Dayanamıyorum ne yapacağim artık benk eskiden seven çocuk bana öyle bakıyor ki utanıyorum ya?

Arkadaşlar, beni 9. Sinıftan beri seven bir çocuk var o zamanlar kısa boylu olduğu için ilgimi çekmiyordu. Fakat çok zekiydi su gibi tarih, coğrafya bilir siyasetten ve feslefeden iyi anlardı. Benim gönlüm yavaş yavaş kayarken bir başka birini gördüm playboy bir tipti yakişıkliydı onunla sevgili oldum. Bu çocukta Arkadaşıyla gece 3 e kadar beraber oturup derteşmişler arkadaşina ne oldu diye sordugumda Sabaha kadar ağladı dedi Senin kadar kahpe birinj görmedim falan dedi bana arkadaşı. çocuk sonra Boyu uzamaya ve kalıplaşmaya başladı. Çocuk ile Arkadaşı küsünce arkadaşı sinirlenip herkese bu olayı anlatmiş herkes de çocukla dalga geçip boynuz damgası vurdular. Kac ay makara ettiler çocugu. Sevgilim de bu cocugu duyunca baya sinirlendi beni dövdü. Aramızda bir şey geçmemesine rağmen. Gençlik merkezind3 bu ikisi karşilaşinca sevgilim, Herkesin içinde benimle yattığını falan anlatmış. Halbuki ben sevgilimle hiç yatmadım. Cocukla dalga geçmiş. Çocukta dayanamayip dalmiş sevgilime millet zor almiş elinden. Sonra çocukta ağlaya ağlaya gitmiş oradan. Ben sevgilimin bu hafeketini duyunca ayrildim. Şimdi çocuk beni her gördüğunde garip bakıyor küçümsermiş gibi mi dersin, acınası bir halde bi dersin, çapkın gibi mi dersin. Benim yüzümden yaşamadığı kalmadı kimse de benim yüzümden onunla arkadas degil. Ne yapmamı önerirsiniz? Kimin hatası var burada?
Dayanamıyorum ne yapacağim artık benk eskiden seven çocuk bana öyle bakıyor ki utanıyorum ya?