorum diyor.
Soran+1 yılYani köy yerlerinde muhafazakar kadınlarda pek istek olmuyor benim birlikte olduğum adamda küçük bir ilçede yaşıyo karısıda tesettürlü falan evde içki içmesini istemiyor
Cevap sahibi+1 yılhala devam ediyo musun o adamla
Soran+1 yılEdiyoruz
Cevap sahibi+1 yılİsterdim seni ist da olsaydın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende türbanlı yengemi ayartmak istiyorum ama nasıl yapcam
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemem cnmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın bekarken kımse pas vermezdi evlendim cocuklarım var simdi neler oluyor sorma evlenınce degere biniyoruz anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılAzgnsn ya da ilgi çekici geliyor sana merak sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılazgnm
- +1 yıl
Anladm xperyok gizlsn bide
- +1 yıl
Ordamsn canım
- +1 yıl
Pistt
+1 yılFarklı bir fetiş farklı bir fantezi konusu, son zamanlarda sosyal medyada olan ayak fetişi gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynnn
+1 yılİçin kötülük pislik dolmuş bence en yakın zamanda destek al veya kendini düzeltmeye çalış bunun çok kötü bişi olduğunu kavra
00 Yorumlane kadar keyif alıyorsun yakından görmek gerek sankim
02 Yorumla
Soran+1 yılGörelm
+1 yılBazı kadınlar heyecan seviyor sende öyle birisin belli :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBayılırm
- +1 yıl
Hımm seni dinlemek isterim aslında müsaitsen konuşalım
- +1 yıl
Orda mısın
+1 yılevlendiğin erkek de seni aldatırsa aldattığı kadına sorarsın neden bu kadar zevk alıyorsun diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kaşar tabirinin kalıplaşmış halisin gizli üye :d
11 Yorumla
Soran+1 yılKes lan
+1 yılneden yuva yıkıyorsun kı
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıyorum
- +1 yıl
Nasil bi manyaksin sen
+1 yılUmarim troll bence troll
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Ohaaaa
- +1 yıl
@ayçisi tamamda evli erkeklerde ne bileyim Ya yuh
Soran+1 yıl@ayçisi Çok kötüsün yaa of
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal , laylaylom isi bu zaten
44 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBen bisey yazdim KS değiştirmiş
Cevap sahibi+1 yılAh be KS ah
Soran+1 yılNe yazdın
Sapıksın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAptal olman olabilir bir gün başına bir iş geldiğinde çaresizlik içinde ağlayacaksın ve herkes suratındaki makyaj aktığı için sana gülecek.
00 Yorumla
+1 yılbenide ayart bakalım ayartabiliyo musun
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneriz :d
- +1 yıl
boşa kürek çekersin
Budabsizinnzevk meselesi..
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir neden olmasın
+1 yılYapma öyle yuva yıkar vebal alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok da tın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanında p. içlik vardır o yüzden.
012 Yorumla
Soran+1 yılSizin sülaleden mi biliyon kan bozukluğunu😁
- +1 yıl
kendini savunmak için bir başkasına çamur atma. neysen osun.
Soran+1 yılSende neysen osun bebeim :dd
- +1 yıl
teşekkür ederim güzelim biz birbirlerimizi iyi tanıyoruz o halde.
Soran+1 yılKesnlkle. d
- +1 yıl
Neyse evli olduğumu söylemeyeyım o halde sana :q
Soran+1 yılProfildeki sensen kölen olurum. d
- +1 yıl
Profildeki benım ama kölem olacaksan çekeceğin var :q
Soran+1 yılİnanmıyorm o kısının sen oldguna. d
- +1 yıl
Görende manken fotosu koydumda inanmıyorsun sanacak. Benım fotom neye inanmıyorsun. illa açıp göstereyim mi :q
Soran+1 yılBence sen deglsn bu adam yaksklı burada ısı olmaz yakısıklının.:d
- +1 yıl
Yoo benım.. ama bu kısır döngüye son vereceğim.
Benım olduğumu sana nasıl kanıtlarım ¿
Karakter bozukluğu bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir
Soran+1 yılSen hangisine gittin karakter bozukluğun için aşq
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Herkes kendine yakışanı yaparya ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen karakter abidesi:dd
Soran+1 yılAynn
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBişi derdim de neyse 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılDesene :d
- +1 yıl
Evliyim gel. Eşimi annesine göndereyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi seks yapiyorlar diyemi yoksa heyecan icinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmaaan sen de ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum
- +1 yıl
Tadını çıkar. Gerisi hikaye
+1 yılEn azından zararsız oldukları için
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Konuşalım mı
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlik artmış ondan.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatta zevk alacak daha faydalı durumlar var.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim annem de senin gibi
34 Yorumla
Soran+1 yılAnnene helal olsun
Cevap sahibi+1 yılSoran özelden dertlesmek ister misin
+1 yılHe canım ayart iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekici geliyorlar sana demek ki
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet özellikle bir tanesi
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. 😁😁😁😁 Inanmak hayatta trol bir durum.
00 Yorumla
+1 yılŞerefsizin beden bulmuş hali ;
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. gönlün kaşar başka bi sebebi yoktur :D
00 YorumlaOrspluktan olabilir mi dersin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah tatlı gelir her zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılGeliyo
Cevap sahibi+1 yılEvet. Fikir alıverişi yapmak istersen gizliden çıkabilirim bu konu hakkında fikirlerimi söylerim tabi istersen
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanıyorsun ve istediğini aldığın için…
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir bu
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler