Evli bir adam ?

Merhaba bunları yazarken utanıyorum. Biriyle tanıştım kendisi evli gizlemedi sadece normal sohbet ile başladı konusmamiz sonra sohbet her güne dönüştü. Eşi şu an yurtdışı tatilinde , kendisi benim bulunduğum şehirde. Kendisini zaten uyarmıştım asla benimle alakalı yanlış bir sey düşünme diye. Her gece konuşuyoruz tabi bu durum böyle devam etmeyecek. Aramızda farklı bir şeyler var.. O da bunu dile getiriyor. Ben bu durumun ilişkiye gitmesinden korkuyorum. Asla cinsellik olmayacak. Kendimi kötü hissediyorum. Bugün konuşmayı bitirmek istediğimi söyledim ama gitmeme izin vermedi, ben de gidemedim. Bu saate kadar uyuyamadım. Lütfen hakaret etmeyin kınadığım durum başıma geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün bitirdim aramızdaki muhabbeti. Teşekkür ederim sizlere... Bir an bitiremeyeceğim diye korkmadım desem yalan olur. Çünkü konuşmalarımız artık farklı olaylara konuşmalara kaymıştı. Kendime saygımı yitirmek istemedim. Umarım kimsenin başına gelmez
Güncellemeler
+1 yıl
Tek bir korkum var ailemden birilerine yazar mı? Böyle bir durum başınıza gelirse şöyle düşünmeyin battı balık yan gider mantığı olmasın. Toparlanmayacak Hiç bir şey yok bu hayatta. Bana da tecrübe oldu
Evli bir adam ?